- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
Aztakurva, mennyire szürreális volt 2024 végén elolvasni ezt a cikket.
-
sanyi8201
csendes tag
Ma egy iPhone 4 annyiba kerül függetlenül, mint egy iPad 2. Jópár helyen árulnak független iPhone-t, pl. az ioutlet-nél is. Hát nem tudom, én akkor inkább iPad-et vennék ebből a pénzből, az mégiscsak nagyobb.
-
Ery
tag
Hello!
Érdekelne ,hogy valaki tudja-e hogy menniybe kerülne körülbelül egy bekapcsolo gomb csere egy 8gb-os iPhonba mert tudnék egy eladót (50e) de az a baja ,hogy rossza a gomb és ki-be kapcsol. Szerintetek mennyibe lenne a gomb csere és amugy megérné-e a transzfer előre is köszi! -
adise
őstag
sziasztok!
azt hallottam, hogyha másmilyen előfizetéssel szeretném megvenni a telefont (eco,relax)
akkor kotelezo hozzá a 80mb mobilinternetre elofizetni ami 2000ért nemigen éri meg..
ez igaz? net nelkul nemlehet más elofizetéssel megvenni a készuléket? -
.:Daffi:.
csendes tag
Hellosztok!
Csak szeretném tudatni hogy a MobileFlash is foglalkozik az iPhoneval, nemsokára letöltések tömkelege lesz fent, a segitségnyújtásról nem is beszélve: [link]
Üdv.
Daffi -
-
Dead_slow
tag
Hali!
A 3G Iphone és a "sima" Iphone között van vmi különbség a 3G-n és a GPS-en kívül???
Valamint a 2.0 és újabb szoftok elérhetőek leszenk a "sima" Iphone-ra is?? -
tothm
őstag
Szerintek most, hogy nyakunkon az új iphone fog-e esni az ára, és ha igen sokat-e! Köszi: Máté
-
Csapi007
veterán
Hy
A windowsos Igo-t be lehet üzemelni valahogy Iphone-on vagy külön verzió kell? -
oneal1
senior tag
hali
a 2.0 ást softhoz mikor lesz törés? vagy van már?
-
Csigger
őstag
vannak új videók a 3G iPhoneról már a hivatalos Apple oldalon! ajánlom mindenkinek!
-
macikos
addikt
Nem tudom hogyan "rongálhatja" meg az iPhone-t és a Touchot a ZiPhone. Ezeket a fagyásokat se értem. Persze vannak, akik minden béta verziós sz@rt felraknak az Installerből, aztán meg csodálkoznak, hogy lefagy.
Azért elég sok ember használta már a ZiPhone-t (pár százezer) és olyan sokan nem panaszkodtak. Azokra a külföldi fórumokra kíváncsi lennék, hogy mégis miről van szó.
-
Davey7
senior tag
comment - erre a kommentre mit szóltok?mennyire veszélyes a Ziphone-os törés?
-
Davey7
senior tag
válasz
bendeks #1498 üzenetére
megjött az iphone 3g topikban leírtam...csalás volt az 50ért!!!
-
bendeks
csendes tag
Szőkeherceg, ennyiért én is vennék egyet. Ha megtennéd, h küldesz nekem ezzel kapcsolatban némi infót akár privátban, akár itt!Köszi előre is!
bendeks -
Davey7
senior tag
Most találtam vmit az angol eBay-en....sztem vicces....
Iphone 8GB Mobile Phone TRUSTED SELLER. BrAnD NeW
Main features:
* GMS 900/1800/1900
* you`ll always be in touch
* 3.2" QVGA TFT with 260K Colors, 240x320 pixels
* Touch Screen, Smooth flow scrolling without stylus
* 1.3 Megapixel Camera
* MP3 Player: 2 Speakers, MP3 Ring tones
* Shake Sensor playlist shuffle function
* MP4 Player with 16:9 video image; Auto-Tilt sensor
* Audio/Video Recorder
* Dual SIM cards, Single Stand-by (1 SIM active at a time)
* WAP 2.0, GPRS, SMS, MMS, Voice Mail (no java)
* Bluetooth 2.0 - File Transfer, Headset, Stereo Music
* 1G T-Flashcard, upgradeable to 2GB
* 4 Hour Talk Time, 10 Days Stand-by
* Plus many more standard features included in the A88Accessories:
* 2 × Batteries
* 1 × Earphone
* 1 × Charger
* 1 × USB Cable
* 1 × English ManualIlyen pontatlanul leírt specifikációkkal biztos nem egy "TRUSTED SELLER"
-
macikos
addikt
válasz
revans2 #1494 üzenetére
Mostani?
A mostani(régi) és a 3G-s szinte teljesen ugyanaz. Ugyanaz lesz a szoftverük, belülről is ugyanazok, csak az új 3G-s és van benne GPS. De attól még a régi ugyanolyan jó marad.
Viewty-t még nem próbáltam hála az égnek. Elég volt megnézni 1-2 videót róla.
Azt, hogy jobb-e neked kell eldöntened attól függően, hogy mi fontos számodra. Az iPhone az Apple. Minőségi cucc, kiváló internet, videó, zene képességekkel, szuper kezeléssel, stb.
Azért nem vennék egy Viewty-t, mert 5MP-es kamera van benne. Kell a francnak.Próbálj ki egy iPhone-t.
-
revans2
csendes tag
Sziasztok!
Melyik telór éri meg megvenni...Lgku990 Viewty,vagy iPhone??Vagy a harmadik lehetőség h várok mert a szüleim mennek augusztuszba sz usaba,és akk már kijön valami new...
Válaszotok előre is köszi... -
macikos
addikt
válasz
szokeherceg #1490 üzenetére
Egyedül az iTunes-t kell feltenned, semmi mást. Egyáltalán nem nehéz a használata, bár vannak kivételes emberek
Új 8GB-os 50e? simán
-
szokeherceg
tag
sziasztok, vszínű h veszek ma egy iphone-t, lenne egy két kérdésem..
-csenegőhangra találtam sok barkács módot h lehet lecserélni, de elég hosszadalmasok.. tudok e vmi egyszerűbbet?
-mennyire bonyás összehangolni egy xp-és géppel? úgy értem zenéket stb másolgatni meg ilyenek..
-sztetek is megéri most venni egy zsír új 8 gigásat 50ér? -
Tommmmka
senior tag
én vettem 55k-ért iphone 4gb-t tökéletesen hibátlan állapotban. beszeljukmac.com-on szoktak lenni reális árak. apronet és társain csak ilyen 70 80-ért mennek ezek. Remélem tudtam segíteni.
-
bendeks
csendes tag
Tudom, hogy kutttyát nem érdekli, de marha irigy vagyok, arra aki megteheti h egy 100ropit kihajítson egy telláért
.Vki írta h ötven vmennyiért vett.Ha ez igaz, akkor ossza meg velem, legyen szíves h hol, mert annyit még talán áldoznék rá. köszi előre is
-
Tommmmka
senior tag
Már most tudják függetleníteni a 2.0-ás szoftokat szal csak a helyszíni aktiválást kell valahogy kijátszani és kész is
-
krissz1
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha Kanadában veszek Iphone 3G-t akkor azt a hazai GSM hálózaton tudom majd használni?
Köszi
-
spedyboy
senior tag
válasz
Viktor0610 #1481 üzenetére
ismertétek lett volna...
köszi saint -
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1481 üzenetére
ismertétek.
-
-
spedyboy
senior tag
válasz
Viktor0610 #1479 üzenetére
igen jó döntés!
de régen nem ismertétek elgonoszak!
nah m1 lényeg hogy már jó helyen van!(télll: Viktor gratulálok h házigazda letél
)
-
-
spedyboy
senior tag
azért ez érdekes...
hogyhogy okostelefon ok közé került az iphone?
valami házigazadaszerüség válaszát várom!
köszi -
Magnum_
nagyúr
válasz
MrGoodkat #1474 üzenetére
PartneroGSM egy lehuzo k@cs@g banda. irtam nekik, hogy érdeklne a meghirdetett áron erre visszairja, hogy jaaaa, az nem aktuális hanem 105000 az uj ára, ha kell számla akkor +20%....... eleve a kitett ár már elvileg áfás.. jo rendben nincs hivatalosan forgalmazva, számla nem kell.. de mi az, hogy dezinformál a weblap az árral kapcoslatban?????
egyébként meg sehol nincs 95-100k alatt a "régi"
-
Davey7
senior tag
szerintetek meddig lehet kapni a régi iPhone amcsiban??? mert az apple.com-on már nem nagyon látok
mert olvastam a másik topikban,h 400 dolcsi és annyiért megérné egy és ismerőssel talán tudnék is hozatni...
-
Tommmmka
senior tag
én 50k-ért vettem a hibátlan 4gb-set most is van 4gb-s hibátlan 55-ért meg 8 gb-s hiátlan 65k-ért szerintetek mikor megjelenik az új nem lesz 60 alatt a régi
Akkor ti is kb ott tartotok mint sok ember aki még mindig azt hiszi h. egy 8 gb-s iphone ér még 108k-t akciósan rohadtjóáron
El kell fogadni h. ha kijön az új 60 fölött az istenért nemtod majd eladni.
De ne legyen igazam, mert ha mégis akkor én is szopnék
-
pyrannha
senior tag
Ma letöltöttem a Boss Prefs nevű program legújabb változatát (v1.71) és örömmel fogadtam az újításokat. Pl. megjelent a programon belül a Dock-on a Power nevezetű ikon, aminek segítségével újra tudjuk indítani vagy éppen ki tudjuk kapcsolni a telefont. Közvetlenül mellette kapott helyet a Hide Icons nevezetű ikon, amivel eltudjuk rejteni vagy törölni az ikonokat a springboard-ról. Ja és az elrejtett címjegyzék ikont is láthatóvá tudjuk tenni, így közvetlenül el lehet érni, nem kell belépni a telefon menüpontba.
Ezen kívül még annyi az újítás, hogy be lehet állítani azt, hogy ha kétszer megnyomjuk a Home gombot, akkor belép a Boss Prefs programba.
Elérték azt, hogy ne kelljen 3-4 programot letölteni és telepíteni, hanem ötvözték ezeket és így elég 1 programot telepíteni.
Gondoltam közzé teszem ezt, hátha olyan is letölti és használja majd, aki eddig esetleg nem ismerte volna. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1465 üzenetére
szerintem ha lesz hivatalos független, az több lesz 100-120nál. a szürkék azok lesznek sztem 100nál, de ne legyen igazam legyen minél olcsóbb
Csigger, tudod mi a véleményem
nem fog vészesen lecsökkenni az ára... azér mégsem egy "buta" telefonról van szó.. persze, majd ez a tella lesz 30000Ft, a Nokia 6300 szintén (ez csak egy példa, irhattam volna mást is)
-
Davey7
senior tag
válasz
Viktor0610 #1465 üzenetére
Én is ennyire tippelném.... De várom már a jul. 11-edikét,hogy kiderüljön mennyiért is lehet majd beszerezni az internetről...
-
-
Csigger
őstag
hát egyenlőre nemtom hogy ez mennyire tuti infó, de haverom mondta, mer az ő ismerőse ott dolgozik, és állítólag 200kért fog jönni függetlenül! aztán majd meglássuk, hogy ebből mennyi igaz! hiszem ha látom! bár én szntem T-sektől fogom beszerezni!
annyiért turi nem venném meg, 145 volt a laptopom, és azér ennél többért telót venn! az azér nekem nem pálya!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pyrannha #1457 üzenetére
EMberek! mégis akkor megmarad a szifon
sok program ki lett próbálva a word doksik miatt! pyrannha kollega adott egy linket, hogy a Docs nevü progival mennek a doc. formátimok, de elötte fel kellett tolni egy Safari Patch-et! tehát akinek kell rá a word doksik olvasása, ezt csinálja, igy tényleg egyszerüen megy
mindenkinek köszönöm akik segitettek!már csak egy erösebb akksi kellene bele
érdekes, a felsö 4 forum csak Iphone-os
-
Magnum_
nagyúr
kis összegzés! kaptam rengeteg segitséget sok embertöl, nekik külön köszönöm! kezdem érteni talán a dolgok menetét. a google maps az nagyon állat, megtaláltam a házunkat!film minösége iszonyat jo, zene király stb, a wifi erössége egész jo, nem a legjobb, de volt már rosszabb is, arra nincs panasz. sikerült 1,5 nap alatt fullra lemerítenem de az nem baj
a hangminöség nagyon jo, a kezelhetőság is, ha már fennvannak a programok.... de telepíteni, aaaaaz nehéz volt mire megértettem
de a k@rva doc. fájlokat méééég most sem nyitja meg!!!!!!!! -
oneal1
senior tag
hali!
most nem az otthoni gépemről szeretnék a telóra zenéket tenni.
hogy tudok úgy számokat feltenni hogy amik fenntvannak fennt is maradjanak?
ha rámegyeka manual manage-re akkor törölni akarja a számokat.
heeeeeelp
köszi
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1450 üzenetére
nem minden helyen tudsz netezni! itt elsősorban az otthonodra gondolok, attól, hogy lát a teló wifi hálót, attól még nem biztos, hogy nincs tikosítva, tehát köll neki adni jelszót a belépéshez! ez az egyik, a másik meg az, hogy a wifi nem hozza magával egyértelműen az internetet! vhol például csak vezeték nélküli hálózatként használják, de vagy nincs ne, vagy nincsen engedélyezve, megosztva!
-
Magnum_
nagyúr
haliho gyerekek! nannna: a telcsi nem haék, csak lefogta a hangot a fólia. a wifi viszont érdekes... A bevásárlóközpontban csatlakozott de nem nyitotta meg a böngészöt... itthon is találtam egy hálózatot de itt se.. csak a suliban...
word doksit hogy tudok rátenni?
-
Csigger
őstag
amúgy ez az installer nagyon jó dolog, ahogy hallom, látom! vajon lesz ez a 2.0 szoftveren is? vagy ott majd kiváltja ezt vmennyire az App Sotre? bár az mondjuk félig ingyenes, félig fizetős, de legalább tuti háttér!
-
Magnum_
nagyúr
mi a szar van? rádugtam USB-re és elszállt a magyarítás????? help pls!!!
-
Magnum_
nagyúr
hi all! reggel 7.50kor jött meg az áru, még aludtam
basszus, nagyon halk, beszélgetés közben.... majd még irok
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1434 üzenetére
hogyne vehetnél??? persze! ez csak annyit csinál, hogy átfordítja az amcsi csaltakozót, eusra! ennyi!
te szntem erre gondoltál: "A feszültséget nem módosítja, ezért csak olyan készülékekhez alkalmazható, amelyek a 110 és 220V-ot egyaránt bírják."
ez csak annyit tesz, hogy pl vannak olyan készülékek, amikhez át is kell váltania feszt, ahhoz vannak spéci több ezer forintos átalakítók, de mivel az iPhonehoz adott adapter a 220as hálózati feszhez is használható ezér elég csak egy ilyen!
bár 1500ár nem mondom hogy drága, bár mihez képest! máshol találtam hasonlót 300Ftért!csak kicsit körül kell nézni!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macikos #1429 üzenetére
ez egyértelmü! nekem a dizájn jön be a legjobban. de ha mondjuk kocsiba teszem, akkor tokkal fogom csak nehogy karc legyen rajta.
de ami az elöbb volt linkelve adapter, az pl nem birja valamelyik értéket, irja is a tulaj, hogy erre figyelni kell. asszem marad igy a gány régi magnós kábel-módszer
-
macikos
addikt
válasz
Magnum_ #1428 üzenetére
Az iPhone nem, legfeljebb az adapter
Én úgy vagyok ezekkel a tokokkal, hogy rondák. Teljesen elcsúfítják a telefont. Ha veszel valamit, akkor azért veszed, hogy használd, ne pedig hermetikusan elzárva tárold. Persze ez az én véleményem. Lehet azért mondom ezt, mert én alapvetően nagyon vigyázok mindenre. Pl. a másfél éves K750i-m is olyan újszerű állapotban volt, hogy aki látta, megkérdezte, hogy most vettem-e. Viszont 3 hónapja öcsémnek adtam. Ennyi idő alatt sikerült bőven leamortizálnia...
-
-
Csigger
őstag
válasz
macikos #1424 üzenetére
télleg??? még ilyen nagy szar hipermarketekben is lehet kapni? nah vazze! akkor a legközelebbi nagy bevásárlásnál veszek is egyet! köcce az infót!
akkor USB-ről 4-5 óra! és 230as hálózatról? vagy arról nem is szoktad tölteni?
spec nekem elég sokat megy a gépem, de azér mindig nincs bekapcsolva! -
Csigger
őstag
-
HaRdCoRe
aktív tag
válasz
Csigger #1416 üzenetére
Már a 3G-s fórumba linkeltem, de tessék! iPhone 3G Launch!
-
-
macikos
addikt
válasz
(Darkwood) #1415 üzenetére
Jah, elfelejtettem, hogy titeket ez már nem érint
Az enyémhez még adtak dokkolót, amit az adatkábellel kellett használni, ráadásul az előlapi USB-be nem lehetett bedugni csak hátra, ami nem a legegyszerűbb feladat az én gépemnél
-
Csigger
őstag
ha vkit esetleg érdekel, akkor a megjelenésig:
MÁR CSAK 24 NAP!!!
-
macikos
addikt
válasz
(Darkwood) #1407 üzenetére
Igen, van. Adnak hozzá egy adaptert, amely 100-240V-ig használható. Mivel ezen Amerikai dugó van, ezért kell hozzá egy kábel, amelynek az egyik végén egy nyolcas alakú dugó van. Ilyen van pl. videókhoz, de lehet venni néhány száz forintért.
Viszont van egy gond. Ha ezt használod, akkor ki kell hozzá húznod a gépből az adatkábelt, amely belemegy a telefonba.
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1412 üzenetére
nekem is egy hasonló kaliberű van! Asus F3m, jó kis Amd proci, nem zabál sokat, vidkari egész jó még el is tudok játszogatni, mióta megvan, azóta a nagy asztali gépemet be se kapcsoltam szinte! csak ha nagyon muszáj. csak hát igen, elég nehéz cipelni, főleg mivel a nagyobb akksi van benne!
kezdjük amúgy szétoffolni a topicot!de hát erre való az off topic gomb!
-
Csigger
őstag
válasz
hát ezaz! ezt kérdeztem énis, hogy adnak e hozzá olyan töltőt amivel lehet itthon is tölteni 230V-ról!
Macikos kollega erre biztos tud neked választ adni! írj neki egy pü-t, vagy ha nézi ezt a topicot akkor itt is biztos fog választ adni! asszem a másik topicban válaszolt nekem erre!
de mintha azt mondta volna, hogy univerzális, és itthon is lehet használni!
ha meg nem akkor vannak 110-230-as átalakítók! azzal gondolom meg lehet oldani az ügyet! -
Magnum_
nagyúr
válasz
én láttam vhol dokkolót kábelekkel utángyártottat ájfonhoz 5k-ért... de keress rá gugliban
Csigger, nekem is Asus van... rápörögtem ezekre az eeepc-kre, hogy eladom de, ezt meggondoltam magam, söttt, legyen normál notim, meg egy Iphone. a kettö együtt már f@sz@.
amugy az az arany nekem is bejön. és sztem nem giccs, mondjuk a moto v8 luxury-hez képest tök visszafogott. -
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1405 üzenetére
azta ez már vmi! aranyszínben mekkora állat! és az a fehér is milyen jó!! gondolom megkérik az árát!
nekem is 3kg körül van az Asus notim, és ha laptoptáskával megyek akkor neccesen férek be a jegyzetek, meg egy két harapnivaló, másik táskát meg már nem akarok hordani mellette!
úgyhogy faja lesz, mer így zsebből elő, órán tolom majd haverral az msn-t, meg wifi, aztán csók!csak a töltőt kell majd egy párszor bevinni talán!!! de az meg kis helyen is elfér!
jah igen, amúgy én is gondolkodtam majd vmi tokban, ha meglesz! utoljára a Siemens m35ösömnek volt bőr tokja! úristen! az se ma vót! hehe -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Csigger #1402 üzenetére
na most ha ugy lenne én is arrol neteznék. de azért veszek wifis telcsit, mer a suliban tudok és az ugye ingyenes, a havi dijam kb 2000Ft, barátnömmel ingyen beszélek. tehát hosszutávon bejön a wifi plusz ára, ha 3g-n nyomnám, vehetnék olcsobb telót ismondjuk Pradat
. érted? ebben meg van 3,5" os kjelzö, plusz wifi.. pont jo nekem
igen gps jol tud jönni, de a nokia n95 8gb-ben mire felállt, az egy örökkévalóság volt... remélem almáéknál gyorsabb lesz
mod: off -
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1401 üzenetére
hát a 3G nagyon engem se, bár ha már ilyen telóm van és dobnak hozzá egy alap netcsomagot (esetleg ha a T-seknél venném) akkor jó kihasználnám biztosan, GPS meg jó dolog, hogy belerakták, mer utóbbi időben elkélt volna egy két utam során, persze odataláltam nem vót vészes, de pl egyszer hétvégén vak sötétben nagyon nagy hasznát vettem a havertól kölcsönkértnek, tuti nem találtam volna oda!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest