H​ird​et​és

2018. február 18., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Független iPhone teszt

Itthon is hozzá lehet jutni kártyafüggetlen Apple telefonhoz. Végre kipróbálhattuk mit is tud így az iPhone.

Hir​d​e​t​és​

Bevezető

Nem, nem tudom, hogy kik és hogyan csinálták. Azt tudom, hogy az XXL GSM-től kaptuk a tesztkészüléket. Teljesen új iPhone volt benne, fóliával, mindennel, a szoftverben pedig nyomát sem találtam, hogy bárki bekapcsolta már előttem a kütyüt. A burkolat sértetlen, holott az eddigi hírek arról szóltak, hogy csak forrasztópákával, szétszedés után lehet megbuherálni az iPhone-t. Mára már ez szoftveres is megoldható, ennek eredménye a kezemben tartott készülék.

Sebaj, nem firtatom. Végre kipróbálhatom, mit is tud teljes funkcionalitásában a készülék, így a meglehetősen részletes előző tesztünk után most már csak arra térnék ki, ami abból kimaradt, illetve a kollega által írtakhoz immárom némi személyes véleményt is fűzhetek.

Az iPhone hype azóta sem sokat csitult, hogy pár hónapja Amerikában már hozzáférhető a készülék. Azóta már tudjuk, hogy jön ez európai verzió is, amely az eddigi információk alapján sajnos nem sokban különbözik a már ismert első modelltől, 3G legalábbis továbbra sincsen benne. Először Nagy-Britannia, Franciaország és a németek kapnak a telefonból, egyszer majd talán nálunk is kapható lesz a T-Mobile kínálatában, de erre még várni kell egy kicsit.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Csináljunk iPhone-t a PDA-nkból!

  Pár szoftver kell csak, és Pocket PC-nket ugyanúgy tudjuk használni, mint az Apple üdvöskéjét.

 • Az iPhone mindenki ellen...

  Miben más az iPhone, mint egy sima mobil, egy okostelefon, vagy egy telefonos PDA? Jobb, rosszabb? Van egyáltalán olyan?

 • Az iPhone szoftveres oldala

  Bár még nem hivatalos a dolog, de egy ideje lehetőség van szoftveresen bővíteni az Apple telefonját. Megnéztük hogyan.

 • Bemutató: iPhone 3G

  Amerikából jött, hivatalos, bontatlan, fehér és 16 gigás. Próba az új iPhone-nal.

Gyártók, szolgáltatók

H​irde​t​és

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.