Független iPhone teszt

Hirdetés

Bevezető

Nem, nem tudom, hogy kik és hogyan csinálták. Azt tudom, hogy az XXL GSM-től kaptuk a tesztkészüléket. Teljesen új iPhone volt benne, fóliával, mindennel, a szoftverben pedig nyomát sem találtam, hogy bárki bekapcsolta már előttem a kütyüt. A burkolat sértetlen, holott az eddigi hírek arról szóltak, hogy csak forrasztópákával, szétszedés után lehet megbuherálni az iPhone-t. Mára már ez szoftveres is megoldható, ennek eredménye a kezemben tartott készülék.

Sebaj, nem firtatom. Végre kipróbálhatom, mit is tud teljes funkcionalitásában a készülék, így a meglehetősen részletes előző tesztünk után most már csak arra térnék ki, ami abból kimaradt, illetve a kollega által írtakhoz immárom némi személyes véleményt is fűzhetek.

Az iPhone hype azóta sem sokat csitult, hogy pár hónapja Amerikában már hozzáférhető a készülék. Azóta már tudjuk, hogy jön ez európai verzió is, amely az eddigi információk alapján sajnos nem sokban különbözik a már ismert első modelltől, 3G legalábbis továbbra sincsen benne. Először Nagy-Britannia, Franciaország és a németek kapnak a telefonból, egyszer majd talán nálunk is kapható lesz a T-Mobile kínálatában, de erre még várni kell egy kicsit.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés