2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Független iPhone teszt

Itthon is hozzá lehet jutni kártyafüggetlen Apple telefonhoz. Végre kipróbálhattuk mit is tud így az iPhone.

Hirdetés

Bevezető

Nem, nem tudom, hogy kik és hogyan csinálták. Azt tudom, hogy az XXL GSM-től kaptuk a tesztkészüléket. Teljesen új iPhone volt benne, fóliával, mindennel, a szoftverben pedig nyomát sem találtam, hogy bárki bekapcsolta már előttem a kütyüt. A burkolat sértetlen, holott az eddigi hírek arról szóltak, hogy csak forrasztópákával, szétszedés után lehet megbuherálni az iPhone-t. Mára már ez szoftveres is megoldható, ennek eredménye a kezemben tartott készülék.

Sebaj, nem firtatom. Végre kipróbálhatom, mit is tud teljes funkcionalitásában a készülék, így a meglehetősen részletes előző tesztünk után most már csak arra térnék ki, ami abból kimaradt, illetve a kollega által írtakhoz immárom némi személyes véleményt is fűzhetek.

Az iPhone hype azóta sem sokat csitult, hogy pár hónapja Amerikában már hozzáférhető a készülék. Azóta már tudjuk, hogy jön ez európai verzió is, amely az eddigi információk alapján sajnos nem sokban különbözik a már ismert első modelltől, 3G legalábbis továbbra sincsen benne. Először Nagy-Britannia, Franciaország és a németek kapnak a telefonból, egyszer majd talán nálunk is kapható lesz a T-Mobile kínálatában, de erre még várni kell egy kicsit.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Csináljunk iPhone-t a PDA-nkból!

  Pár szoftver kell csak, és Pocket PC-nket ugyanúgy tudjuk használni, mint az Apple üdvöskéjét.

 • Az iPhone mindenki ellen...

  Miben más az iPhone, mint egy sima mobil, egy okostelefon, vagy egy telefonos PDA? Jobb, rosszabb? Van egyáltalán olyan?

 • Az iPhone szoftveres oldala

  Bár még nem hivatalos a dolog, de egy ideje lehetőség van szoftveresen bővíteni az Apple telefonját. Megnéztük hogyan.

 • Bemutató: iPhone 3G

  Amerikából jött, hivatalos, bontatlan, fehér és 16 gigás. Próba az új iPhone-nal.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.