Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Más már nem lesz itt, csak a következő napokban a fejlesztőknek szóló előadások. Szépen el is köszöntek, hogy majd re jövő februárban a Mac konferencián.
Tehát nagyjából ennyi az újdonság, amiről szó volt.
Egy biztos, ezzel az árral (ha ugyancsak meg lehet majd az USA-ban úszni az előfizetést, mint eddig, tehát nem kell aláírni semmit), akkor verhetetlen lesz.
-
drkbl
őstag
Ilyen apróságokat hozott a világnak többek között mint az egér..
Köszönöm a hét LOL kategóriás bajnok-hozzászólását!
Ne is zavarjon, hogy az Apple 1976-ban alakult, az egér szabadalma pedig 1970-ből származik, maga az egér pedig 1963-ból. Mondhatnék hasonlókat az ablakos kezelőfelületről is, de egy csalódás legyen elég egy napra
Eladni tudnak az arra fogékonyaknak, aztán az Informatika szívhat a céghez bevitt Apple cuccokkal - pl. az iPhone WPA2 RADIUS környezetben halott dolog. -
Szándékos volt a revolúcionális szó használata, mert az Apple is előszeretettel használja.
Egyébként sokszor leírtam már, én elismerem az Apple és az iPhone érdemeit, mert van nekik, az tény, csak azt hagyhatnánk már abba, hogy hasraessünk mindentől, ami Apple.
Részemről befejeztem, mert egyikünk sem tudja a másikat meggyőzni (vélt?) igazáról.
-
-
macikos
addikt
-
Csigger
őstag
hát az biztos hogy ütős lesz, én eddig nem 5 mp-s kamerát vártam, hanem csak 3,2-et, de ha télleg az 5ös lesz benne, meg gps, akkor kihagyhatatlan! főleg ha sikerül normális gps szoftvert hozzárakni, bár szntem ezzel sem lesz gond, mivel állítólag a TomTom fogja szolgáltatni a térképrendszert! a bluetooth meg hát sajna ilyen, ez az Apple politika és vhol meg is értem őket!
amúgy kérdés! a BT csak telefonokat nem lát? szal egy laptop bluetoothával össze lehet kötni? tom ott a dokkoló, ha géppel akarok vmit vacakolni, de hát azt se tartja a farzsebében az ember mindig!
-
Rent
senior tag
vodanal is megszeppentek mikor visszavittuk, hogy nem volt meg 1etlen hibas iphone ezert sem ertik, de elojott nekik is a problema, a halozatrol ledobalas. es egy regebbi softot tettek ra ami azota hibatlan!
akkor most vilagsztar vagyok, leszarom kb a cinikus megjegyzeseket.
engem az zavart, hogy kilo otvenert hasznalhatatlan volt a keszulek. de mar persze megcsinaltak, es leszarom a vilagforumokat. mert besetalhatsz a foldszinti vodahoz es elmondjak ugyanezt. -
Ricardo
titán
A többi telefon is kapható függő és független verzióban is. Akinek van rá kerete megveszi függetlenül, akinek nincs (vagy jó a függő is ) az nem függetlent vesz. Mégis a moderátorok szólni szoktak a függetlenítés kitárgyalásáért.Ezért gondoltam hogy megemlítem. Mivel azonban a teszt egy független telefonról szól (és elkészültekor még nem lehetett hivatalosan függetlent kapni) így nem biztos hogy gond.
UI: Remélem a játszma a te győzelmeddel zárul, és az almagyár enged a kreatív elméknek
-
Wask
csendes tag
Haverom feltette 1.1.2 hogy ez most mien jó lesz majd neki
Hát nem jött össze neki, igy jött hozzám. Simán downgradeltem a telót.Amugy meg már ezt is ki lehet lockolni, csak még nem teszik fel netre, nekem sikerült! Csak át kell cserélni a BASEHAND et és a soft 1.1.2 marad és tökéletesen megy vele
Csengőhangot is lehet rátenni, egyedül a BT ami még halott
De majd felélesztjük
-
Durvabab
csendes tag
Sziasztok ! azaz HIphone!
Viszzaolvasgattam a hozzászolásokat, de maradt bennem kérdőjel... ja az ilyen (?)
1. az itunes automatikusan frissíti a szoftvert?(mert ugye akkor a feltört teló meghal)
2. szerintetek az európai forgalmazás változtat valamit az árán?
3. az apple probálja visszafogni az illlegális tevékenységeket pl.csak kártyára vásárolható+1 fő/2 db), ez szerintetek akár itthon hiányt is okozhat vagy akár drágulást?
Egyáltalán a későbiekben milyen rizikója van a függetlenített iphone-nak?Köszönöm előre is "kímerítő" válaszotokat!
Ja, és ZoZa le van lőve!
Hiphone!
-
repcor
csendes tag
Van benne úgy ékezet, hogy hosszan nyomod az adott betűt úgy előjön és használhatsz már 1.1.1 be német ékezeteket akár, amik nagyon hasonlítanak a magyarra... Amúgy nekem sikerült kikapcsolnom igen egyszerűen azt a funkciót, hogy sms-nél átírja a szavakat angolra automatikusan... így most már rendesen lehet vele sms-t írni.
-
Ricardo
titán
Első vasnak valóban nem rossz. Vannak hiányosságai, ami nem is baj, mert tökéletes telefon nincs. Van akinek bejön, van akinek nem. a gond azzal van, hogy istenítik, és olyan őrületet gerjesztenek körülötte ami messze áll a valóságtól. Nem tökéletes, mégis annak próbálják beállítani ( Amerikában sokan megeszik ezt reklám dumát). Az ára emiatt irreálisan magas, és az hogy a szolgáltatóktól + pénzt szednek az adatforgalom után az véleményem szerint gusztustalan. Megtehetik még, de remélem hamarosan letöri szarvukat a konkurencia.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Macrodroid
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest