- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Ok, rendben. Én nem tudtam, hogy pontosan milyet vettél. Csak szóltam a többi emberhez is, aki olvassa ezt a topicot, hogy nagyon sok hírdetéssel vigyázni kell, mert oda írják, hogy fóliás, de a fóliát utólag visszatették rá és persze ahogy írtad, azt nem lehet visszatenni rendesen, ezért levegős maradt. Tehát sok eladó hülyének nézi a vevőket.
-
-
macikos
addikt
De milyen "vodánál"?
Függetlent kell venni, és majd te függetleníted, az a biztos. Lehet, hogy amit nem bontatlanul veszel meg, az már megjárt egy vásárlót, rosszabb esetben pedig szét volt szedve.
A legjobb amikor írják, hogy bontatlan és független
Az hogyan? A másik pedig hogy fóliás. Persze, fóliás, de a fólia az nem az eredeti vagy legalábbis már le volt szedve, hanem a srác használta 1-2 hétig és gondolta, hogy eladja, ezért visszatette rá a fóliát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest