- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
kíváncsi #782 üzenetére
Következõ számhoz kétszer nyomd meg a gombot.
Azért a zenelejátszón kivül más gyári program nem fut, de a nem gyáriaknál lehetnek furcsaságok. Az Apple csak szeret mindent az irányítása alatt tudni.
SIM formázása iPhoneban?
Contact törléséhez: Edit, utána pedig legalul lesz egy méretes Delete gomb.
A gyári programokat nem lehet törölni.
-
M0RGI
őstag
válasz
kíváncsi #769 üzenetére
"A kis ikonokat lehet valahogy név szerint rendezni, vagy akárhogy rendezni?"
Rajta hagyod az ujjad az ikonon, aztán pár másodperc után oda rakod, ahová akarod...
"Nem értem a bluetooth miatti "hisztit" se."
Jó, és mégis hogyan rakja fel a telefonjáról a számítógépre, ha nincs pl. kábele, se valamilyen dong-ja? Végül is nem hússzor egyszerűbb lenne 10 mp alatt egyik telóról átküldeni a másikra, mint telefon-(kábel,BT)-számítógép-(kábel,BT,e-mail)-telefon.
"Azt szeretném megkérdezni, hogy a "KB" nevű cucc hol jelenik meg a beállításoknál, mert én nem találom."
Settings-General-Keyboard-Enable Autocorrection ;)
-
joey04
titán
válasz
kíváncsi #764 üzenetére
Ismerem az érzést, van sok olyan készülék ami NAGYON tetszik most például az új Sasmung U900.És ciki vagy sem nyugodt időszakban akár munkahelyen is órákon keresztül tudok rajta filózni hogy megvegyem-e.A végén mindig lebeszélem magam róla mert rájövök hogy olyan hiányosságai vannak ami nekem már sok.Az iPhonenál is ez volt csak ott könyebben ment a dolog mert az én nézeteim szerint nagyon sok minden hiányzik belőle.Én is mielőtt bármit is megveszek szétnézek a fórumon, olvasgatok és sokszor már akkor elkezdek olvasgatni kérdezgetni amikor még csak az ötlet van meg hogy mit vegyek pénz az csak fél év múlva...
Az is igaz hogy az Applenek aztán mindegy hogy itt nálunk pár megszállott lenézően kezeli a terméküket.És valóban nem is nekünk készült(bár amióta hivatalosan lehet kapni EUban is azért ez támadható).A módosítgatás tuningolgatás nálam úgy megy hogy az elején 1-2 hétig mindent kipróbálok aztán letisztul a dolog és csak a ténylegesen fontos progikat hagyom fent, témákból sem 25-30 van fent mint az elején.csak 2-3.(mondjuk témát azt átlagosan 2-3 hetenként szoktam cserélni)Abban is igazad van hogy az iPhone hatására a többi nagy is mozgolódni kezdett ez tényleg jó dolog.Az meg különösen hogy jön az új iPhone ami talán belsőleg is megüti a mércét sok embernél.
Tényleg fontos hogy az ember azt vegye meg amit ki is használ én is az N82-t pl 80%-ban használom ki, de butábbra nem váltanék mert akkor meg az a szint jön ami meg már kevés.Így pedig inkább tudjon egy kicsivel többett mint kéne. -
joey04
titán
válasz
kíváncsi #759 üzenetére
Az általad leírt dolgokat(legaábbis azt a részét hogy mi kell bele mi nem, mi fölösleges mi nem stb) nem fogom kivesézni a további viták miatt és azért sem mert már sok ember sok helyen megtette.csak néhány dolgot ragadok ki amit akár iPhonetól függetlenül is vehetünk:
Egyszerűen jó elővenni magányomban és nyomkodni. Tényleg olyan mintha egy jövőből jött cucc lenne és úgy érzem mikor nyomkodom mintha valami fontos dolgot csinálnék
Ezt én tökéletesen átérzem egy N82 társasáságában de ez az érzés megvolt akkor is amikor egy SE K800at gyűrtemelolvasok egy tesztet, én is lefikázom és legalább megnyutatnom magam, hogy ilyen nekem nem kell mert ez egy sz*r.
a tesztből kiderültek olyan hiányosságok amik nekem alapvető dolgok és ha ezek hiányoznak lehet akármilyen szuper a többi része nem fog megfelelni az igényeimnek így igen mondhatom hogy nekem nem kell ilyen készülék akár kipróbálás nélkül is.Nem értem azt se...
Nekem személy szerint nagyon tetszik...
Anno mikor az n95 8gb-ot használtam, hiába volt...
Az ilyen és ehhez hasonló bekezdések(amiket nem idézek hosszan hogy ne nyúljon hosszúra a post) a bizonyíték rá hogy te is csak és kizárólag a saját véleményed írod le hogy a te igényeidnek megfelel.Egyetértek abban hogy az iPhone a legjobb alap ma egy mobiltelefonnak(tehát ebbe az irányba kell továbbmenni).Egyetértek abban is hogy az anyagminőség messze kiváló, mondhtani tökéletes.Ám a belső értékek nem méltóak ahhoz hogy milyen hardveres háttere van, és mire lenne képes(függetlenül attól hogy kinek mire van szüksége),főleg így hogy azért megkérik az árát rendesen többett várna el az ember.Te egy értelmes ember vagy veled lehet vitázni én azokat nem bírom akik csak hajtogatják hogy ez milyen kurva jó cucc.
Azt is elhiszem hogy ez a tudás tökéletesen elég sokaknak.Viszont azt tartom hogy akiknek elég ez a tudás is az nem fog ennyi pénzt telefonra költeni.Elejétől kezdve tartom hogy iPhone tulajok legnagyobb része csak azért veszi mert elkötelezett fanatikus(ezt bizonyítják a videók az örjöngésről), aztán az vesz még ilyet akinek van rá pénze érdekli a techinika és érti is azt de a tudás mégis elég neki(ez lennél te látva hogy milyen készülékek voltak előtte)csak ezekből nagyon kevés van.És van az a réteg aki megteheti hogy minden újdonságot kipróbál és minden héten más kütyüje van(pl blueMerle) na velük szívesen cserélnék.Végre egy olyan iPhone párti akivel érdemben lehez vitatkozni!
Egyébként én nagyon várom az iPhone2-t mert engem bosszant hogy az elsőt nem vehettem meg a fent leírt hiányosságok miatt, annyira jól meg nem állok anyagilag hogy egy N82 és esetleges utódai mellett még ezt is megvegyem.Ez a hsz csak kíváncsinak szólt aki vitát gerjesztően reagál rá azt tudomásul sem veszem ezért felesleges is egy újabb vita kirobbantását megpróbálni a fórum érdekében!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest