- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZoZa™
senior tag
legálisan kapható a T-mobile-nál függetlenül, 999euró a listaára. Már ez sokak szemében eldönt mindent. Számomra csak igy érhető el ez a telefon, mint sokak mások, kényytelen voltam picikét bele-bele nézni az op. rendszerébe. Ezt a dolgot sikerült olyan szintre emelnem, hogy nagyrészt sikerült minden olyan dolgot javítanom ami megnehezítette az életem. Ha tehettem volna, valamivel több pénzért is, de vásároltam volna gyári független iPhone-t. De az Apple ezt nem tette nekem lehetővé. Ez ütközik néhány alapelvvel.
Tehát én kontra Apple korporéjsön: 1-1 -
Takashi
aktív tag
Na igen, komolyan szerencsésnek tartom magam, hogy pont azok a dolgok vannak benne, amik nekem kellenek és általában azok hiányoznak, amik számomra amúgy sem fontosak.
Ja és még egy apró észrevétel: nem tudom, hogy mi a titka, de a net alig lassabb rajta EDGE-en keresztül, mint a Kaiser-féle HSDPA-val. Mindamellett, hogy emellett még SZÁZSZOR látványosabb is!!! Ennek mi lehet az oka? Ennyire szép/gyors a Safari az IE Mobile-hez képest? Komolyan mondom, ez volt eddig a legnagyobb döbbenet számomra. -
mrlujoak
veterán
Pontosan erre világítottam rá, az Amerika, mi pedig Európában vagyunk.
Az amerikaiaktól láthatjuk a hisztériát amit egy-egy termék okozhat.
Az is tény, hogy ha én vettem volna már meg az iPhone-t magamnak, akkor rövid felismerés után nagyon hamar túladtam volna rajta, mert sem a telefonkönyv butasága, sem a multimédiás kurtaságok nem megengedhetők számomra egy ilyen árfekvésű mobilban.mrlujoak
-
ThorsHUN
őstag
Micsodaaaaaa???? Jatszol nem az oprendszer/szamitogepgyarto (?????) altal krealt jatekokkal is???? Szegyelld magad
Neki kulonben sem PCje van hanem Mac-je.
De szerintem ne menjunk bele a mec vs pc vitaba, Parttalan.
Mindenesetre a korlatozasmentesseg nalam alap. En mondjam meg es ne a gyarto, hogy mit installalhatok fel...
-
Jadro
veterán
Igen. Ez az egyik. Miért nem lehet ezt pl testreszabni? Elhiszem hogy van aki ezt szereti. A másik a névlistában a kezdőbetűhöz ugrás. Ezek apróságok, de megkönnyítik a mindennapi használatot.
Mintha csak a látványos dolgokra mentek volna rá, a többi meg le van tojva. Úgyis megveszik hisz Apple. Mondjuk tényleg nagy rá a kereslet, bejött a számításuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest