- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csigger
őstag
vannak új videók a 3G iPhoneról már a hivatalos Apple oldalon! ajánlom mindenkinek!
-
Csigger
őstag
hát egyenlőre nemtom hogy ez mennyire tuti infó, de haverom mondta, mer az ő ismerőse ott dolgozik, és állítólag 200kért fog jönni függetlenül! aztán majd meglássuk, hogy ebből mennyi igaz! hiszem ha látom! bár én szntem T-sektől fogom beszerezni!
annyiért turi nem venném meg, 145 volt a laptopom, és azér ennél többért telót venn! az azér nekem nem pálya!
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1450 üzenetére
nem minden helyen tudsz netezni! itt elsősorban az otthonodra gondolok, attól, hogy lát a teló wifi hálót, attól még nem biztos, hogy nincs tikosítva, tehát köll neki adni jelszót a belépéshez! ez az egyik, a másik meg az, hogy a wifi nem hozza magával egyértelműen az internetet! vhol például csak vezeték nélküli hálózatként használják, de vagy nincs ne, vagy nincsen engedélyezve, megosztva!
-
Csigger
őstag
amúgy ez az installer nagyon jó dolog, ahogy hallom, látom! vajon lesz ez a 2.0 szoftveren is? vagy ott majd kiváltja ezt vmennyire az App Sotre? bár az mondjuk félig ingyenes, félig fizetős, de legalább tuti háttér!
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1434 üzenetére
hogyne vehetnél??? persze! ez csak annyit csinál, hogy átfordítja az amcsi csaltakozót, eusra! ennyi!
te szntem erre gondoltál: "A feszültséget nem módosítja, ezért csak olyan készülékekhez alkalmazható, amelyek a 110 és 220V-ot egyaránt bírják."
ez csak annyit tesz, hogy pl vannak olyan készülékek, amikhez át is kell váltania feszt, ahhoz vannak spéci több ezer forintos átalakítók, de mivel az iPhonehoz adott adapter a 220as hálózati feszhez is használható ezér elég csak egy ilyen!
bár 1500ár nem mondom hogy drága, bár mihez képest! máshol találtam hasonlót 300Ftért!csak kicsit körül kell nézni!
-
Csigger
őstag
válasz
macikos #1424 üzenetére
télleg??? még ilyen nagy szar hipermarketekben is lehet kapni? nah vazze! akkor a legközelebbi nagy bevásárlásnál veszek is egyet! köcce az infót!
akkor USB-ről 4-5 óra! és 230as hálózatról? vagy arról nem is szoktad tölteni?
spec nekem elég sokat megy a gépem, de azér mindig nincs bekapcsolva! -
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
ha vkit esetleg érdekel, akkor a megjelenésig:
MÁR CSAK 24 NAP!!!
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1412 üzenetére
nekem is egy hasonló kaliberű van! Asus F3m, jó kis Amd proci, nem zabál sokat, vidkari egész jó még el is tudok játszogatni, mióta megvan, azóta a nagy asztali gépemet be se kapcsoltam szinte! csak ha nagyon muszáj. csak hát igen, elég nehéz cipelni, főleg mivel a nagyobb akksi van benne!
kezdjük amúgy szétoffolni a topicot!de hát erre való az off topic gomb!
-
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1407 üzenetére
hát ezaz! ezt kérdeztem énis, hogy adnak e hozzá olyan töltőt amivel lehet itthon is tölteni 230V-ról!
Macikos kollega erre biztos tud neked választ adni! írj neki egy pü-t, vagy ha nézi ezt a topicot akkor itt is biztos fog választ adni! asszem a másik topicban válaszolt nekem erre!
de mintha azt mondta volna, hogy univerzális, és itthon is lehet használni!
ha meg nem akkor vannak 110-230-as átalakítók! azzal gondolom meg lehet oldani az ügyet! -
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1405 üzenetére
azta ez már vmi! aranyszínben mekkora állat! és az a fehér is milyen jó!! gondolom megkérik az árát!
nekem is 3kg körül van az Asus notim, és ha laptoptáskával megyek akkor neccesen férek be a jegyzetek, meg egy két harapnivaló, másik táskát meg már nem akarok hordani mellette!
úgyhogy faja lesz, mer így zsebből elő, órán tolom majd haverral az msn-t, meg wifi, aztán csók!csak a töltőt kell majd egy párszor bevinni talán!!! de az meg kis helyen is elfér!
jah igen, amúgy én is gondolkodtam majd vmi tokban, ha meglesz! utoljára a Siemens m35ösömnek volt bőr tokja! úristen! az se ma vót! hehe -
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1401 üzenetére
hát a 3G nagyon engem se, bár ha már ilyen telóm van és dobnak hozzá egy alap netcsomagot (esetleg ha a T-seknél venném) akkor jó kihasználnám biztosan, GPS meg jó dolog, hogy belerakták, mer utóbbi időben elkélt volna egy két utam során, persze odataláltam nem vót vészes, de pl egyszer hétvégén vak sötétben nagyon nagy hasznát vettem a havertól kölcsönkértnek, tuti nem találtam volna oda!
-
Csigger
őstag
nah ez az srácok! kemények vagyunk, mint a Rolling Stones!
kitartás!
kezdjük el azt is számolgatni, hogy hány nap múlva lesznek az első példányok a boltokban?mer akkor gyorsan kiszámolom és indulhat is! rá pár napra már úgyis lesz itthon is szürkeimportból! szóval... (aki amúgy kíváncsi rá, júli 11 péntekre esik! mekkora roham lesz hétvégén a boltokban odakinn!!!
)
MÁR CSAK 25 NAP!!!
-
Csigger
őstag
öcsém! még aszittem, hogy én voltam nagyon besózva! de úgylátszik Saint kollega átvette tőlem a posztot! én is nagyon várom már, hogy legyen egy ilyen telóm, de én tuti megvárom a 3G-et! ha eddig meg vótam nélküle most már ennyit kibírok!
-
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1338 üzenetére
hát ez tény! Steve-ék biztos nem dobnak szar minőséget a piacra! össze van az rakva!
én aszondom ezzel kapcsolatban, hogy jobb az ha nem nagyon elhet szétszedni, mer ha sokat szedegeted, elfárad a műanyag is, meg ha rosszul teszed vissza deformálódik, szal inkább a szervíz szedje, meg rakja össze! (persze csak ha kell) -
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1309 üzenetére
nah jah! ez tény! remélem minél előbb behozza kishazánkba is a T a telót, nem fogom tudni kivárni a karácsonyt, de még a szeptembert is nehezen!
mondjuk kell egy kis idő, míg lefordítják a menüt, kezelési útmutatót, beállítják itthon az össze boltjukat az aktiválásra, stb... szal ez itt Mao-n amúgy is elég cifra lesz! -
Csigger
őstag
most, hogy bejelentették az iPhone 3G-t hogy kihalt ez a topic!
-
Csigger
őstag
hol találtatok magyar árat????
-
Csigger
őstag
van benne GPS!!!!!! ezazzzzzz!
-
Csigger
őstag
állítólag két fajta lesz! és biztosan fekte! az egyikbe gps lesz a másikban 3G!
itt egy kép:[link] -
Csigger
őstag
megvaaaan! bemutatta Steve!!!!!
-
Csigger
őstag
istenem! most arról dumál, hogy hogyan töltsük majd le a mostani iPhoneunkra Júliusban a 2.0 szoftvert, ingyen, Touchra meg 10 dollárért!
-
Csigger
őstag
azér vannak jó programok nem mondom! meg a játékszoftver gyártók is szép gameket nyomtak rá! de hol van már az új mobil???
-
Csigger
őstag
háát látzsik, vagyis hallatszik hogy ez fejlesztői konferencia! még semmi az új iPhoneról, csak hogy milyen új varázslatos dolgokat tud, amit már eddigis!
-
Csigger
őstag
itt egy link: csak hanggal, előnyben aki vágja nagyon az englisht [link]
-
Csigger
őstag
válasz
macikos #1138 üzenetére
köszönjük a tájékoztatást! szóval akkor itt lesz megtekinthető macikos szerint: Handrás honlapja
Remek! hogy elrepült az a pár nap, míg vártuk a hétfőt, erre kiderül, hogy majd csak este 7-től láthatjuk!!! no nembaj! csak elmegy ez a mai nap is!!!
amúgy értesüléseim szerint az iTunes-on keresztül is lehet majd vhogy nézni, ha minden igaz! -
Csigger
őstag
jó reggel a kollegáknak! veszült izgalommal várom a mai történéseket!
csak igazából egy hangyányi dolgon siklottunk át! mégpedig, hogy mi itten Amerikától úgy kb 5-6 óra időeltolódásban vagyunk!!! szóval mire ott délelőtt 10 lesz, itthon kb délután 3-4!!!
szóval még várhatunk jócskán! -
Csigger
őstag
lassan elkezdhetünk visszafele számolni az órát tekintve is! nemtudja vki mikor kezdődik a WWDC?? gondolom 8-10 közötti intervallumban! itt fogok lenni a gép mellett az tuti!!!
épp az imént találtam egy érdekességet az Apple honlapján! ők is be vannak zsongva: Countdown to WWDC 2008
-
Csigger
őstag
válasz
Viktor0610 #1127 üzenetére
jaja! ahogy a kollega mondja! elég lassan jön le az oldalról, de látszik h Apple kiterjesztés, mer m4v. amúgy: [link]
-
Csigger
őstag
válasz
HaRdCoRe #1101 üzenetére
hát ez a kép azér közeledik a valósághoz, szélén a keretet tán csak azért nem látjuk, mert benne van egy ilyen műanyag vacakban! amúgy a csomagolás is elég titokzatos, lehet ez nemis egy iPhone!!!
és csak úgy mellé van csempészve kamuból egy apple-ös cd!
a belinkelt videó meg nagyon állati, sok öteletes dolog került bele! láttam már ilyet sima pc-re is ott is ki lehet robbantani az egész képernyőt(persze csak látszólag)! -
Csigger
őstag
MÁR CSAK 1 NAP!!!
-
Csigger
őstag
Ja! Fontos! Kihagytam a lényeget a mai napra!
-
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1096 üzenetére
látom látom! egy bibi van vele, hogy a 8Gb-osra az van kiírva ELFOGYOTT!!!
Jah, amúgy ez a diagramm amit belinkeltem a mostani iPhonera vonatkozott (ezt gondolom mindenki kitalálta), és azt remélem hogy a 3G-snek is vmi ilyemi lesz a diagrammja! (csak mer itt kicsit kavar vót szntem) -
Csigger
őstag
válasz
elit_hun #1092 üzenetére
ejj ejj! háát ezek nem jó kilátások! bár én rövid távon gondolkodom! tehát bemutatják most hétfő állítólag nyár közepére jön ki (mondjuk az július eleje-közepe), akkor július végére tán ide is eljön! itten találtam egy diagrammot, ami mutatja az árváltozást Mao.-on! iPhone ár
remélem ez most is így lesz hogy sokat fog zuhanni az eljén! -
-
Csigger
őstag
válasz
elit_hun #1085 üzenetére
jaja! ez biztos így vót! az élelmes magyarok kijátszva az Apple összes biztonsági redszerét találtak Steve Jobsnál egy műanyag gagyi új iPhonet és ezér gondóták hogy akkor maradjon a magas ár!
csak épp nem nézték meg jól a hátlapot és az iPhone felirat helyett az virított ott FAKE!!! -
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1077 üzenetére
hehe! remélem minél előbb a kazemben tarthatom, és természetesen minden porcikáját ki fogjuk itten vesézni!
uhh! az XXlGsm nem nézek az aktuális piaci árakat! 8Gb ott annyi mint máshol a 16os!! jesszus! hát tuti nem náluk fogom megvenni az újat!
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1070 üzenetére
ne menjünk azé ennyire előre az időben! egyenlőre az is kérdés, hogy mikorra lesznek kaphatók a új iPhone-ok, és egyáltalán mit fognak majd tudni!
én nagyon bizakodó vagyok, hogy nem marad ki a gps, illetve a jobb kamera!
de ha csak a 3G-vel tud majd többet akkor nyilván a régebbieket jó áron érdemes lesz megvenni! -
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1064 üzenetére
hehe! alap! én nagyon beleszerettem ebbe a telóba! azér az túlzás, hogy megvenném 150ér is, azt még énis soknak találom! 144ért vettem laptopot, nehogymár telefont drágábban vegyek! szal megvárom míg lemegy az ára normális szintre, aztán mindenképpen beruházok! de pl én most elvagyok az SE k750i-mel, csak már kezdem kicsit unni, meg gondoltam veszek GPS-t is a kocsiba, de mivel aszonták, hogy ebben lesz ezér azt se vettem eddig! úgyhogy ha a 3G-s mindent fog tudni, ami nekem kell megyek is érte!
de azt azér le kell szögezni, hogy nem én leszek itt szntem az első 3G-s iPhone tulaj!
de ha meglesz term. minden tapasztalatom leírom vele kapcsolatban! -
Csigger
őstag
háát igen ez igencsak fura! de úgyis mindenhol fenn lesz a neten az innen onnan felvett konferecia, szóval nem maradunk le szntem semmiről!
ez a cikk viszont most nagyon megütött: 3G iPhone előzetes
nehogymá ne legyen benne GPS meg marad a 2 Mp-s kamera, miér várok akkor rá? ez így nem gyerebe!!! remélem hülyeség csak az egész!
-
Csigger
őstag
füles témához hozzászólva, állítólag az új iPhone-nak nem lesz ennyire mélyre ültetve a füllhallgató csatija! de persze minde kiderül majd hétfőn!
-
Csigger
őstag
nah megtaláltam! WWDC 08
itt van jobb oldalt egy ilyen kis szövegdobozban az infó:WWDC 2008 is Sold Out
You can still get all the great content from WWDC 2008. Session videos will be available to purchase on iTunes shortly after the conference. iTunes More details will be available soon.
no hát akkor iTunes-on fennlesz, de ha jól olvasom vásárlásra??? hmm
-
Csigger
őstag
válasz
elit_hun #1040 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek! itt a ideje kijelenteni, hogy:
MÁR CSAK 2 NAP!!!amúgy szeritetek vhol figyelemmel lehet majd követni a hétfői konferenciát élőben? lehet rápilantanék párszor a kijelzőre, hogy mi is történik! ha télleg ekkora történelmi pillanat lesz, akkor hadd lássa mindenki live -ban!
szntem az apple honlapon biztos lesz vmi, ha jól láttam múltkor, akkor nyitnak neki vmi élő blogoldalt, vagy vmi ilyesmi! csak má nemtom hova lett... -
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1006 üzenetére
háát a fene se tudja! most a 8Gbos kinn 399 USD, a 16 Gbos 499! ha ezt átszámolod és megnézed forintban hogy itthon mennyiér adják azt lehet észrevenni, hogy plusz 30k-t dobnak rá az itthoni eladók! előrendelésre lehet kapni már az újat(16Gb) 599 USDért! szóval ha ugyanezeket az arányokat vesszük, akkor elvileg az újnak 120-130 között kéne lennie az árnak! majd meglássuk, hogy mennyire fog hatni az újdonság ereje, mert akkor télleg felverhetik az árat 150re is! de reméljük ez nem fog bekövetkezni!
DaviD202 -nek meg köszönjük, hogy leírta a restore -t, legalább már csak linkelni kell, aki kérdi a későbbiekben!
-
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1004 üzenetére
jaja, minőségi lesz megincsak a cucc! itt van még pár kép róla: 3G iPhone színek
ejj! de jó lenne már egy, nekem a fekete jön be leginkább, de a másik két szín se rossz!
háát a ára... majd meglássuk! -
Csigger
őstag
MÁR CSAK 3 NAP!!!
-
Csigger
őstag
ez már vmi vazze! ez a számológép eszméletlen ütős lett!
lassan leveri az iPhone még a csúcs Casio számgépemet is!!!(nah jó kis túlzássak, de már nem állunk messze a többsoros számsortól! de gondolom tudományos számológépet lehet telepíteni az installerből!)
egy két kép:
Sima számgép
Tudományos számgép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest