- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #510 üzenetére
Így van, pontatlan voltam. Mivel én nem használok BT headsetet, ezért számomra mint ha ott se lenne, adatra meg ugye nem jó.
Orosz oldalakon viszont megy a pusmogás egy fájlkezelöröl, ami lehetséges hogy ezt megoldaná. Nem lenne rossz.
-
blueMerle
veterán
Nekem egyetlen fájó pont a BT hianya, egyébként könnyen kezelhetö, stílusos és kifejezetten jól szól kihangosítva. Nálam kevés használattal 2-3 napot bír, estére bekapcsolva. MSN klienst és egyéb okosságokat nem használok rajta, kizárólag a gyári progikat. Efféle mobilon-program bohóckodásra ott a TyTN.
-
blueMerle
veterán
válasz
(Kolombusz) #403 üzenetére
Jah, nomeg majd átküldi azokat a "fantasztikus" 2 megás képeket bt-n egy ismi telójára, esetleg valamilyen jobbfajta musthave csengöhang kellene neki mástól. Jahogy herélt a BT? Ez Apple.
Nem gyerekek, ebben nem ez a lényeg. Itt arról van szó hogy "kétujjaaa lehet nagyítttani" a képeket, és ezzel lehet qrvanagyaot villantani. Ez Apple.
Nekem van egy N73-asom, két iPhoneért sem adnám.
Lehet hogy nincs benne wifi, de sok sok, söt helyesbítek, rengeteg más dologban a porig alázza.
-
blueMerle
veterán
Elhiszem neked. Biztos vagyok benne hogy egyeseknek csodás, de amíg a mára megszokott, alapveto dolgok hiányoznak belole, nálam szóba sem johet. Most komolyan: az mms-t akkora erofeszites lett volna betenni? Vagy az efféle direkt szívózások hogy fizessé a csengohangért? A videóról már nem is beszélek....ugyan kérlek
Nekem is volt a kezemben iPhone, tudom mirol beszélsz. Aláírom hogy a kezelése kellemes és egyszeru, de mint írtam, ez nagyon kevés
-
blueMerle
veterán
NE haragudj, de nem birom ki hogy ne válaszoljak. Rovid és tomor leszek:
1. Ez kész vicc 2007-ben.
2. Így van, ennek csúfolni az 1. pont jegyében badarság lenne.
3. Erre képes egy 20.000 Ft-os teló is.
4. -
5. Ezt nagyon sokféleképpen lehet magyarázni, de ez akkoris RÖHEJ.
6. -
7. Hát ezért nem is lehet sokat kérni.
8. Ezen visítva fetrengtem az asztal alatt. Nagyon komolyak ezek a mac cuccokEz az egész ájfón egy rakás lóürüléket sem ér, és akkor finom fogalmaztam. Tudod, elhiszem hogy feeling meg migymás, és sokan veszik, de olyan alap dolgok hiányoznak belole, amelyek vicc tárgyává teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fujifilm X
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest