- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
Szándékos volt a revolúcionális szó használata, mert az Apple is előszeretettel használja.
Egyébként sokszor leírtam már, én elismerem az Apple és az iPhone érdemeit, mert van nekik, az tény, csak azt hagyhatnánk már abba, hogy hasraessünk mindentől, ami Apple.
Részemről befejeztem, mert egyikünk sem tudja a másikat meggyőzni (vélt?) igazáról.
-
-
-
-
válasz
(Darkwood) #1030 üzenetére
Ezért szerintem nem kérhetne panaszkönyvet, de valóban, érdekes hozzáállás egy kereskedőtől.
-
Töröltem a hirdető és a kapcsolódó hozzászólásokat.
-
-
-
válasz
stuntmanmike #725 üzenetére
? Nem értelek.
Amennyiben külföldről hozod/hozatod be a telefont, itthon úgysem garanciális, a GSM-boltok pedig árulnak itthon függetlenített (bolti) jótállásos készülékeket.
-
-
-
válasz
Mákos7észta #684 üzenetére
Gyanúm szerint nem, mert az Apple előrelátóan csak a saját fülhallgatóit engedi használni a gépeihez... (
)
Viszont átalakítót lehet a neten találni.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Érdekesen nyilvánítasz véleményt...
Programok. A Bog által letöltött programok elég ... minőségűek, ez nem igazán vet jó fényt az Apple-re...
SIM-telefonkönyv. Mi van akkor, ha én egy már meglévő AT&T-kártyával szeretném használni és a hozzá adott előfizetéses kártyát használnám egy másik készülékben? Világos, amit írok?
T9. Az a para ezzel, h. kikapcsolhatatlan... Én pl. felváltva használom v. nem ezt a feature-t, nem örülnék, ha nem tudnám kikapcsolni... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest