- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takashi
aktív tag
válasz
ThorsHUN #322 üzenetére
Ne mondd mar... tuti uveg? Mert az a videokban bemutatott torestesztet nem igazan birna...
Én eredetileg zafírüvegről hallottam, de mivel azt kizártnak tartom (még a 8800-n sem az van, hiába hirdették eredetileg azzal...), ezért írtam üveget. Egy biztos: nem valami gagyi műanyag.
-
Takashi
aktív tag
válasz
ThorsHUN #308 üzenetére
Előnyök szerintem:
- FANTASZTIKUS (csupa nagy betűvel) kijelző, a legszebb, amit valaha láttam!
- a menü letisztult, egyszerű, átlátható, számomra abszolót rendben van (tudom, hogy problémaként merült fel a scrollozás hiánya, de mivel én nem telepítgetek szinte semmit, így ez számomra tökéletesen megfelelő)
- gyönyörű külső, szintén az egyszerűsége és csúcsminősége ragadott meg
- GYORS menü! Soha, egyetlen telefonban sem láttam ehhez fogható gyorsaságot. És mivel kellően látványos is, így számomra a leghasználhatóbb, amit valaha láttam.Hátrányai szerintem:
- pillanatok alatt tele lesz ujjlenyomatokkal a teljes "előüveg", és ez roppant idegesítő
- a beszédhívás hangminősége lehetne jobb, elmarad egy Sony Ericssontól vagy Nokiától.Zenefeltöltést még nem próbáltam, nem volt rá időm/kedvem. Majd ha lesz tapasztalatom, megosztom veletek. Ha van még kérdés, megpróbálok válaszolni.
-
blahnik
csendes tag
válasz
ThorsHUN #291 üzenetére
"a legtobb rajzolo programot (tervezo program) nem Macra irtak, ahogyan a rendszer, kozlekedesi, szallitas szervezo, jarattervezo, raktarnyilvantarto, szamlazo, integralt vallalatiranyitasi rendszerek"
Úgy látom, csak nekem nincs szar munkám. Úgyhogy én kérek elnézést.
Elképzeltem, ahogy a raktárosnyanya vagy a BKV-s buszidomár ül egy másfélmilliós Mac Pro előtt. Tényleg, mit is képzeltem? Mégegyszer bocs"WoWot, felrakom az autoversenyzos game-et, megunom, letorlom, rakok fel strategiai jatekot, lovoldozoset, filmet nezek, zenet hallgatok es nem mellesleg dolgozok"
Ezért írtam, hogy munkára van, mert Mac-en nem játszani szoktunk, ennek meg itt a 90%-a az volt. -
-
rumos14
nagyúr
válasz
ThorsHUN #259 üzenetére
sztem nem a nemzeti érzelem játszik, mert a 90-es évek első felében (és azóta) úgy vették a japán autókat mint a cukrot, a 3 nagy amcsi autógyár meg csak nézett. nem hinném, hogy egy Honda-nak kisebb lenne ot a reszpektje mint egy Chrysler-nek...
az mp3 lejátszók esetén arról van szó, hogy egyszerűen nem tudják, hogy egyéb mp3 lejátszó is létezik. mp3=iPod. ennyi ami már csak azért is vicc, mivel ugye a cég elsősorban a saját fizetős aac formátumát tolja, az mp3 csak megtűrt formátum. -
Cathfaern
nagyúr
-
macikos
addikt
válasz
ThorsHUN #259 üzenetére
Az amerikai "gondolkodas"mod es az europai kulonbozik ugye?
Nah akkor maj meg lehet lesni mi lesz europaban. Lehet tevedek de sztem bukik az apple.Az biztos, hogy például Magyarországon senki nem fog fizetni a csengőhangokért, na meg persze zenét se nagyon fognak venni
de amíg eljut hozzánk az iPhone, addig sok minden változhat.
-
evone
őstag
válasz
ThorsHUN #195 üzenetére
http://mobilarena.hu/tema/re_teszt_fuggetlen_iphone_teszt/hsz_152-152.html
ha a bmw nem akarja hogy ferrari motort rakj az autojukba es probal vedeni stb stb, akkor utanna bmw szar lesz? igenis nem akarja az apple, mert most az van amit megjosoltak...
"Az Apple egyértelműen megmondta, hogy pont azért nem teszi lehetővé a bővítést, mert a 3rd party programok minősége lerontaná a telefont és most pont ez a probléma."
lettek ra 3rd party programok es rogton levan fikazva az egesz hogy milyen gany programok vannak ra.. ennyit errol.
-
evone
őstag
válasz
ThorsHUN #121 üzenetére
lehetseges, de akkor mernem fogjatok fel eleve ugy hogy egy ipod telefon funkciokkal? ha nem akadna fent mindenki a hypon, akkor nem lennenek ebbol ekkora flamek sem szvsz, en csak azt mondom hogy ezek mellet a fene nagy igenyek mellet, a jelenlevok sem kezdik el fikazni a 10 ezres sagemet, azzal hogy nekik tobb mindenre van szukseguk, es minek adtak ki egy ilyen ratyit. most hogy alma logo alatt kijott valami megint megy a fikazas..
mint mikor azt mondjak hogy milyen dragak az apple gepek
-
evone
őstag
az iphone magaban foglal egy ipodot is, nos ha ezzel neked bajod van, akkor nem tudom hogy pl a nokia zene lejaccoja symbianon mivel tud tobbet, vagy windows mobileon a wmp, vagy az se-n a walkman, leirhatnad mivel tudnak ezek tobbet amiert most ideirtad. ( "utazas kozben zenet hallgat ..."
-
evone
őstag
miert? holvan megirva hogy annak kellene lennie? sehol nincs semmi olyan irva az apple oldalan se hogy ez mindennel tobbet tud vagy ilyenek, nem ertem miert gondolja mindenki azt hogy olyan nagy szam lesz, biztos csak en vagyok ilyen seggfej, de nekem nem kell pl hogy mindenfele hulye csengohang szoljon a telefonomrol, pl nekem az egyszeru alap nokia tune szol mostis, mert total nem erdekel, az mms total felesleges, a radio is az, a gprs is, ilyen pici kijelzokon ez szerintem total felesleges, a wifis okos nokiakon is probaltam netezni, aztan volt hogy kifagyott annyira hiper jovolt, nameg a kis kijelzon szart sem lehetett latni
http://www.apple.com/iphone/
itt levannak irva hogy miket tud, semmi olyan dolog nincs itt leirva ami arra kesztet titeket hogy EXTRA dolgokat higyjetek, amiket azutan leszarozzatok. masreszt ottvan rogton a kepen egy uj ikon amit az apple rak oda, lehet azert nincs meg tele az a kijelzo mert az apple tervez oda par extrat meg, nem pedig arra szamit hogy majd mindenki telerakja mindenfele gany jatekkal
-
evone
őstag
mutasd meg holvan az irva hogy okos telefon, mert nem az. rohadtul soha nem volt az irva sehova hogy okos telefon, irjal egyebkent egy masik telefont aminek van multi touch screenje
ha kell ra zene akkor felrkaod ra itunesbol, BARMELYIK ZENEDET AMIT TALALSZ A GEPEDEN, telefon helyett sztem vegyel valami notebookot, bar en nem tom minek hasonlitgatod a 6230 hoz, mikor ja van szines kijelzoje, de ocsmany, tud radiot jaccani, de minek, tud videot felvenni, DE HOGY NEZ KI? vannak ra jatekok is mint ahogy a sagemre, de 128x128as kijelzore? van sok ertelme... bravo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest