- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
macikos
addikt
Tudom, hogy érzékeli a mozgást, de nem giroszkóppal (lásd: [link] ) csinálták meg, azzal kicsit drágább, bonyolultabb lett volna. Helyette egy súlyt függesztettek fel 4 rúgóra, a súly a gravitációs erő hatására benyomja földhöz közelebb eső rúgót, a rúgók összenyomódását pedig érzékeli egy elektronika, íme: [link]
-
Takashi
aktív tag
Gondolom függetlened van.
Hát ja, Amerikából importált (mivel máshol ugye még nem kapható hivatalosan), utólag függetlenített példány.Hol vetted? Mennyiért?
Fo***na GSM-nél vettem, 150k-ért, 1 év általuk vállalt garanciával.Tényleg nem tud videót felvenni és Bluetooth-on adatot küldeni?
Tényleg. Szerencsére nekem egyik sem olyan nagy probléma.Tudsz beledugni más fülest is vagy tényleg csak az Apple féle megy bele?
Ezt még nem próbáltam, de majd megnézem. Ismerve azonban az Apple hozzáállását a dolgokhoz - tutira csak a saját lesz a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest