- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
az a baj, hogy nem ez az olcsó, a többi bolt a drága. Ennyit ér meg max a teló
pláne most iszonyat gyenge a $
1$=154 ft
ha beszorzód a 400$t akkor 60kra jön ki. Veygük még ide azt hogy vki elmegy megveszi feladja postára, meg itt vki még1x rátesz. De pofátlanság szerintem ez az árrés -
kíváncsi
őstag
Sir, Yes Sir!
[link]
"A quick way to view your documents, word or spreadsheets is to save them to google docs, then sync with iphone / ipod touch and use the the Safari browser to view the documents...
The Safari browser is very quick at loading pages. The display zooms in and out instantly with the pinch zooming feature...It's helped by a 624mHz chip...."
-
-
Farcsy
tag
nekem van egy tök jó apple fülesem...ezt is mamámtól kaptam a tuochom-hoz...néztem itthon 13.e.ft...nem tom mi a neve de apple és nagyon jó(belemegy a fülembe vannak hozzá gumik sztem tökéletes a basszus is)...és itt hogy müxik a bekapcsolás? mert még arr asem jöttem rá hogy a touchon hogy van...azt tom hogy a tetején ki bírom kapcsolni ,de ha ugyanezt megcsinálom az iphon-on akk nekem ugyanúgy csörög csak annyi hogy nagyon minimálisat fogyaszt?...vagy hogy van ez?...ezt nem értem :S
mármint úgy értem hogy a home gomb és a tetején levő gomb lenyomására ugyanazt reagálja..megjelenik a "bill zár " tehát ha a tetejét megnyomom az kikapcsolásnak számít?...és semmit nem fogyaszt vagy csak vmi olyan állapot mikor csak minimálisat fogyaszt? :S...húúú tom ezt bonyomlultan fogalmaztam meg...de nemtom magam kifejezni így :S -
Farcsy
tag
oks...rájöttem közben
az újon lehet cserélni az akksit?...és lesznek rá normális "gyárilag támogatott" progik?...és csak apple fülest csatlakoztathatok hozzá?(ide is leírtam hátha nem olvastad az előbbit)...
és a réginek kb mennyi ideig bírja az akksija?
az elképzelhető...olvastam hogy milyen hibái lehetnek...de semmit nem találtam :S
pár infot kérdezhetek?...1-2 olyan dolog ami miatt nem éri megvenni..tudsz ilyent?(ami nagyon nagy hibának számít)hibák alatt fagyást....esetleges ki be kapcsolást és ilyesmit értek...akksi meddig bírja?...
-
Farcsy
tag
nekem számítana...de ha mamám azt mondta állja akk nekem jó most is...főleg hogy már alig várom hogy megkapjam...tuti nem halogatom mostmár
...rosszat nem hallottam felőle szal sztem megéri
az újon lehet cserélni az akksit?...és lesznek rá normális "gyárilag támogatott" progik?...és csak apple fülest csatlakoztathatok hozzá? -
ZoZa™
senior tag
Most keresek neten mindenfélét, és elvileg új szoftverrel jönnek ki ami támogatja az európai szövegbevitelt és teljes kódolást.
Amúgy megtaláltam hogy lehet magyar karakteressé tenni a keyboardot. Nem túl egyszerű de az oroszok elárulták nekemés nem.. nem került ipari mennyiségű vodkába
-
Inarus
addikt
Hát igen: az iPhone ha nem is hozta az elvárásokat és felül is lett árazva, mint ahogy véleményem szerint az apple termékeinek jelentős része, arra mindenképpen jó volt,hogy valami újat hozzon a mára már a csökött fantázia posványába merült piacon - már ami a kezelőfelületeket és a kezelés módját illeti. A nagyobb gyártók rögtön rámozdultak a dologra (pl HTC Touch, Nokia). Ebből csak nyerhetünk, mert a kezelőfelület tényleg forradalminak számít.
Szerintem ott rontották el a dolgot - amellett hogy agyon hypolták és ilyen reinvented szövegeket használtak - hogy kiemelték az új, teljesen egyedi operációs rendszert. Innentől kezdve mindenki - én is - egy oprendszeres telefonként gondolt rá. Az már csak plusz poén, hogy még egy java szintű telepítés is ilyen megkötésekbe ütközik. Ez már a gyártó hülyesége.
Azzal meg én is így vagyok, hogy az ÉN készülékem, ÉN mondom meg, hogy mit akarok rárakni. A törvényes kereteken belül, persze...Ezért is utáltam mindig a vodás menüket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest