- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
repcor
csendes tag
Felesleges veszekedni vele, amig ő 1-2 hónapig nem probáltad ki, addig nem fog tudni rendes állás pontot adni az iphone-ról csak leszarozza meg azt hiszi, h az ő telefonja jobb. Pedig nem hinném, hogy az ő nokiája érintő kijelzős lenne, vagy akár ilyen szép kijelzője volna. És akkor persze ott még nem tarunk, hogy az iphone szoftvere már támogatja az OPENGL 3d -t és elkeztek rá valós 3d -s opengl -es graikájú játékokat készíteni és még miegymást... ja + ottvan annak a nokiának az ótvar sz@r böngészője amin nem lehet megnézni 1 értelmes weboldast sem.. na mind1.
-
repcor
csendes tag
Na gyerekek aki eddig nem vett iphone-t az még mindig várjon 1-2 hetet olyan olcsó árakat fog találni... Kikódolható szoftveresen az 1.1.2 OTB ;) Tehát véleményem szerint kis türelem és már igen jó árakon lehet majd iphone-okat kapni!
-
repcor
csendes tag
válasz
elit_hun #556 üzenetére
De igen ez így van, de még aki amerikában használja a telot az is "feltöri" (én ezt nem nevezném ennek) szóval az is aktiválja és felteszi az installer programot hozzá mert azzal teljes a telefon. A lényeg az, hogy megveszed az 1.1.2 iphone-nt ipodtouch helyett kb félórát olvasol az interneten / forumokon és már müködik is a dolog...
-
repcor
csendes tag
válasz
Viktor0610 #554 üzenetére
Itt a kérdés az volt, hogy iphone-nt vagy ipodtouch-ot vegyen az úr, melyik a jobb? Az iphone jobb mint az ipodtouch és igazából az 1.1.2 OTB kiadások nem sokkal drágábbak az ipodtouchnál, és késöbbiekben még akár telefonálásra is használhatja... addig pedig nyugodtan használható ipodként + az egyéb funkcióit.
-
repcor
csendes tag
válasz
Viktor0610 #550 üzenetére
ez csak az apple-ön múlik, mert csak software akadályozza ezt! Egyébként 90e már kapsz olyan iphone-t ami 1.1.2 OTB tehát gyárilag 1.1.2 és nem lehet még software-esen függetleníteni. Az pedig jobban megéri mint az ipodtouch 85.000 HUF-ért itthon!
-
repcor
csendes tag
Most is megéri idehaza venni
Persze picit több utánnajárást igényel.
Én egyébként nagyon kiváncsi leszek, hogy tartani fogják e az árat amennyiért máshol kapható jelenleg. -
repcor
csendes tag
Üdv mindenkinek, probálunk létrehozni 1 chat-es közösséget is a magyar iphone-osoknak, hogy tudjunk online is segíteni mindenkinek akit érdekelne az kattanjon a linkre
[link] -
repcor
csendes tag
"Szerintem az egyik legnagyobb hiba akkor is a fájlkezelő és a fájlok lementésének hiánya."
Természetesen ilyen program is van sőt ftp is... elérhető a telefon.. én pl ftpvel mentem át a képeket nem itunes-al...
Igazság szerint nem akarom én agyba főbe dicsérni, de nekem tökéletesen megfelel a telefon, viszont ez az itunes only megoldás nagyon szar...
Nagyon sajnálom, s remélem lesz mielöbb valami értelmesebb progi windows-ra ennek kicserélésére.
-
repcor
csendes tag
válasz
Durvabab #456 üzenetére
Hali
1. Nem neked kell rá kattanod a frissítés gombra
De még ottis felkínál pár lehetőséget + fogadd el a licensz-szerződést stb stb...
2. Nem hiszem... de hazánkban biztos drága lesz vagy értelmetlen hüségnyilatkozatokkal fogják adni
3. Drágulást lehet h. okozhat, de hiányt ?! Nem hiszem.Sztem késöbb mikor megjelenik majd a magyar szoftver és te pont t-mobileos vagy akkor simán felrakod és menni fog... amúgy meg persze biztos marad ugyan ez h. pannonos vagy vodas kártyával tudd használni, ami persze most is tökéletesen megy.
-
repcor
csendes tag
válasz
#72042496 #451 üzenetére
Hello!
1. Nem nem lehet... ezt énis sajnálom, de akkor miért találták fől a digitális kamerát ?
2. Feketelista-kezelés, hívásrögzítés van benne diktafon funkció külső programmal használható.
3. - passz nem használom.
4. Igen eltudod érni VNC-kell hozzá ! Nálam tökéletesen müködik!
5. Passz valszeg lehetnem probáltam személy szerint.
6. ?!Igazság szerint bármit megtudsz vele csinálni mert rengeteg külső program van rá több száz... akár apache webeservert is lehet rá telepíteni (minek?) vagy pytonba ill phpba is programozhatsz rajta...szóval mérhetetlen sok mindenre képes viszont alap dolgokat nem sikerült belerakni lásd mms..
Egyébként bármilyen csengőhangot betudsz állítani külsős programmal
-
repcor
csendes tag
Engem amúgy az zavart mindenképp h. ilyen, hogy telefonkönyv átmásolásra simről nincs ez kriminális.. kb 10 soros kód lehet és nem voltak képesek megírni
-
repcor
csendes tag
Van benne úgy ékezet, hogy hosszan nyomod az adott betűt úgy előjön és használhatsz már 1.1.1 be német ékezeteket akár, amik nagyon hasonlítanak a magyarra... Amúgy nekem sikerült kikapcsolnom igen egyszerűen azt a funkciót, hogy sms-nél átírja a szavakat angolra automatikusan... így most már rendesen lehet vele sms-t írni.
-
repcor
csendes tag
válasz
blueMerle #406 üzenetére
Úgyérted éritőképernyős?
Amúgy meg nagyon is korrekt az iphone, nekem tökéletesen megfelel winscp vel tudok küldeni/fogadni fileokat iphonera, bármilyen csengőhangom van wifim is van msn is müködik többek között... valaki kérdezte... Igazából nincs benne minusz. Én annyit sajnálok, hogy nem lehet videot felvenni... nade a többi kedvéért ezzel felhagyok... már létezik kamera erre a célra.
-
repcor
csendes tag
Esetleg, ha valakinek megvan és/vagy lefordította magyara már nagyjából az iphone nyelvi file -át. Kérem tegye fel valahova. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- ASUS routerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest