- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaRdCoRe
aktív tag
Senki nem mondott olyat, hogy a Shai Apps-t kell felrakni...
Az általad, tőlem idézett mondatnak miért ne lenne értelme?! Világos szerintem, oneal1-nak nem is okozott gondot az értelmezése, hiszen mint írta, neki sikerült feltelepíteni!
Miután sikerült az All sources-t felrakni, igen valóban nem 1 perc mire frissít a telo (nem hal be), de ha türelmesen megvárod szinte biztosan rátalálsz az általad keresett progira!Elhiheted, én csak segíteni próbálok!
-
elit_hun
őstag
Nekem is kilép indítás után, de azt hiszem az adta hozzá azt a funkciót, hogy amikor hosszasan rajta hagyom az ujjam valmin, akkor nem csak elmozdíthatom a helyéről, hanem ki is törölhetem
Viszont nekem is van egy kérdésem: Igaz az, amit a Steve mondott? Vagyis tényleg csak 300-400 töltést bír ki az aku? És lehet majd cserélni az akut, amikor beindul a hivatalos forgalmazás Mo-n?
-
kíváncsi
őstag
Szia,
tudom, hogy ha rajtatartom az ujjam akkor utána tudom mozgatni, de arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e olyan mint a windowsban az asztalon, hogy rendezze őket pl. név szerint sorrendbe.
Köszönöm, már ki is kapcsoltam a kis javítósdit
Találtam egy kis videórögzítő programot iphonera, nagyon komoly
4 másodpercet lehet vele felvenni és ezt a 4 másodpercet 6fps-sel rögzíti, szóval nem az igazi de mint sok mást ezt is meg lehet vásárolni bár értelme nem sok.
kíváncsi
ui.: amúgy mostmár biztos, hogy június 9-én mutatják be az új 3g-s iphone-t: [link]
-
macikos
addikt
Egyik oprendszeres telefon vagy PDA sem ébreszt kikapcsolt állapotban. A csúszka pedig jó dolog, inkább, mint egy véletlen hívás.
A Bluetooth szvsz soha, de soha nem lesz használható adatküldésre. Talán még a képek küldésére igen, de zenére teljes mértékben kizárt. Az egésznek az a célja, hogy ne a haverjaid küldözgessék át a zenéket, hanem tisztességes módon megvedd őket. Igaz, ez a mondat Magyar vonátkozásban teljes mértékben abszurd (no itunes, Magyar zenevásárlási szokások
)
Az ébresztő viszont remek, hála a csúszkának. Nincs az az ember, aki félálomban nem oda nézve ki tudja kapcsolni, ergo garantáltan felébredsz. Végülis erre találták ki az ébresztőt, nem?
-
Jhonny06
veterán
Nincs semmi hiba, nekem is (és mindenki másnak is) ilyen gyorsan lemerül. Azért elég sok mindent kell ellátnia, annyira nem is csodálom. Nekem az iPhone-on kívül soha nem volt olyan nagyon csúcs mobilom, de azt mondják, hogy azok is nagyon hamar lemerülnek. A K800i-nek még gyengébb is az akksija.
-
zool11
csendes tag
Üdv!
Ahogyan nekem mondták, a t-mobil vario kártya kell állítólag a hsdpa átvitelhez, mármint hogy tudjam használi az n95-ön. Illetve lehet hogy maga a kártya is tartamaz, a sima simhez képest még + valami elektronikát. (chip, stb.) Ha valaki másképp tudja, nyugodtan kiokosíthat! Én ezt hallottam.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest