- Milyen okostelefont vegyek?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Apple Watch
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Nem tudom hogyan "rongálhatja" meg az iPhone-t és a Touchot a ZiPhone. Ezeket a fagyásokat se értem. Persze vannak, akik minden béta verziós sz@rt felraknak az Installerből, aztán meg csodálkoznak, hogy lefagy.
Azért elég sok ember használta már a ZiPhone-t (pár százezer) és olyan sokan nem panaszkodtak. Azokra a külföldi fórumokra kíváncsi lennék, hogy mégis miről van szó.
-
-
Csigger
őstag
hát egyenlőre nemtom hogy ez mennyire tuti infó, de haverom mondta, mer az ő ismerőse ott dolgozik, és állítólag 200kért fog jönni függetlenül! aztán majd meglássuk, hogy ebből mennyi igaz! hiszem ha látom! bár én szntem T-sektől fogom beszerezni!
annyiért turi nem venném meg, 145 volt a laptopom, és azér ennél többért telót venn! az azér nekem nem pálya!
-
macikos
addikt
Most még nem tudja senki megjósolni, hogy igazából mennyibe is lesz a 3G-s változat. Viszont ennek függvényében fog alakulni a még meglévő régi darabok ára. Az biztos, hogy amennyiben valaki le tud mondani a 3G, HSDPA, GPS-ről, akkor azoknak mindenféleképpen érdemes lesz megvenni az első szériás iPhone-t olcsón. A gond csak ott van, hogy erre számítanak az eladók is, szóval ingyen biztosan nem lesz, sőt... az iPod Touchnál sem lesz olcsóbb, hiába "régi". Szép is lenne.
Igen, a 60-70k egy 8 gigásért és 80-90k a 16gigásért reális ár, de ilyen, hogy 25k, biztos nem lesz.
Hogy mennyire stabil? Nagyon. Fagyások nincsenek, kivéve az Installerből felrakott bugos béta programoknál néha előfordul, de amúgy semmi. Ez atom stabil és gyors. Soha semmi várakozás.
Ami nem tetszik: nincs flash támogatás, így csak a youtube-os videókat lehet megnézni. Nincs copypaste, ami igaz, hogy néha, de akkor nagyon jól jönne. Nem valami erős a hangszóró hangereje, így mélyebb zsebben hordva, buszon nehéz meghallani, ha hívnak. A gyári fülhallgató nem egy világmegváltás és a jack mélyen van. Igaz, lehet bele dugni adaptert, amivel bármilyen fülhallgató beledugható, de hiába, mert nekem például csak olyan kéne, amin van mikrofon és távírányító gomb, hogy lehessen vele telefonálni. Talán 1 ilyenről hallottam, az is 25k körül van.
Ha még nem próbáltad ki, akkor menj be mondjuk a MediaMarktba és próbálj ki egy iPod Touchot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest