- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
Köszönöm szépen a linket, töltöm is lefelé
-
elit_hun
őstag
válasz
Viktor0610 #1080 üzenetére
Hát nem is tudom, lehet macikosank van igaza, és az xxlgsm titkos ügynökei kijátszva az apple terminátor őreit belopakodott az apple főhadiszállásra, ahol megtudták, hogy a 3G-s iphone full műanyag lesz, a képerőnyője meg lemegy 2,2"-ra
Ja és a procit is kicserélték egy ti OMAP 850-re (201mhz ruléz)
-
elit_hun
őstag
válasz
Magnum_ #1070 üzenetére
az xxlGSM-ben egy 20-sel ment feljebb a 8gb-os, a 16gb-os meg 10-el [link]
Szerinem a GSM-esek próbálnak megszabadulni a készletektől magas áron...És a mezei felhsaználó így is megveszi majd, szerintem nem az a kérdés, lesz-e itthon 40-45k-ért "előző generációs" iphone, hanem az, lesz-e egyáltalán -
elit_hun
őstag
na az installer is működik, kb 2 perc guglizás után ráakadtam egy megoldásra: 7 másodpercig tartsam nyomva a home gombot az installeren belül...kicsit szkeptikus voltam, de működik
-
elit_hun
őstag
Hát ezt nem hiszem el...Nem tudok letölteni SEMMIT az installerből, mindegyikre ugyanazt a hibaüzenetet kapom: : error: Package download failed
Mind a 5 repo ezt írja ki, pedig van internet összekötettés meg minden, mi lehet a baj?
-
-
elit_hun
őstag
na megcsináltam, minden fasza, már csak magyarosítás+progik+kb 150 dolog kell és olyan lesz mint az elcsesződés elött
-
elit_hun
őstag
Már elégé sok ideje ugyanaz a fekte képernyő van egy fehér vonallal, normális az, hogy ennyi ideig tart a törés?
-
elit_hun
őstag
válasz
(Darkwood) #1015 üzenetére
Már megyeget a feltörés, tök faszán néz ki, bár most leáltak a szövegek, és csak egy fekete képernyő van, bal felső csíkba meg egy fehér vonal, de dolgozik, remélem hamarosan elkezdhetem másolni a sauth parkot
-
elit_hun
őstag
Na reseteltem a telefonomat, remélem rendbe lesz a dolog
Az a legszarabb, hogy msot újra át kell másolnom 4,5gb-nyi filmet+újratelepíteni a progikat
-
elit_hun
őstag
restroenál ki kell venni a sim kártyát?
-
elit_hun
őstag
nagyon, de nagyon nagy gondom van
Az iphonom megbolodnult, a menübe tudok navigálni, a pint is be tudom ütni az elején, de ha bemegyek akármilyen progiba (akár telefonálás, sms, msn messenger(fring)) akkor behal az érintőképernyő, és nem reagál a nyomogatásra, de nem fagy le, minden megy rendesen, csak amikor belépek egy progiba, behal az érintőképernyőNa erre mi az orvosság? Lehet hard resetelni a telót valahogyan?
üdv: Elit
-
elit_hun
őstag
Grrr,.,.,Nem tudtok valami megoldást arra, hogy ne írja ki folyton hogy "nem lehet csalakozni az edgéhez" Ez különösen játék közbe zavaró
-
elit_hun
őstag
Hogyan tudom megnézni az iPhonene offline a weboldalakat? Van valami app amivel le tudom tölteni őket iphonera?
-
elit_hun
őstag
1.: A wifi vevője szerintem nagyon jó, hátótávja bőven megfelelő, és gyorsan, stabilan kapcsolódik, bár sajnos néha kiírja, hogy csatlakozik, de nincs net, ilyenkor 1-2-szer ki-be kell kapcsolni a wifit és rendbe jön
wifi téren jóval jobb mint pl egy Nokia N95.
2.: Az aksija elmegy, ha mértékkel netezel, zenét hallgatsz kisebb fényerőn, akkor bőven kibír 1-2 napot töltés nélkül, bár nekem csak 2 napja van meg, így erről nem nyilatkozhatok 100%-san.
3.: Szerintem mindenképp vedd meg! A Külsős programokkal együtt alig tud kevesebbet mint egy WM-es PDA.
-
elit_hun
őstag
Én megőrülök...reggel óta konvertálom a 300-at, 93%-nál volt, amikor kifagyott a gép...És ez a progi nem tudja folytatni a konvertálást kilépés után...Nem tudtok valami olyasmi progit, ami tudja folytatni?
-
elit_hun
őstag
Nekem is kilép indítás után, de azt hiszem az adta hozzá azt a funkciót, hogy amikor hosszasan rajta hagyom az ujjam valmin, akkor nem csak elmozdíthatom a helyéről, hanem ki is törölhetem
Viszont nekem is van egy kérdésem: Igaz az, amit a Steve mondott? Vagyis tényleg csak 300-400 töltést bír ki az aku? És lehet majd cserélni az akut, amikor beindul a hivatalos forgalmazás Mo-n?
-
elit_hun
őstag
ehh, az ikonokat milyen progval lehet eltüntetni? Csak mert már most tele vagyok sok-sok felesleges ikonnal
-
elit_hun
őstag
Na megvettem az iphonémat, viszont nem találom azt a progit, amivel ki lehet kapcsolni az automatikus helyesírás javitót
Elvileg valami kb a neve, de nem találom az intallerbe, se az iphonos weboldalakon
-
elit_hun
őstag
Holnap elmegyek és megveszem az xxlgsm-be
A tokokat meg majd megnézem a saturnba, ott multkor láttam, jó nagy a választék -
elit_hun
őstag
Aha, mert most 95-ért tudnék venni Iphonet, és úgy tánik jőnius 3.-án el is megyek érte, de ha pl 20.-án csökken az ára 20 ezerrel, akkor megéri várni 17 napot. Igazából az érdekel, hogy hány nappal a hivatalos bejelentés után lesz kapható Mo-n a 3G-s verzió
Btw: Kössz a segítséget
-
elit_hun
őstag
Na lenne 1-2 kérdésem:
Ha megjelenik az 3G-s iphone, kb mennyi idő alatt fog leesni a nem 3G-s iphone ára? Valamint, hogy kb hány K-val esne le a nem 3G-s iphone ára? -
elit_hun
őstag
hi!
lenne egy kis problémám...mégpedig az hogy haver akar venni iphone-t vagy ipod touch-ot, mivel telefonálni úgysem azzal fog, megkérdezte hogy van-e valami különbség a kettő között a telefonfunkción kívül. Persze rávágtam hogy nincs, mind2 ugyanolyan, csak aztán eszembe jutottak a szoftverek...azok működnek mindkettőn? Szal ami működik iphone-ra az működik touch-on is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest