- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
BRIKLY #17198 üzenetére
te sose kapod vissza a Ttől az árát, mert nem te vetted!
Gergő: 50ért vettük, én legalábbis... és örülök h időben léptem, és visszakaptam a teljes árát
jó biznisz volt
és a T amúgy nem szar, szolgáltatók között (elmondások alapján) még ígyis a legkorrektebb...
egyéb garis gondokban nem hiszem h lehet rájuk panaszt tenni... max a suttyó, szakértelem nélküli szervizesekre -
n00n
őstag
válasz
BRIKLY #17190 üzenetére
Próbáld meg. Nekem sugallták, hogy annyiszor küldik vissza akárhányszor akarom, akkor se cserélik, mert a harmadik felküldés után gyártói vélemény jött, hogy ennek így kell mennie. Se a fogyasztóvédelem, se a vásárolók könyve nem hatotta meg őket. Békítőtestülethez meg nem volt kedvem menni, így kerestem inkább rá vevőt. Igaz, hogy buktam kb. 7 ft a régi árán, de engem már nem érdekelt.
Azóta barátnőmnek is ilyen telója van. CM7.1 RC1-el egész használható (kamera nincs, de nem is kell).
-
CoolBoy323
nagyúr
-
n00n
őstag
válasz
BRIKLY #17166 üzenetére
A tapasztalatokból kiindulva már nem cserélik, hiába említesz fogyasztóvédelmet, írsz be a vásárolók könyvébe. Békéltető testületet érdemes lenne bepróbálni, de én nem akartam vele sz@rakodni még kettő hónapot.
Barátnőmnek is ilyen telója van, neki 2 napja húztam fel a CM7.1RC1-et és ámulok és bámulok. Hihetetlen stabil, hihetetlen gyors és hihetetlen szép. Hibája annyi, hogy nincs benne magyar nyelv és illetve nem működik a kamera. De előbbi nem érdekel, úgyis angolul használta, illetve borzasztó a képminősége a kamerának, nem éri meg használni szerintem.
-
impalaman
aktív tag
válasz
BRIKLY #17163 üzenetére
Sajnos nem tudok, azt sem tudom egyáltalán hol keressem, vagy hogy melyik lenne a jó verzió. Hónapok óta nem néztem, hogy hogyan állnak a romok a Pulse-ra.
szerk.: Lehet, hogy van olyan amiben nincs, mert tény, hogy 2.3-tól kellene lennie magyar nyelvnek, de például a ZTE Blade-re való CM7-ben sem volt magyar nyelv egy ideig.
-
-
impalaman
aktív tag
válasz
BRIKLY #17027 üzenetére
Az R8a-nak van egy speciális verziója, ami nem került kiadásra, abban lehet húzni a processzort. Hogyha igényt tartasz rá, akkor privátban linkelhetem. Az R9 sem magyar és a CM6 sem. Csak az R8a ami teljesen magyar, illetve az R8a előttiek részben tartalmaznak magyar nyelvet.
-
impalaman
aktív tag
válasz
BRIKLY #17025 üzenetére
Igen, jó lesz ez a recovery. Az R10 nem magyar, az R8A az teljesen magyar, viszont annak a letöltési linkje már nem él, de igyekszem javítani. Az R10-zel amúgy kb. 45-50 MB szabad hely marad, viszont ha particionálod a memóriakártyádat, akkor tudsz telepíteni SD-re is vele.
-
impalaman
aktív tag
válasz
BRIKLY #17021 üzenetére
Kell egy boot.img iletve egy rom ami egy olyan kernelt tartalmaz amiben engedélyezve vannak 528-nál nagyobb frekvenciák is. Az én romjaim R9-es verziótól felfelé mind támogatják a nagyobb frekvenciákat, de érdemes megnézni az FLB romokat is Modaco-n, azok is kiválóan működnek. 5 mflops-ot pedig ebből nem fogsz kihozni mivel ebben egy Qualcomm MSM7200A SoC van, a Vodafone 845-ben pedig egy Qualcomm MSM7225, ami a fejletteb architektúrájából adódóan képes nagyobb számítási kapacitást felmutatni. Természetesen a kijelzőfelbontás is közrejátszik, mivel a 845 kisebb felbontású kijelzővel rendelkezik mint a Pulse, ezért is lehet gyorsabb.
-
grotib
tag
válasz
BRIKLY #17017 üzenetére
Van procihúzó progi, ki is próbáltam / sajnos elfelejtettem a nevét/, de nem ajánlom, mert sokkal többet fogyasztott a gép és nem volt látványos javulás a sebességben. Sajnos el kell fogadnunk, hogy egy gyenge gépünk van és a felhasználást ehhez kell igazítsuk. Akinek ez kevés, tovább kell lépjen egy komolyabb szerkezet irányába, de ehhez ki kell nyitni a bukszát.
-
Watt25
veterán
válasz
BRIKLY #16993 üzenetére
Már régen foglalkoztam a ROM-okkal, de ha jól rémlik, akkor csak az originál magyar ROM magyar. Illetve persze az originál magyar-t lehet rootoolni, meg elvileg talán App2SD-t is rá lehetne bűvészkedni, de nekem nem sikerült.
De egyébként nekem a magyar rom teljesen véletlenszerű telefon lefagyásokat generált. (Ez pedig tuti a ROM hibája, mert másik ROM soha nem csinált olyat nekem.)
Ja és persze ez mind a 2.1-es ROM-ra érthető. Van 2.2 is, de azok csak ilyen félkész megoldások és persze tuti nem magyar. (Hivalatosan csak 1.5 és 2.1 van a telefonhoz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest