- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Én se állítom hogy a pulse jobb mint a ZTE , de olcsóbb (nekem olcsó volt
) kamerát teszteltem haverommal , lehet mi voltunk a gagyik de makróba szebb volt a pulse , kijelző színei is valahogy szebbek nekem , touchom van mellette így azon játszok ha rám jön.
de nekem az ár volt a szempont , ja meg a dizájn is tetszik. -
xxman
senior tag
J-modban mi lehet a hiba hogy ha vCardról nem hajlandó (de SIMről) se importálni a kontaktokat? elég zavaró :S
-
xxman
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16289 üzenetére
jogos . 2x annyi a ram , elnéztem bocsi , de te tudod
-
xxman
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16287 üzenetére
Optimus GT540?
Èn azt aánlanám akkor már -
xxman
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16283 üzenetére
Alaphelyzetben SWs piszkalas nelkul
ZTE 600MHZ 512RAM , Pulse 528MHZ 192RAM
De zte-nel nekem jobban bejön a Pulse, haveromnak bladeje van es gyorsabb vmivel fövel a jàtèkoknàl (de ott nèha jelentosen) gyorsabb valszeg a grafikus cucc miatt ami a pulseba nincs.
Èn pl nem jàtszok sokat, nèha valami hülyesègekkel, ellenben netezek, fènykèpezek amibe a Pulse jobb,most is errl ìrok.
Ja meghàt a ZTE dràgàbb is -
xxman
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16281 üzenetére
több RAM meg nagyobb proci , az LGk nem tetszenek és az optimus sem , ja és kisebb a kijelzője?
-
xxman
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16279 üzenetére
Zte szerintem rondább , de gyorsabb , akksija gyengébb , kijelző nagyobb felbontású , de sokkal gagyibbak a szinek... az LG meg LG
-
xxman
senior tag
Nekem a hátlap tiszta karc a többi rész , oldal elől stb. makulátlan. Pedig volt ám leejtve is.
A hátlap nekem azért lett valószínűleg karcos mert soha nem hordtam tokban és poros(nagy szemű szemmel nem észrevehető) asztallapon végig lett húzva egyszer véletlenül... de nem zavar igazábólEngem a tok zavart ezért is adtam el a kollegának
-
xxman
senior tag
Vagy 5x wipeoltam , formáztam az sdt mindent amit lehet de még most se jó a cyanogen...
-
xxman
senior tag
Ja és a wifi se működik... Azt írja hogy Error , advencednél meg Mac & IP addres unavaible.
-
xxman
senior tag
Üdv!
Végül is sikerült felrakni a legfrissebb Cyanogen-t. Az érdekelne hogy a Piros gombot hol lehet átállítani? Hogy ne lockoljon hanem kilépjen vhonnan? -
xxman
senior tag
Üdv!
Bocs a hülye kérdésért , de :
Főzött ROM-ot akarok rárakni,
Elindultam a teendők között , és ott akadtam el hogy recoverybe nem rakja magát. Eddig mindig ment (1hete is pl.) de most Tmobile és befagy (vártam rá 8percet) pedig ha normálisan kapcsolom be gondnélkül bebootol.... mi lehet a baj (1.7 FLB modd) , gépre nincs rádugva.
-
xxman
senior tag
Valaki tudna segíteni?
Gallery 3D kéne de nem találtam csak egy apkt googleba de azt se rakja fel.
2.1es, 1.7es FLB moddal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest