- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
phoenix64 #17585 üzenetére
Na jo... de 7 eves... nem jatszik bonyolult jatekokat. De a merges madarak...
Most az a legnagyobb baj a CM6-tal, hogy o allandoan ujabb progikat installalna, de ez valahogy nem kezeli jol az SD-t, es mindig visszaal, hogy a belso memoriaba installaljon. Oda meg ertelemszeruen nem tud, es kiakad tole. Hozzam meg nem tud rohanni, mert 1600km-re lakom. -
NPeete
tag
válasz
phoenix64 #17582 üzenetére
Én nem igazán játszottam mostanában, még anno a Cut the ropeppal játszottam, az első verzió szépen ment, semmi lag, aztán a frissítés az új pályacsomagokkal viszont már játszhatatlan lett...
@impalaman: persze, szerintem sincs semmi értelme ext3/4et használni - igazság szerint még az ext2 se teszi a legjobbat a memóriakártyának, exFAT talán még a legjobb megoldás az ilyen eszközökre, de hát azzal nyilván nem megy az app2sd -
Watt25
veterán
válasz
phoenix64 #17564 üzenetére
Ne keverjük (bár mindenki keveri) a memóriát a háttértárral. A memóriában futnak a programok, de a háttértárból töltődnek be (és ide installálsz). Memóriából 128MB-ot tud használni a Pulse, ebből általában 25-30MB szabad, ami kb azt jelenti, hogy folyton kivágja a programokat, mert kevés. (Ezért lassú ez a telefon.) A háttértár mérete erősen függ a telepített ROM-tól, illetve, hogy előtte milyen gyári ROM-ot telepítettél, mert az osztja fel partíciókra a háttértárat. Rosszabik esetben ez akár 40MB-ra is lecsökkenhet (mivel a /data partícióról beszélünk) szűz telepítés után, tehát ekkora helyre tudsz programokat installálni. (Ezen tud segíteni az App2SD. A memória gondokon pedig a swap partíció segít kicsit.)
-
NPeete
tag
válasz
phoenix64 #17564 üzenetére
Hát nekem mindkét kártyámra rá van írva (egy karikaszerű C betűben egy szám). Az is elképzelhető, hogy nincs, de akkor biztos valami lassú
(érdemes amúgy beruházni egy rendes kártyára, egy c10-es 8gigás kártya 3100 ft - jjó tudom, ez majdnem annyi, mint a telefon
)
Hát a belső memóriához nem nagyon vagyok tisztában, de ha 256 mega is, abban bennvan az egész rom kernelestül mindenestől. A 2.1-es gyári romon is, ha elkezded használni a telefont 0-ról, ~60 megánál nincs több helyed alkalmazást telepíteni... Ez 2.2-es verzióknál általában még kevesebb szokott lenni. -
-
NPeete
tag
válasz
phoenix64 #17558 üzenetére
Memóriakártyát akkor kell particionálni, ha akarsz app2sd-t - ami nem árt, Styxnél nincs sok hely alapból az alkalmazásoknak. A Tre az egy svéd frissítés, azonban ha fennvan a magyar 2.1-es, akkor már nem kell (és nem is tudod) felrakni a Tre frissítést (legalábbis nekem nem engedte...). Ugyanakkor megy rendesen a magyar updatetel is a Styx, a lényeg, hogy ne az angol (UK) gyári rom legyen fenn.
-
NPeete
tag
válasz
phoenix64 #17555 üzenetére
Hát, alapvetően nem kell külön rootolni a telefont. Az első lépés, hogy a custom recoveryt (ez a Clockwork) a fastbootban fel kell rakni. Ezután be tudsz lépni recoverybe, onnan pedig már egyből lehet romot telepíteni. A küldött régi, de jó leírás abszolút aktuális, csupán nem AmonRa-val, hanem Clockworkkel kell megcsinálni - ami amúgy innen elérhető.
Nem vagyok benne biztos, azonban ha már rootoltad a telót, akkor ha feltelepíted a Rom Manager nevű appot, onnan is tudod telepíteni a Clockworköt (erre a megoldásra én személy szerint nem esküdnék, valamint soha nem is próbáltam, nem tudom, hogy 2.1-el egyáltalán működik-e). -
NPeete
tag
válasz
phoenix64 #17543 üzenetére
Azért ez a 2 hozzászólás nem volt olyan régen
amúgy én még mindig a Styx-et használom, a default ADW-vel, nekem tök jól megy - vacilálok is, hogy kell-e egyáltalán új telefon. (ja, és ne rakd fel a facebook appot, mert használhatatlan lesz a teló - vagy használj vmi karantén programot, ha csak néha facebookoznál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest