- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
llaszlo #13283 üzenetére
Pedig ilyenért fizetnék. Érdekes ez, mástól is olvastam olyat, hogy ment neki szépen, de enekm nem akar, pedig próbáltam én is House-al, most egy HIMYM rész van fennt tesztelni az újabb verziókat. Pedig ilyenért fizetnék. Lehet, hog ennek is van néi köze esetleg a RAMhoz?
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #13273 üzenetére
A csörgés maradt emelkedő sajnos. Úgy meg lehet oldani, hogy működő rendszerre teszed rá adb-vel az alap Android 2.1-es Phone.apk-t, akkor jó a mikrofon és a csörgés is rendesen működik. A mikrofon persze csak az első újraindításig üzemel ilyen módon.
Más megoldást még nem találtam sajnos.
@akos727: a kernelben kell meglennie a swap támogatásnak, amíg ez nincs, beállíthatsz akármekkora partíciót neki, nem fog működni.
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #13263 üzenetére
A Froyo-t is sokkal könnyebben tudnák portolni a forráskód bitokában. Jelenleg már csak két dolog hiányzik a kész verzióhoz, nem megy a hang és a wifi, de lehet a 3G-sem, nem tudom.
Csak a kernel forráskódját kellene kiadják tudomásom szerint, a programkönyvtárakat nem kötelesek. Legalábbis azt hiszem a GPL-ben így van.
-
lkristobal
csendes tag
válasz
llaszlo #13256 üzenetére
benne volt az SD persze ennyire hülye nem vagyok....
beirtam mindent amit te ezen a screenshoton de ismét kiirja a no such device or adress :S
akkkor a karival van gond... van még 1 4 gigas kártyám am kiprobalom azzal, csak mond el pls h kell wipe -olni miellött uj kártyát rakok be, vagy mennyire zavarja meg a ROMot? -
lkristobal
csendes tag
válasz
llaszlo #13252 üzenetére
na ez igy néz ki nálam
$ export PATH=/data/local/bin:$PATH
$su
# mount -o rw,remount -t yaffs2 /
# mkdir /temp
# mount /dev/block/mmcblk0p2 /temp
mount: mounting /dev/block/mmcblk0p2 on /temp failed: No such device or address
#megnéztem hogy az utso sorba elgépeltem e valamit, de nem... akkor ezek szerint az sd rossz?
ha kiprobalok egy másik kártyát, lekell formáznom mindent h ne hülyüljön meg a ROM? -
lkristobal
csendes tag
válasz
llaszlo #13245 üzenetére
beirtam most mindent pontosan, de szinte minden sor utan volt egy hiba üzenet:S
$ export PATH=/data/local/bin:$PATH
$su
# mount -o rw,remount -t yaffs2 /
mountt: not found
# mkdir /system/temp
mkdir: cannot create directory '/system/temp': Read-only file system
# mount /dev/block/mmcblk0p2 /system/temp
mount: mounting /dev/block/mmcblk0p2 on /system/temp failed: No such file or directory
# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
tmpfs 52.5M 12.0K 52.5M 0% /dev
tmpfs 4.0M 0 4.0M 0% /sqlite_stmt_journals
/dev/block/mtdblock1 110.0M 93.7M 16.3M 85% /system
/dev/block/mtdblock2 80.3M 58.5M 21.7M 73% /data
/dev/block/mtdblock3 20.0M 1.2M 18.8M 6% /cache
/dev/block//vold/179:1
3.4G 1.2M 3.4G 0% /sdcard
# rm -r /system/temp
rm: cannot remove '/system/temp': No such file or directory
#igynéz ki az egész
-
lkristobal
csendes tag
válasz
llaszlo #13242 üzenetére
kártya nélkül a df -h :
$ su
# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
tmpfs 52.5M 12.0K 52.5M 0% /dev
tmpfs 4.0M 0 4.0M 0% /sqlite_stmt_journals
/dev/block/mtdblock1 110.0M 93.7M 16.3M 85% /system
/dev/block/mtdblock2 80.3M 57.1M 23.1M 71% /data
/dev/block/mtdblock3 20.0M 1.2M 18.8M 6% /cache
#azt a remountolos cuccot igy gondoltad?
$su
# mount -o rw,remount -t yaffs2/
# mkdir /system/temp
mkdir: cannot create directory '/system/temp': Read-only file systemmert igyse jo ahogy látom
impalaman: ha nem a recoveryben akkor hol hasznaljam a a2sd re vonatkozo dolgokat...
mondjuk ezen a romon talaltm egy ROM managert... azzal probaljak vmit? -
lkristobal
csendes tag
válasz
llaszlo #13236 üzenetére
na beirogattam a parancsokat a terminalba
#ls /dev/block
loop0 loop7 mtdblock3 ram4
loop1 mmcblk0 mtdblock4 ram5
loop2 mmcblk0p1 mtdblock5 ram6
loop3 mmcblk0p2 ram0 ram7
loop4 mtdblock0 ram1 vold
loop5 mtdblock1 ram2
loop6 mtdblock2 ram3
## mkdir /system/temp
mkdir: cannot create directory '/system/temp': Read-only file system
# mount /dev/block/mmcblkop2 /system/temp
mount: mounting /dev/block/mmcblkop2 on /system/temp failed: No such file or directory
#és a removenák szinté ezt irja 'no such file....'
még a linuxot nemraktam fel, de a géppemen látszik h hianyzik a leválasztott rész a memoriabol... tehat a 4gigas kártyábol csak 3,5 g -t lát...
nem tom mi a para h a telefon nem tudja kezelni ezt az elparticiozott rész, mert régen jol müködött... ha ujra raknam a recoveryt is az nem segitene? -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #13236 üzenetére
Ha nem akarsz linux CD-t töltögetni akkor még két lehetőséged van.
1. Ha használod az adb-t akkor töltsd le ezt
2. Parancssorban lépj be abba a mappába ahová letöltötted
3. adb push parted /system/xbin/parted Telóra másolja
4. adb shell Itt belép a teló parancssorába
5. parted /dev/block/mmcblk0 Elindítja a parted-et
6. print Kilistázza az SD partíciókat.
7. quit1. Ha nem használod az adb-t. Rámásol az SD-re, majd reboot RECOVERY, Flash zip menü. Felteszed.
2. Teló reboot.
3. Elindítod az android terminalt a telefonon.
4. $ su ÉS # parted /dev/block/mmcblk0 Elindítja a parted-et
5. print Kilistázza az SD partíciókat.
6. quit kilép -
lkristobal
csendes tag
válasz
llaszlo #13232 üzenetére
most megcsinaltam megint a particiozast aztán Other/move apps+dalv to SD és ugyan az az üzenet :S
'Error : Run 'apps2sd' via adb.
nemtom mit rontottam el amitöl nem jo:S+más müveleteket is megtagad amit a particiozott résszel csinalnék, pl most rámentem probabol a repair Sdext re és arra is hiba üzenet-:
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #13172 üzenetére
A sima SetupWizard.apk-t ne töröld, mert kell a rendszernek pl. Google account beállításánál. A SetupWizardEx.apk-t már törölheted, ezt a Huawei tette bele, szóval az alap Android 2.1-nek amúgy sem része. Ahhoz pedig, hogy legelső indításkor ne jelenjen meg a setupwizard, a build.prop-ban a ro.setupwizard.mode=OPTIONAL-t át kell írni ro.setupwizard.mode=DISABLED-re.
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #13162 üzenetére
bocs, nem sértésnek szánom, de a személyes véleményem, hogy a benchmark eredményeket általában a seggünkbedughatjuk
lehet valakinek nem jó, havernak felraktam az 1.2-t és pl az egy szar... lehet ő a béna, de 1 hét alatt a baja van csak, de örül neki, hogy gyorsabb, mint a gyári 2.1-es T-mob HU... viszont még mindig nem kap meg sms-t, névjegyzék is szarakodott, satöbbi.. nekem minden sms megjön, GPS gond nélkül megy, szinkronizálás tökéletes, A2SD gond nélkül megy, akksi is viszonylag jól bírja... szerintem én legközelebb csak akkor váltok romot, ha kijön valami űberjó 2.1, de lehet inkább várok a 2.2-re mert ez nekem most így tökéletes ennyi pénzértmod: b@sszus az előzőhöz akartam ezt hozzászúrni, sorry
-
bucsupeti
senior tag
válasz
llaszlo #13159 üzenetére
Az FLB 1.1 szerintem az eddigi legjobb ROM a pulse-ra. Nekem is az van, pedig az azóta megjelenteket is kipróbáltam (nem csak FLB-t) és mindig visszatettem, mert egyszerűen nincs gyorsabb, stabilabb ennél a ROM-nál.
llaszlo: erről is statisztikát csináltál, hogy ennyire biztosan tudod hogy többen elégedetlenek? eh. nehogymá..... -
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #13156 üzenetére
cáfolnám... 1.1 nálam soha nem látott gyorsaságú és nagyon, de nagyon ritkán van vele olyan, hogy pár mp-re megáll... ezért nem is váltok 1.31re, mert ez most nálam tökéletes
egyetlen egy dolog érdekel, hogy hogyan tudom azt kikapcsolni, hogyha a képernyő bármely részén húzok fel vagy le egyet, vagy a notibart tünteti el, vagy lehúzza a notifications-t
mert bár van az adw menüjébe egy beállítás, amivel elvileg a widgeteknél figyel erre, hogy ott ne legyen ebből gond (pl caledar vagy hasonló scrollozható widget) de van aminél ez nem működik... és pl a notes vagy a calendar widgeteknél nem tudok így lapozni rendesen... -
-
impalaman
aktív tag
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #13095 üzenetére
Az appokat is cserélem Android 2.1-es alap appokra, és a tesztelés időt vesz igénybe. Én azért mentem el az alap kinézet felé, mert nekem tetszik, hogy nincs semmi "sallang". A romcserével kapcsolatban pedig az az álláspontom, hogyha kész lesz ez a vanilla romom, akkor megállapodok ennél jóideig, szeretném végre arra használni amire való és nem flashelgetni állandóan.
ui.: Persze az r7-hez lesznek frissítések továbbra is senki se aggódjon.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #13080 üzenetére
Igen, én is így értem a modaco fórumban leírtakat:
Kérdés:
(TonyDigi @ Aug 6 2010, 21:00)
i'm using FLB 1.2 with no a2sd, it works fine. But i still want to upgrade new UK 2.1 software...
Now i want to ask some question , help plz+How to upgrade UK 2.1 software from FLB 1.2? install upgrade first or FLB 1.3 first?
+What do you feel with new upgrade on your pulse? display better? faster? or any change?
+Can i go back to FLB 1.2 after not have good work with new upgrade ? (I'm still using RA Mon Recovery 1.5.2).
ThanksVálasz:
You can upgrade to the UK 2.1 just like any other official rom by copying the dload folder to your card and using the system upgrade option in Settings > SD card and memoryOnce you've updated to UK 2.1 you'll need to install recovery again which will then allow you to use the custom rom. FLB-Mod 1.2tre or FLB-Mod 1.3 will work for you.
However at the moment I'm not aware of any improvements between upgrading your phone with UK 2.1 and any other 2.1 updates so for now if you are happy with your current ROM then keep with it.
Ha jól értem, a frissítés felülírja a recovery menüt.
-
Watt25
veterán
válasz
llaszlo #13081 üzenetére
És talán ez is azt jelentheti, hogy jobb lehet az UK verzió:
Overall, it does seem as stated previously: The HU version was pure test-version and not meant for releaseA build.prop file-ban is ez van:
msm7201a_surf-user 2.1-update1 ERE27 20100701 ota-rel-keys,release-keys
A Hu verzióban:
msm7201a_surf-user 2.1-update1 ERE27 eng.huawei.20100419.103709 test-keys
Asszem ki fogom próbálni.
-
Gloob
addikt
válasz
llaszlo #13026 üzenetére
Szia
Laci ne haragudj, de ezt a válaszodat nem értem egészen. Szóval Te használtad ezt a fajta backup-ot, és működött rendesen? Vagy mit akartál ezzel írni? Ezt a válaszodat számomra már olvastam. Akkor megértettem, de most erre a kérdésemre nem értem mit akarsz ezzel mondani. Bár lehet, hogy csak nekem nehéz a felfogásom.
Szerk.: No utólag szerkesztetted miközben én a választ írtam már. Tudom erre a Neked szánt írásomra válaszoltál ezzel. De most erre a kérdésre.... Lefordítanád pontosan Totyasrác angol nyelvű válaszát? -
Gloob
addikt
válasz
llaszlo #13006 üzenetére
Szia Laci
A Clockwork-nál a BackUp előtt létre kell hozni a kártyán kézzel a .android_secure könytárat, különben nem csinálja meg helyesen a backup-ot. Ezt leírták tegnap ezen a fórumon. Én létrehoztam és abban a könytárban ahová a mentést csináltam ott van a kérdéses .android_secure.img file is. Igaz, hogy a restore funkciót még nem próbáltam ki, mert most egy jól működő rendszerem van, és nem akaorm nagyon b@szogatni. A mentést is biztonségi, meg kipróbálási okból csináltam. Hogy az a file mire jó azt nem tudom. -
VGR
tag
válasz
llaszlo #12997 üzenetére
Akkor valami tipp hogy mit kéne most csinálni?
Mellesleg a legelső telepitésnél hibát irt ki valami line 8-ra hivatkozott, utánna wipe és feltelepult rendesen, aztán jelentkezett az emlitett hiba, gondolom leirom ezt is hátha számit valamit.
(bocs a helyesirasi hibákért csak orosz bill.es gépen vagyok)
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #12984 üzenetére
Nekem most jelenleg a system partíciómon 11,98 MB szabad hely van, mindössze azok az appok vannak a system/app-ban amik az alap Android 2.1-es rendszerben megtalálhatóak, nem tettem ide semmilyen Marketes appot. Szóval ha valaki még valami plusz dolgot is szeretne ide tenni, akkor az a ~12 mb is hamar el tud fogyni. Azt hiszem az alap T-s appokkal kb. 4-5 mega volt a szabad hely a system partíción. Nekem bőven elég ennyi hely ami rendelkezésre áll, a romjaimat sem szoktam telepakolni olyan appokkal amiket bárki könnyedén letölthet ha akar, így számomra nem lényeges sem a data partíció mérete sem a systemé.
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #12982 üzenetére
A firmware-t tudomásom szerint nem lehet módosítani, UPDATA.APP fájlt akkor lehetne készíteni, ha meglenne a forráskód a Huawei-től. Amúgy szerintem nincs baj a 2.1 partíciókiosztásával, a system/app-ban normál esetben pár mb szabad hely marad, a data/app-ban pedig mint tudjuk kb. 40 MB. Nincs feleslegesen elhasználva semmi.
Gondolom mindennek annyit adtak, amennyit feltétlenül kellett, lévén nem vagyunk hatalmas kapacitással ellátva.
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #12978 üzenetére
Tudom, hogy a data/app-ban vannak a telepített appok. Amúgy alapos gyomlálás után marad a system/app-ban is elég sok hely (kb. 10-15 MB) oda is tehetsz egy-két appot, hiszen így csak kihasználatlan hely. A Market látni fogja az appokat, annyi lesz mindössze a probléma, hogy manuálisan kell őket frissíteni, mert a Market nem fogja.
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #12949 üzenetére
Régebben írta valaki az FLB topikjában, hogy nem érzékeli a telefon az érintést ha a T-s firmware-re telepít Tre-s kernellel rendelkező romot. Volt olyan is akinek a GPS "rosszalkodott" a Tre-s kernellel úgy, hogy T-s firmware-re volt telepítve. Én most a Tre-s firmware-t használom a beta2-es Vanilla tesztromommal amiben Tre-s kernel van, így teljesen jó minden, a GPS is gyorsan talál jelet.
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #12943 üzenetére
Multitouch nem fog menni, mivel a Pulse szoftveresen a jelenlegi állás szerint nem tudja, engedélyezni kellene a kernelben, amihez pedig kellene a kernel forráskódja. Hardveresen tudja akár az egyszerre négy ponton történő érintést is, de ezt valamikor korábban már leírtam.
-
Danny750
őstag
válasz
llaszlo #12931 üzenetére
Aha közben én is rájöttem sajna ,hogy ez nem jó!
Sajna a kinézetét is csak nettel lehet változtatni! A Fancy az jó ,de nekem hiányzik a HTC-s ablaktörlő és villám!
Pedig a youtube videón megy a Pulse-n rendesen az ablaktörlős! Most utánnanézek és remélem megtalálom!
[link]
Nah ez a widget kellene nekem! -
Cs0pi
csendes tag
válasz
llaszlo #12917 üzenetére
nincs benne semmiféle ellenőrzés. Annyira elrontani úgyse tudod sima zippel a telefont. Recoveryt nem tudod vele felülírni, tehát onnét még bármit tudsz csinálni. Legalább nem kell otthon java servert telepíteni. Neked meg nem kell felraknod más romját úgyis sajátodat csinálod. Miért fáj neked h valaki tönkre tenné a telefonját?
SZERK: impalaman megelőzött
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #12917 üzenetére
Simán ezekkel a romokkal nem lehet gallyra tenni a telefont, akárki akármit csinál velük. Szignózásnál pedig semmiféle ellenőrzés nincs.
Én most speciel ezt a recoveryt használom, eddigi előnye számomra is az, hogy nem kell szignózni mindegyik tesztromomat, és még az, hogy nem kell feltétlenül az SD kártya gyökerébe tenni a zipet, lehet bármelyik mappában is.
szerk.: Amúgy hamarosan az AmonRA-hoz is lesz frissítés
-
Totyasrác
tag
válasz
llaszlo #12907 üzenetére
"Az amonra az rendesen működik, és mindent tud amit kell. Én nem látok okot arra, hogy váltsak. Szóval maradok annál."
1. Menüből indulhat a zip telepítése
- a. Nem kell recovery-be bootolni, meg utána restart, automatikusan megteszi
- b. Ha kell backup és/vagy wipe, automatikusan megcsináltatható vele2. Backup elnevezhető (nem kell a dátumokat fejben tartani), pl. LCR v3.2beta4_kékháttér
3. Lehet ellenőrzés nélkül zip-et telepíteni (amikor próbálkozol, nem kell sign-olni), talán számodra ez lehet a legérdekesebb feature...
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #12874 üzenetére
Ne haragudj, legközelebb neked szólok először
Most DMC r7-el tudok fotózni. Egyébként nekem ez a LRC rom annyira nem jött be, volt már jobb is. pl alig volt valami telepítve (jó, mondjuk IGO my way fent volt) és a szabad hely 10/80MB volt. Valamiért lassabb is volt, nemtom miért.Coradiel: Nem, az app beindult, csak hiába nyomkodtam a kioldó gombot, se a fizikai gomb nem rögzített, sem a képernyőn lévő.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #12704 üzenetére
Na, most értem rá foglalkozni a tesztekkel. Úgy látszik van értelme foglalkozni vele.
Három programot néztem meg, ebből kettő érdekes.Először a 3 napja használt llaszlo 2.0 rommal telepített telefonon próbáltam ki, aztán telepítettem az flb 1.2-t.
Ezek a Benchmark eredményei llaszlo v2.0:
Memory RAM 108008 Memory SWAP 0
Graphics
Total graphics score;55.610744
Draw opacity bitmap;27.089947;MPixels per sec
Draw transparent bitmap;6.9235964;MPixels per sec
CPU Whetstone
Total CPU score;72.13709
Memory
Total memory score;89.195984
Copy memory;81.050415;Mb/sec
Filesystem
Total file system score;12.453598
Creating 1000 empty files;18.103;sec
Deleting 1000 empty files;9.95;sec
Write 1M into file;1.6355904;M/sec
Read 1M from file;23.419203;sM/sec;
SD card perfomance
Creating 250 empty files;11.924;sec
Deleting 250 empty files;8.66;sec
Write 1M into file;4.07498;M/sec
Read 1M from file;19.96008;sM/sec;Frissen telepített FLB 1.2:
Memory RAM 108008 Memory SWAP 0
Graphics
Total graphics score;132.10576
Draw opacity bitmap;64;MPixels per sec
Draw transparent bitmap;16.800655;MPixels per sec
CPU Whetstone
Total CPU score;164.42532
Memory
Total memory score;143.36814
Copy memory;130.27618;Mb/sec
Filesystem
Total file system score;30.61742
Creating 1000 empty files;5.849;sec
Deleting 1000 empty files;4.185;sec
Write 1M into file;3.118179;M/secMajd még csinálok tesztet a saját programjaim és widgetjeim telepítése után is, és 3 nap után is. Részletek a blogomban lesznek.
-
Danny750
őstag
válasz
llaszlo #12787 üzenetére
Nagyon az vagyok!
Persze nemvok érzékeny! Te kérdezted, mi lehet az a Droid? Szted mi , azthittem mindenkinek leesik ,hogy Androidot jelent! Bocsi rád nem gondoltam!
Figyelj én segítséget kértem ,amit mástól meg is kaptam! Sztem ez a topic arra való ,hogy tanúljunk! Én most kezdtem az Androidot ,ezért tanúlni szeretnék! Azért kérdeztem ,mert nemtudom a választ! Miért tűnnek el a névjegyeim! -
Danny750
őstag
válasz
llaszlo #12779 üzenetére
Nahm látom megint magadra találtál!XD
Hibázok mivel csak a "nem" okos telókba vagyok otthon és ez az első androidos telóm! Egy p990i-m volt ez előtt csak igazi okos mobil! A Nem okos mobil topicban sem csesztetünk senkit ,akkor ha valamit nemjól ír ,hanem kisegítjük! Látom nálad ez nem így működik! Ha akkora ász vagy miért nem jöttél rá a Droid szócska jelentésére! Szerinted mi lehet?? (csak nem Android??) Jólvan ,mástól kösz a segítséget ,task killert azért nem használok mert azt olvastam ,hogy a 2,1 magától kilövi a progikat! -
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #12692 üzenetére
Bemásoltam azt az adb-t a másik helyett, de még rosszabb lett a helyzet. Viszont, ha a trémobilos lemezről futtatom pl. a ddms-t, bár nem megy minden, de már biztatóbb. Az adb is működik így végre. Tehát lemezről próbálkozzon mindenki. Egyébként biztos van valami megoldás, hogy amúgy is menjen a dolog.
-
szaboknak
aktív tag
válasz
llaszlo #12708 üzenetére
Igen kérdezni akartam mert nekem tetszett az eredeti home csak egy Flb-ben se volt benne és állítólag ezekkel a főzött romokkal nem működik minden funkciója,pld.a kedvenceket ha meg akarod nyitni azt írja,hogy nincs telepítve.
Nállad müködik rendesen?nem lehet utólag flashelni? -
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #12702 üzenetére
Én a Launcher Pro-t használom (három-négy widget van az asztalon, és pár ikon), most módosítottam a beállításain és újraindítottam a telefont, eddig nem volt FC.
Általában akkor fordul elő, amikor vissza akarok térni a HOME-ba. De a Wait hatására meg szokott gyógyulni.Találtam néhány benchmarkot, este majd próbálgatom:
Benchmark
J benchmark
NBench
System Info -
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #12695 üzenetére
Feltettem tegnap este a legfrissebb 2.0 romodat. Van ext partícióm is, ha jól értem, akkor most onnan futnak a programok. (ezt az app2sd dolgot még nem pontosan értem)
Nálam is elég sokszor jelentkezik FC.
Te melyik HOME-ot használod a benne lévő 3 közül?Nincs valami teszt program, amivel lehet tesztelni? Szívesen összehasonlítanám a különböző custom romok teljesítményét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest