- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
llspencerll
tag
válasz
llaszlo #16292 üzenetére
Ezt csak megerősíthetem, pontosabban nem a Samsung ilyen fantáziátlan, hanem az egész kóreai népség. Tudom mert egy kóreai multinál dolgozok, ami biztos hogy háború után nagy szorgalom, majd egy kis külföldi tech. vásárlás, egy pár külfüldi agy, na meg sok rabszolga szerencsére közel volt/van nekik Kína. Ázsiában nagy császárok, de itt az európai minőségi követelményektől, szenvednek mint disznó a jégen.
-
llspencerll
tag
válasz
llspencerll #15555 üzenetére
Tárgytalan bocsesz!
-
llspencerll
tag
Van egy kis gondom a 0.40-el. Nem tudok bejelentkezni a gmail-be, így nem is szinkronizál.
Most raktam fel elsőnek a 2.2-t így nem tudom hogy ez mennyire természetes ha valamit kihagytam, kerestem hátha volt már ezzel kapcsolatban hozzászólás, de nem találtam.
google appok nélkül ez volt az üzenet: "unable to open connection to server".
Appokat felrakva pedig ez:"Can't establish a reilable data connection to the server. This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. If it continues, call Customer Care." Bármilyen 5letet szívesen veszek, mert amúgy tetszik, de világos hogy sync nélkül kuka. Előre is thx! -
llspencerll
tag
Sziasztok!
Bocs hogy hamarabb kérdezek mit olvasok, de hát elég termékeny egy topic így...
Szal a kérdésem hogy Pulse ra van e google goggles, vagy valami hasonló vizuális kereső?
Valaki, valhol magyar fórumon istenítette, de nem vok biztos benne, hogy itt, és egyáltalán a pluse-on használta.
A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest