- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16652 üzenetére
És nincs igazam?? Egy rakás büdös bunkó dolgozik ilyen helyen. Nekem szerencsém volt, de a másik csávó az nagyon flegma meg bunkó. Amikor egyszer mentem a telómért akkor épp hívása volt közben és még annyit sem mondott, hogy "bocs ezt felveszem".
m0rd0k: 3 Munaknapon belül kell választ adniuk. És olyan, hogy levásárlás NINCS.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16633 üzenetére
Ha csak a kamera lenne. De a napi reboot meg fagyás az már durva. És gyári rommal nem custommal.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16631 üzenetére
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy ami nem működik rendeltetés szerűen, azt igenis javítsa meg/cserélje ki a szolgáltató. De ha én meg vagyok elégedve teljesen az általam birtokolt készülékkel, akkor nem fogok elkezdeni keresgélni bugokat olyan funkciókban, amiket eddig nem használtam és nem is fogok használni soha a büdös életben.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16629 üzenetére
Master of the kiskapus
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16627 üzenetére
Mert nekem az jött le a hozzászólásodból, hogy mindenkinek így kellene kibasznia a szolgáltatójával, mert ez milyen jó buli.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16623 üzenetére
A szolgáltatóval történő kibaszás.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16621 üzenetére
Az miért is kib... ha sz@r s telód és újat akarsz? Jó telóval ezt nem tudod megcsinálni.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16621 üzenetére
Úgy mondod, mintha ez valami életcél lenne.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16619 üzenetére
Ebből is látszik, hogy a 99%-a az embereknek nincs tisztában a jogaival.
Én nem agyaltam rajta sokat.Eredetileg nyárra terveztem az új telót leghamarabb, aztán felírtam magamnak febr 20-ra és végül jan 29. lett belőle.
Már nagyon elegem lett belőle, hogy lassú meg nem az igazi. Telefonálni elég sokat telefonáltam vele azzal nem nagyon volt gondom. Először össze szedtem a hibáit meg próbáltam kinyírni a hangszórót, de az nem ment. -
crue
őstag
válasz
CoolBoy323 #16607 üzenetére
Az első sikertelen javítás után kérhetem vissza a pénzt vagy kell várni még egy kört?
-
csoke28
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #16595 üzenetére
srácok de most komolyan létezik hogy ez a teló fél nap alatt lemerűl normál használat mellett????
FLB-Mod v1.7 rommal
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16593 üzenetére
Én ezt így csináltam volna.
majd elmúlik ez a "bódogság"
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16564 üzenetére
Szólni kell, hogy nem véletlenül van media xy előfizetésed és neked szükséged van a webre és a mailekre a munkádhoz, ne hagyd hogy valami szutyokkal kiszúrják a szemed. Nekem egy Spica került cserekészüléknek.
off:Egyébként meglepően használható, bár az érintőképernyő csalódás, nem valami érzékeny.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16568 üzenetére
Én tényleg az összes pulse-ra megjelent romot kipróbáltam és a gyári magyar a legjobb. Stabil, nem fagy, minden funkció működik ahogy kell. Cyanogenekben pl. máig nem oldották meg a wifi és a kamera bugot. Lehet, hogy 0,0001 másodperccel tovább tart a menüben lépkedés, de inkább ez, mint hogy eltűnjön pl a gps és csak reinstallal működjön újra (CM plus rom).
-
danilla
őstag
válasz
CoolBoy323 #16568 üzenetére
Szal akkor impalaman romja... kösz
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #16551 üzenetére
Köszi, akkor jövő hétfőn be is küldöm vele. Remélem minden simán fog menni. Esetleg privátban leírhatnád nálad hogyan zajlott a dolog.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16545 üzenetére
Nekem bent van a T-nél javítás alatt, igaz más hibát is produkált.
-
szente
addikt
válasz
CoolBoy323 #16536 üzenetére
ááá a pulse-t faszán elherdáltam.
nővérem blade-jén is csak lestem,hogy mennyi progi fut a háttérben és nem lassul a teló.bár ott is meg van az overclock meg az flb rom.szerintem a pulse legnagyobb hibája a kevés ram. -
szente
addikt
válasz
CoolBoy323 #16534 üzenetére
minek zárja be feleslegesen ha van még elég szabad memória?ha nem elég,akkor majd bezárja valamelyiket(jobb esetben).
amúgy lehet megyek én is a másik topikba,legalább is erősen gondolkodom rajta.csak még össze kéne gyűjteni a kezdő részletet....
-
szente
addikt
válasz
CoolBoy323 #16532 üzenetére
azért mert így gyorsabban tudnak indulni a programok.nem kell újra betölteni őket,csak eléd rakja a háttérből.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16508 üzenetére
Visszaviszem, hogy gyári hibás, mert nem produkálja a gyári hibát
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16506 üzenetére
Rontsam el?
Szerk: mondhattad volna, hogy ez töröl mindent
Csíkozás továbbra sincs sehol... -
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16504 üzenetére
gyári, magyar rom, tegnap raktam fel. (customized_hu nélkül)
fehéregyensúly auto, színeffekt nincs, hely tárolása ki, kép mérete 2048x..., képminőség szuperfinom, fókusz auto, zárhang be.
Telefonálgattam, olvastam, navigáltam is rajta, fagyás nélkül. Sms-eket is megkaptam (már amiről tudok, többszöri netbank belépés pl). Valamit mondjatok még, amivel visszavihetem -
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16502 üzenetére
Fotóztam az udvart is, azon sincs csík. Kár, mert én is szívesen visszavittem volna egy új telóért
(bár nemtom, hogy ez elég indok-e, még ha csíkozna is)
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16500 üzenetére
Azzal csináltam, minden maxon, zárhang bekapcsolva. Csíkozódás nincs...
A Defy evésről majd kérjük a videót -
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16497 üzenetére
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16495 üzenetére
-
Gergő_
őstag
válasz
CoolBoy323 #16487 üzenetére
20 volt neten rendelve
@llaszlo
Nem fogok veled vitatkozni!!(elég olvasgatni, hogy milyen stílusban fórumozol).
[link]
Szóval kicsit finomabban is fogalmazhattál volna.Kérlek szépen csak akkor szólj hozzám ha nagyon fontos, ebből a lekezelő pedig hangnemből nem kérek.
-
Gergő_
őstag
válasz
CoolBoy323 #16485 üzenetére
én
használomszívok vele az első napjától fogva.(így kedvezőbb volt, de gyakorlatilag én használom) az a kérdés, hogy miért döntöttem ilyen szar mellett..
telefonálásra sosem használtam, de amikor jött a 3 percenként újraindulgatás, végképp használhatatlanná vált.. -
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #16476 üzenetére
Á értem. Sajnos innen a legközelebbi T-Pont kb 40 km. Szóval nincs valami közel.
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #16470 üzenetére
"a lényeg, T-PONTba vidd!!"
Az miért lényeg? Nem jó bármelyik T-Mobile üzlet? Ha a honlapjukon bejelölöm az üzletkeresőben, hogy szervizhez keresek üzletet, kidobja azt ahol lakom. Akkor az most nem jó?
Ha felrakom a gyári (2.1-es) romot, akkor az magával visz minden custom cuccot? (clockwork recovery, stb.)
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16466 üzenetére
Az enyém elmúlt 1 éves és még nem volt baja.
-
Gergő_
őstag
válasz
CoolBoy323 #16462 üzenetére
A p500 már 40 ezer, nekem 20-at kéne ráfizetnem, mert a pulse is annyi volt. az ACE még több...
Az én pulse-om sosem működött rendesen, de jó lecke volt. -
Gergő_
őstag
válasz
CoolBoy323 #16435 üzenetére
nem javítják meg.
az enyém is nemrég volt a szervizben, de ugyanúgy rossz, az újraindulgatós fagyást oldották meg, de a hívással még mindig fatális problémák vannak.
soha többet kínai teló...tehát zte blade kilőve
remélhetőleg most kicserélik egy másik telefonra... Galaxy 3-ban gondolkodom vagy valami nokián,esetleg olcsób Blackberryn, de igazán nem értek hozzá, ha van valakinek valami jó tippje 20-30 közöttközben átolvastam utóbbi pár hsz-t
szép, sajnos tényleg mennek tönkre ezek a vackok.
kár volt nekik 2 évet vállalni rá.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16446 üzenetére
Nem-nem. Pont az a lényeg, hogy nem töltik ki a garipapírt. Pedig erre jogszabály kötelezi őket. És ezért lehet kapni széééép nagy büntetést.
rhen: Most gonosz leszek.
- Duplázd meg a Pulse értékét.
- Hogyan?
- Vegyél hozzá egy tokot.Sorry!
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16444 üzenetére
Hacsak az nem, hogy a későbbiekben amikor esetleg vissza viszel egy telót mert rossz akkor nem szívhatsz azért, mert nincs kitöltve a garipapír. Mert lehet szívni miatta.
Ha legközelebb kell vinnem telót javíttatni és nem töltik ki azonnal írok a vásárlók könyvébe. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16442 üzenetére
Rávezették, hogy mikor volt javítva és meddig volt szervízben? Meg, hogy mit csináltak vele?
Ha nem akkor ezért is jól megb@szhatják őket. Az enyémet valamiért bevonták, pedig feljelentettem volna őket. Bár még így is lehet lesz belőle valami. Csak azért, hogy mással ne szemétkedjenek. Hátha tanulnak belőle. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16436 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy a régi garipapírt tartsd meg. Azt kötelesek neked oda adni.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16438 üzenetére
Akkor csak kell az az LG, mi?
Vajon mi lehet a baja a Pulseomnak, ha valahogy most nem az igazi. Gyári T-re tettem az AmonRa-t, arra DMCr8, arra Clockworkmod recovery, arra Cyanogenmod plus. És így történt az, hogy amikor bekapcsoltam volna a wifit, azt mondta, hogy error. Ez azért fura, mert iylen üzenetet még nem láttam. Vissza tettem az r8-at és volt hogy újra indult, meg marketről egyszerűen nem tudtam semmit letölteni(mondjuk ez a Mekiben volt). Korábban semmi bajom nem volt a készülékkel azon kívül, hogy r10 alatt a gps jel összevissza ugrált, engem 20-100-200 méteren belül akárhová képes volt bepozícionálni.
-
kecz
aktív tag
válasz
Lehet olvassák a fórumot és úgy döntöttek, hogy inkább megjavítják, minthogy mindenki visszaváltsa valami másik készülékre
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
nah hibás az új teló is (minden belsőt kicseréltek) meglepő módon
kapom vissza a lóvét érte ha minden igaz!
más: úgy jött vissza a telcsi, h szarrá karcolták a fóliát a kijelzőn... gratula nekik...
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #16422 üzenetére
Köszönöm!
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16383 üzenetére
Azért ha utánam dobnák lehet elfogadnám, hogy eladjam.
A motorolának az a nagy gondja, hogy a bootloderje nem nyílt forráskódú és nem tudják feltörni. És ez eléggé lekorlátozza a ROM-ok szabad telepítését. Nekem az egyik nagyon komoly érv ez volt a HTC mellett a Motival szemben. Hogy sokkal jobb a supportja. -
Ricsiii1992
tag
válasz
CoolBoy323 #16378 üzenetére
Hol 23k?
Ha annyi lenne, nem Pulse-om lenne. Igen, 42k domino csomagban....előfizetéses meg sok embernek nem éri meg...42 helyett 35e apróban, mi ezzel a gond?
Úgy néz ki, sikerült az utólsó cseppig mindent kicsavarni a Pulse-omból:
FLB mod 1.7 OC rom, 691MHz, 64Mb swap, 384Mb A2SD, JIT, hardveres gyorsítás bekapcsolva:
Linpack: 4,5-4,7 Mflops (eredetileg ~2,2)
Neocore: 28,4 fps (hang ki), 27fps (hang be)Végül akkor lett valami megoldás az NFS fehér textúra problémára?Nekem is fehéren indul el... már legalább 3-szor raktam újra a romot, de még mindíg fehér..., a Super KO Boxing is
. Milyen romot lenne érdemes kipróbállni?
-
TSM
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #16339 üzenetére
na feltoltam a DMC 2.1r10-t,ment gond nelkul! minden szep es jo is lehetne,ha nem indulna ujra 1-2 orankent!
pedig ahogy olvasgattam,errol mindenki aszonta h stabil,haaaat
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16343 üzenetére
Max a rémálmomból.
-
gooool
őstag
válasz
CoolBoy323 #16345 üzenetére
Hehe,akkor majd újra kell húzni magyarral a telót,na nem baj,ez már nem fog csüggeszteni.
-
gooool
őstag
válasz
CoolBoy323 #16341 üzenetére
gyári angol nyelvű rom fent van,végre műxik,hétvégén megy fel az r10.
Köszönöm! -
Gergő_
őstag
válasz
CoolBoy323 #16333 üzenetére
A P500-ra gondolsz ugye? Nézegettem a reviewkat és elég meggyőző!
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16314 üzenetére
Kb 8-10 nap amíg megcsinálják. Én minden másnap vittem vissza, mert addig 2-3x rebootolt meg vagy 2x lefagyott a gyári rommal. És ez csak a hibák kis része.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16311 üzenetére
Előfizetéssel 23.000 és ha cserélik akkor semmi sem változik max ráfizet 3e-et. Igaz attól még gányolni lehet vele eleget.
-
impalaman
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16311 üzenetére
Azért a Blade-en a gyári rom is teljesen jó napi használatra. Nem nyúltak bele olyan szinten, mint T-Mobile-ék a Pulse romjába.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16303 üzenetére
Sok sikert.
Nem vagyok mester, csak éltem a jogaimmal, meg nem voltam hajlandó használni egy hibás készüléket.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16285 üzenetére
Ez a Samsung ilyen rohadtul fantáziátlan? Most meg lemásolták az iPhone4-et. Ez már szánalmas, hogy nem képesek valami újat kitalálni. Igaz könnyebb másolni, mint újat alkotni.
Az ára az elég jó. -
xxman
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16289 üzenetére
jogos . 2x annyi a ram , elnéztem bocsi , de te tudod
-
xxman
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16287 üzenetére
Optimus GT540?
Èn azt aánlanám akkor már -
xxman
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16283 üzenetére
Alaphelyzetben SWs piszkalas nelkul
ZTE 600MHZ 512RAM , Pulse 528MHZ 192RAM
De zte-nel nekem jobban bejön a Pulse, haveromnak bladeje van es gyorsabb vmivel fövel a jàtèkoknàl (de ott nèha jelentosen) gyorsabb valszeg a grafikus cucc miatt ami a pulseba nincs.
Èn pl nem jàtszok sokat, nèha valami hülyesègekkel, ellenben netezek, fènykèpezek amibe a Pulse jobb,most is errl ìrok.
Ja meghàt a ZTE dràgàbb is -
NPeete
tag
válasz
CoolBoy323 #16279 üzenetére
Hamarosan talán már itthon is kapható lesz a Samsung Galaxy Ace, az egész jó középszerű androidos telefonnak tűnik, én leginkább azt választanám, ha tehetném, csak hát ki tudja, mennyiért fogják árulni...
-
xxman
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16281 üzenetére
több RAM meg nagyobb proci , az LGk nem tetszenek és az optimus sem , ja és kisebb a kijelzője?
-
xxman
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16279 üzenetére
Zte szerintem rondább , de gyorsabb , akksija gyengébb , kijelző nagyobb felbontású , de sokkal gagyibbak a szinek... az LG meg LG
-
nemethzoli
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #16183 üzenetére
Én vittem tovább az előfizumat mátrix dijjcsomagos vagyok 4 előfizetéssel
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16146 üzenetére
Kösz egyelőre nem.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16144 üzenetére
Gondoltam.
Sok sikert!
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16142 üzenetére
És mi lenne az?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16140 üzenetére
Ha az az álmod akkor tegyél érte.
Nekem van egy listán amin a céljaim/álmaim vannak és a Desire is rajta van febr közepére időzítve.
Meg is lett.
És ez nem az egyetlen ami megvalósult már.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16133 üzenetére
Nem értem, hogy az előző HSZnek mi köze van a telómhoz. Max az aláírásban van ott. De az meg alap.
És miért ne vagizzak?Fülig ér a szám.
És ha még hozzá tenném, hogy ingyen kicserélték a 3 és fél éves MacBook-om repedt TopCase-ét és a kijelző keretjét akkor már teljesen eufórikus állapotban vagyok. -
manrick
tag
válasz
CoolBoy323 #16112 üzenetére
Nem vártam, hogy ez a kis szójáték ilyen port kavar
Mindenesetre a félreértések elkerülése érdekében leírom, hogy T-Mobile-ra gondoltam.
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #16110 üzenetére
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16088 üzenetére
Úgy, hogy kicserélik vagy vissza adják a pénzt amit arra költök amire akarok.
És egy Desire-t fogok venni.
Nincs olyan telefon ebben az árban ami nekem tetszene így én a pénzt vissza-t választom.
-
m0rd0k
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16064 üzenetére
úgylátom már szent a béke llaszloval
-
szente
addikt
válasz
CoolBoy323 #16064 üzenetére
igen,ebben igazad van!csak lehetett volna finomabban és lehet hogy ugyan azt a hatást éred el sőt,ha mondod neki a hardveraprót,akkor lehet azt mondta volna,hogy mekkora jó arc vagy hogy segítettél neki...
llaszlo:a navigálás CoolBoyra vonatkozott,rád csak a nem épp finom modort értettem....
de tényleg hagyjuk,ma kicsit érzékenyebb vagyok a kelleténél...
-
szente
addikt
válasz
CoolBoy323 #16054 üzenetére
&llaszlo:nem lett volna barátibb,ha szépen elnavigálod a hardverapróra?ha titeket osztott volna valaki így gondolom nem háborodtatok volna fel...újoncként nem hiszem,hogy mi is jobbak lettünk volna.és nem csak konkrétan ez cseszte fel az agyam,hanem a ti modorotok,csak most adtam neki hangot.
Watt25:a more locale 2-vel a 2.2-est is lehet full magyarra állítani?csak mert lehet adom el a telefont,és a következő tulaj nem valami pro angolból(én tudom,hogy nem kell hozzá sok angol tudás,ha nem akarod nagyon buzerálni a telefont).
-
szente
addikt
válasz
CoolBoy323 #16050 üzenetére
1.ha már ilyen okos vagy,hogy mit lehet,meg mit nem,akkor miért nem használod az off topic gombot?
2.miért,hány megapixeles a te kamerád?
3.mér' vagy bunkó? -
wopi
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16050 üzenetére
Helló!
Oks, akkor akinek van hozzá joga, távolítsa el a postomat. Nekem nem sikerült.
Elnézést kérek, üdv,
W -
impalaman
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #15650 üzenetére
Nem létezik, mivel a Qualcomm MSM7201A SoC-ban (ami ugye a Pulse-ban is van) tudomásom szerint nincs 3D gyorsító chip.
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #15579 üzenetére
Hát igazából olyan 20k ért esetleg el lehet passzolni de annyiért meg nem éri meg ...
Én személy szerint arra várok, hogy bemondja az unalmast vihessem szervizelni és kérhessek helyette egy ZTE blade -t XD Tiszta álom lenne
(még ha 10k -t rá is kell talán fizetni
)
-
wopi
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #15575 üzenetére
Jaja, kínálat az van, én is ezt láttam vaterán, teszveszen, csak érdekelt volna, hogy a keresleti oldalról lehet-e valamit tudni
Milyen esélyeim vannak, ha váltani akarok...
-
csopi04
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #15549 üzenetére
Nagyobb ennél a bánatom, letört a nyák-ról az usb, magával rántotta a fóliát. A teló 1 hónapja nem garis, elektro műszerész vagyok, emiatt szedtem szét. Próbáltam visszaforrasztani, de reménytelen. Most vagy kuka vagy összehozok 1 külső töltőt, eh, minden nap akksi ki-be...
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #15268 üzenetére
wipe megvolt de semmi
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #15268 üzenetére
Komoly következtetéseket lehet levonni 1db elromlott kijelzőből, az már biztos
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #15227 üzenetére
Olyan nincs, hogy beviszel egy hibás telót és azt mondják, hogy nem javítják. Legalább a szervízig el kellene jutnia.
Pm-ben küldök egy elérhetőséget oda írj.
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #15227 üzenetére
Telefonnak ritkán használom én is viszont netezni jó rajta
Bár sajna 4 óra folyamat netezéstől lemerül :S
-
Muki94
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #15215 üzenetére
Flip? Trackballra gondolsz? Az nekem is lötyög és bután érzékel oldalra... sőt, mindenhová bután érzékel
-
rhen
senior tag
válasz
CoolBoy323 #14836 üzenetére
legálisan is lehet függetleníteni függetlenítőkóddal.
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #14617 üzenetére
Röhej hogy a béta, ami most is fent van, csak 800k, a final meg 10 mb! Arról nem is beszélve, hogy a user data plusz 3-4 mb!
En maradok a bétánál...
-
sastam
tag
válasz
CoolBoy323 #14297 üzenetére
ja es a vegen 2.0 akart lenni
-
sastam
tag
válasz
CoolBoy323 #14295 üzenetére
ja, flb-rol beszeltem
-
RAiN91
őstag
válasz
CoolBoy323 #13955 üzenetére
Szerintem csak az akksi rossz. Vagy ennyire nem lehet?
-
sgab78
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13823 üzenetére
Szia CoolBoy323!
A miértre feljebb van a válasz.
Próbáltam az Impalaman leírása alapján is, csak azt nem tudom, hogy sikeres lett-e. Lásd a kérdésemben a Firmware változatot.
Köszönettel:
Sgab -
kukacka11
tag
válasz
CoolBoy323 #13454 üzenetére
Korábban próbáltam, de nem működött rendesen.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #13433 üzenetére
Nem basztam le. Már elég sokszor kiírtam és akkor nem sok jelentkező volt. És ilyenkor meg kiderül, hogy mégis van más is.
Ha ő is besegített volna nekünk akkor már lehet, hogy rég kész lenne az oldal és már rég nem a fordításnál tartanánk.
Így tipikus magyar hozzáállással mindenki egyedül dolgozik. Majd én egyedül megmutatom felkiáltással. És persze sokkal tovább tart a munka na meg az eredmény sem olyan lesz, mint egyébként.
Az eredmény az lesz, hogy van egy rakás ilyen oldal, de egyik sem tartalmaz mindent és nem olyan részletes, mintha összeadnánánk amink van.
Ha összefognánk akkor lehetne egy sokkal jobbat alkotni.
Szinergia, ha ez mond neked valamit. -
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #13218 üzenetére
Csak ez, hogy sleepbe megy a telefon? -.-
Esetleg valami program nincs erre? -
lkristobal
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13181 üzenetére
lehet h ez elég zöldfülü kérdés de azt meg h kell?
-
sziller
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13151 üzenetére
erre gondoltam én is de így is akad és ha a sima "asztalon" fut az adw meg azon vagy mellette a LP akkor nem lesz neki az egy kicsit sok? vagy ki tudodm törölni belőle az ADW-t ami "gyárilag" benne van?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #13147 üzenetére
Köszi.
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #13140 üzenetére
jah tényleg, erre emlékszem
Itt nincs gond, ugyanúgy megvannak a root jogok restore után is
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #13137 üzenetére
lehet hülye vagyok, nem igazán értem a kérdést
Custom rom lévén alapból megvannak a root jogok nem?
-
Tharagul
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13044 üzenetére
Kösz, ha hétvégén lesz időm, szerintem bepróbálom
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #13044 üzenetére
Akinek sms problémája van milyen romot használ? Flb 1.2 Tre kernelesnél is jelentkezik ez a hiba?
-
The IT guy
tag
válasz
CoolBoy323 #13030 üzenetére
Köszönöm a linket! Megpróbálom még1szer reggel az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest