- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgab78
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Jelenleg 2.1 update1 firmware, 2.6.29-perf kernel és 1.7 FLB rom van a telefonomon. Ezekkel nagyon megvoltam elégedve idáig (Sejtem, hogy a GO launcher frissítés kavarta be a rendszerem, ezért rendbe tudnám hozni, de gondoltam ráférne egy kis ránc felvarrás). Most szeretnék egy újabbat felrakni, de egy picit ki estem a gyakorlatból. Tudnátok nekem ajánlani stabil romokat amiket érdemes kipróbálni?Láttam CM 7.2 RC1-et, de a kernel változata elég régi. Melyik számít jobban, a kernel vagy hogy melyik rendszerre épül?
Előre is köszönöm!
Üdv.
Sgab -
sgab78
csendes tag
Sziasztok!
Én megvagyok elégedve a pulse-ommal, amire használom, arra megfelelő (telefonálás+netezés). Most viszont bajban vagyok, ezért kérném a segítségeteket.
Elcsábultam és letöltöttem a marketről a "Super KO Boxing 2 Free" játékot (leszedett hozzá egy ~53MB, majd egy ~83MB állományt). Játszottam is vele egy jó ideig (picit akadt, de azért élvezhető volt). Mikor másnap elindítottam, akkor nem jól jelenítette meg (fekete-fehér téglalapok) a játékot. Azóta próbáltam leszedni és újra telepíteni, de csak nem akar jól működni.
Nincs valamilyen ötletetek, hogy ez mitől lehet és hogyan lehetne meggyógyítani?
A telón FLB 1.7 OC ROM van.Előre is köszönöm!!!
Üdvözlettel:
Sgab -
sgab78
csendes tag
-
sgab78
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Felraktam az 1.7-es FLB ROM-ot, idáig jónak tűnik. Viszont nincs benne egy alkalmazás, ami az eddigi verziókban benne volt. Nekem személy szerint hiányzik, mert minden reggel a kávé mellett megtudtam nézni az időjárást és eltudtam olvasni az aktuális híreket is. Kerestem a marketen ("News & Weather"), de nem találtam (ráadásul annyi találatot dobott, hogy teljesen belekavarodtam).
Tehát az lenne a kérésem, hogy megtudnátok-e mondani a pontos nevét ennek az app-nak, vagy esetleg tudnátok-e ajánlani egy más alternatívát helyette (ami nektek bevált)?
Előre is köszönöm !!!
Üdvözlettel:
sgab -
sgab78
csendes tag
válasz
rum-cajsz #13831 üzenetére
AJAJAJJAJAJAAAJJJJJ!!!!!!
Hiába, nekem csak a 2.1-re áll vissza, pedig az 1.5.ös dload-dal probálom.
Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a baj?Lehet, hogy ott rontottam el, hogy formáztam az SD kártyát vagy hogy Wipe-oltam?
Ezeket most már nem tudom nem megtörténtté tenni és akármelyik leírás alapján csinálom nem akarja az igazat (marad a 2.1)!
Eléggé tanácstalan vagyok! Kérlek segítsetek!
Üdv.
Sgab -
sgab78
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13823 üzenetére
Szia CoolBoy323!
A miértre feljebb van a válasz.
Próbáltam az Impalaman leírása alapján is, csak azt nem tudom, hogy sikeres lett-e. Lásd a kérdésemben a Firmware változatot.
Köszönettel:
Sgab -
sgab78
csendes tag
Sziasztok!
Valóban, én ugyan ebben a cipőben járok.
Egy picit elakadtam! Azt honnan tudom, hogy sikerült-e vissza tennem az 1.5-ös rendszert?
Teljes Wipe után (Amon) felteszem, kiírja, hogy"Update Complete" és Restarting... ekkor akku ki-be, majd nem csinál semmit (kb. 10 percet vártam). Mikor én bekapcsolom akkor a névjegyben ez szerepel a Firmware változatnál: "2.1-update1" !!!Segítsetek légyszíves.
Üdv.
Sgab -
sgab78
csendes tag
válasz
rum-cajsz #13805 üzenetére
Kedves Rum-cajsz!
Elkezdtem visszafelé olvasni a fórumot, az említett (Impalaman) leírásig még nem jutottam el, de folytatom szorgalmasan.
A ROM managert ismerem, igen, ezzel valóban gyerek játék az installálás (és a Wipe-olás). De ugye, ha elkezdem a mókát elölről (1.5 -> dec. update -> 2.1 UK), akkor még nincs ROM managerem (és egyéb finomságok pl.: Quick Boot, SuperUser Permissions, stb.). Esetleg arra gondolsz, hogy a Marketből vagy valahonnan feltenni őket? (Ez esetben nem tudom mik a nélkülözhetetlen programok a manageren kivűl.)
Ezért is kérdeztem a Clockworköt, mert gondolom Recovery módban kéne vele dolgozni (Wipe-olni, installálni és gondolom itt is kéne létre hozni az EXT partíciót).
Itt kapcsolódik a kérdés az SD kártyához is, hogy a Clockworkben hogyan kell használni? Létre hozni, majd felmount-olni? Kell-e még valamit mountolni?Lehet, hogy jobban járok, ha vissza teszem az Amon Recovery-t és ha fent van már az FLB 1.5-ös akkor cseréljem le a Clockworkre?
A guide fordítása nagyon jó ötlet és nagyon nagy segítség lesz mindenkinek! Ez úton is szeretném megköszönni neked (és mindenkinek, aki részt vesz benne) !!!
Természetesen a többi fórumozó GURU-nak is pince mély tiszteletem!
Üdv.
-
sgab78
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Van nekem egy Pulse-om, 1.5-ös rendszerrel vettem, jelenleg FLB 1.1 van rajta és Clockwork recovery (közvetlen elötte 2.1-es magyar ROM).
Mivel több helyen is olvastam, hogy a magyar 2.1 nem az igazi, ezért szeretném feltenni a UK (esetleg a svéd) 2.1-est, majd erre az FLB 1.5-ös ROM-ot.A kérdéseim a következőek:
Fel kell-e tennem az 1.5-öst (+ dec. update)?
Tudnátok-e egy kis leírást a Clockwork-höz (az Amon-t ismerem, de állítólag ez lesz a "jövő")?
Mikor és mit állítsak be az SD kártyán, hogy segítse a rendszert (4 GB class 6-os)?Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Sgab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest