- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoke28
csendes tag
vagy anélkül???
-
csoke28
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #16595 üzenetére
srácok de most komolyan létezik hogy ez a teló fél nap alatt lemerűl normál használat mellett????
FLB-Mod v1.7 rommal
-
csoke28
csendes tag
Sziasztok,tegnap óta bóldog pulse tulajdonos vagyok s több dologban is segítségeteket kérném,nem vagyok kezdő volt már 1 pár androidom s mindent tudok alapjában véve,romfrissítés,root,patrició,stb....Jelenleg gyári 2.1 es van a telón mert az elötte lévő cyanogenmod nagyon instabíl volt ez lassabb de stabilabb.Kérdésem az lenne hogy láttam hogy létezik rá opengl es támogatás de nem custom rom integrálva gondolom hanem így gyári alatt külön felmásólva megoldható ez a történet?Illetve azt vettem észre hogy 1 átlag 480x320 25frame rate 800bitrate szaggatgat a telón,ez korrigálható vagy ez igy is marad?Válaszokat előre is köszöntem....
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Rap, Hip-hop 90'
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Diablo IV
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest