- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Ezt a telefonszám dolgot nem értem... miért nem google címtárat használsz? Akkor nincs gond, akármi is történik a telefonnal, akár tök másik telefonon is 1 perc alatt visszakapod az ÖSSZES telefonszámot, email címekkel, fényképekkel, mindennel együtt! Ha már Android, ha már google, akkor legyen már minden a google-val szinkronizálva!
Én most a hétvégén vagy 3-szor raktam újra, és pikk-pakk visszakerült mindenki a helyére, emailekkel együtt... Ja, mindehhez persze mobilnet kell (vagy egy sűrűn elérhető wifi), de szerintem az is szintén alap egy ilyen telefon használata esetén. Nekem is csak egy 40MB-s csomagom van, az épp elég a Google dolgok "realtime", állandó szinkronizálásához (naptár, email, kontaktok). Még egy kevés web és kisebb Marketes appokra is marad kapacitás. Az SMS az más tészta, azt én is buktam (elfelejtettem backupolni telepítés előtt), de nem is volt semmi fontos. Sőt.
Ja és a lényeg: hogyan álltál szabad telefon tárhellyel a halál előtt? Ugyanis nekem a vásárlás után 1 hónappal ugyanígy halt meg (Android feliratnál megállt), mert nem volt semmi szabad helyem! Böngésztem, és akkor még a telefonra cacheoltam és megtelt... lefagyott és következő bekapcsolásnál már nem indult el. De nekem sikerült életre keltenem pár nap alatt, igaz, kellett vele trükközni egy keveset...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Escape from Tarkov
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóhifi
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest