- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mekkkecske #5671 üzenetére
Itt tájékozódhatsz. EU-n kívülről 22 euróig vám és áfa mentes, a felett fizetni kell. Ha EU-n belülről rendelsz akkor bármilyen értékig vámmentes.
-
NY_A
őstag
válasz
Mekkkecske #5663 üzenetére
Én is nemrég rendeltem egy olyan nillkin tokot feketében. Egy olyanom már van mint njnl kollégánknak, de azt sikeresen eltörtem a sarkánál, illetve van még egy bőr előre lehajtós amit jelenleg is használok, azzal nagyon elégedett vagyok. Dokkolót én is rendeltem, az nem rég jött meg. Nem az eredeti Sony, hanem valami 2200 forint körüli alternatívája, de nem lehet rá panasz. Hátlapra pattintós tokom is van, azt valami 900 forintért vettem. Az Xperia P-re volt olcsó 400 forintos is meg nillkin is rápattintósban, de az olcsó jobb volt. Ezért vettem erre is az olcsóbbat, és hibátlan.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Mekkkecske #5663 üzenetére
Az alap headset sem katasztrófa, de ha komolyabban érdekel a zene akkor ajánlom a Xears füleseket, pl ami nekem is van XE200 Pro, a legkiegyensúlyozottabb füles, érdemes benézni itt PH-n a Xears fülesek topicjába, ez a legtöbbet használt füles, szeretjük is.
Nagy metálos ismerősöm igen érzékeny füllel rendelkezik, Sennheiser CX300-am volt elötte aztmondta hogy hát ok... aztán meghallgatta a XE200Pro-t és vett egyből egyet, aztán vett másik ismerősöm is ugyanilyet
Én electro, pop, house, light dubstep zenéket hallgatok és arra is pörfekt
themebuilder kolléga foglalkozik az árusításával!
-ja hogy headset? hoppá
Mindegy itthagyom mostmár az irományt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Baldur's Gate 3
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest