- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
válasz
Greg-77 #5718 üzenetére
Demó mód megy a szolgáltatóknál minden telefonon szinte arra nincs mit adni. Nekem a kijelző és az üzemidő eldöntötte,hogy inkább s4 fele húzok van 8 napom webshopos rendeléskor ha megszeretem marad,ha nem megy vissza
) ennyi . Utána meg mindíg még vehetek másik telefont.
-
Hami33
aktív tag
Nekem furcs volt még ,hogy görgetéskor a fekete alapon betűk érdekesen folytak ,de lehet,hogy a bravia be volt kapcsolva olyan mint ha utánhúzása lett volna. Tudom tesztelni nem lehet rendesen egy ilyen. Demo telefont,de páromnak is s3 minije van imádja,az s4 tetszett neki ( könnyebb beadagolni
))Plusz a szervíz és támogatottság is az s4 mellett szól.
-
Hami33
aktív tag
Megnéztem mindent rajta hangot ,fényerőt ,stb nem néztem a szoft werziòt,kicsit röcögött a netezés is nem volt olyan folyekony,mint a samun. Lassabbnak tünt mindenre lasabban reagált. Kilőttem minden futó appot. Kézben tartva nem ér ztem biztos fogást rajta a formája miatt nekem szinte vágta az éle a tenyerem. Egyszerűen nem fogott meg semmi ,hogy nekem ez kell mindenképpen. A samu megvett kilóra,nem gondoltam volna....
-
Hami33
aktív tag
Megnéztem a Z élőben mellete az s4 et. Nagyon akartam megszeretni a z ,de nem tetszett nekem nem volt jó a fogása,esetlenebb kézben tartani nekem túl szögletes. S4 sokkal jobban kézreállt. Kijelző nagyon szép fehér a weboldalaknál,de egyébként fakó volt nagyon.S4 ebben is jobb volt élőben. Amennyire s4 ellen tiltakoztam annyira megtetszett... Valószínű várok még a telefonvétellel,hátha lesz valami jó kis akció a tnél.
-
Hami33
aktív tag
válasz
Zsmester89 #5640 üzenetére
Próbáld meg! Én is azért nem rendeltem meg ,mert tudtam a héten árváltozás következik. 5től meg bedobnak valamelyik márkára 20% engedményt.(samu,Htc)
-
Hami33
aktív tag
Lejjebb ment a Z ára a T nél
igaz nem sokkal .
-
Hami33
aktív tag
Nem hiszek a teszteknek. Ki tudja melyik telefon mennyire volt bejáratva. Egyébként is helyhez kötött a munkám és mindíg tudom tölteni,ha szükséges. Htc one meg nem is tetszik nekem az érzékeny kis aluházával.
-
Hami33
aktív tag
Rendben
akkor nem aggódok a melegedés miatt. Nyílván használatfüggő, mennyire merül az akksi. Holnap megtapizom élőben is aztán eldöntöm... Hétfőn meg is rendelem szerintem,mert a t nél 5.-ig tart a 20% akció a webshopban. 147 e lesz kb. Többet nem is adnék egy telefonért.
-
Hami33
aktív tag
Most komoly ,hogy melegszik nagyon a telefon? A oké,hogy játék vagy töltés+netezés közben szokott az iphonom is kicsit melegedni. De az eléggé aggasztó,hogy sima netezés közben is melegszik. Elléggé elszomorító,hogy böngészés közben csak 3-4 órát bír a telefon... Gondolom ha nem maxon van a kijelző fényerő többet bír. Kezd elmenni a kedvem a telefontól
-
Hami33
aktív tag
válasz
SkyS1gn #5516 üzenetére
Sokszor jó az automata ha gyorsan kell valamit fotózni.egyre jobban tetszik nekem ez a telefon. Nem akartam Z v-t venni ,de azt hiszem egyre jobban megtérek. Amugy is nagy playstation fun vagyok
ahhoz pedig egy Z passzolna
) szeretem a sony dolgait. Tv sajnos most nem az ,de a szüleim örökölték tőlem a w5500
-
Hami33
aktív tag
Nem értem miért húzzák le a telefont a másik két (taivan és korea) fórumon
. Semmivel nem rosszabb a Sony z. A kijelző kiforrott darab nem fog besárgulni meg beégni sem...
-
Hami33
aktív tag
Egyébként frissíteni OTA ajánljátok vagy inkább rakjam fel számítógépre és azzal csináljam?
-
Hami33
aktív tag
Ugyanígy vagyok ,nem szoktam romolgatni csak a gyári launch és kész . Szerintem az android felsőkategóriás gépei megütik azt a szintet hogy gördülékenyen gyorsan lehessen használni. Engem is a iphone horror ára riaszt el. Annyit nem ér. Ráadásul csak foltozgatják az iost,nem mernek újítani. A párom galaxy s3minijét nyomogatva tapasztaltam ,hogy azért 4.1. Jelly bean már elég kis folyékony rendszer.Egyébként a lassan betöltödő galaxy névjegyzék már hagyomány
)))
Egyébként nem hiába esnek az apple részvenyek. Az android szerintem szép lassan megfojtja az iost.... -
Hami33
aktív tag
Ugyanebben a cipőben vagyok.Iphone 2 évig kiszolgált. Lumiák ne jöttek be. Htc one sok selejt sérülkeny ház. Galaxy s4 amoled ami nem egy jó hosszútávú befektetés,és sok a baj is vele ahogy olvasom. Androidosok közt a xperia z amivel mindenki elégedett és nincsennek gyerekbetegségei. Szerencsére mióta csak sony lett a frissítések is jobban jönnek. Más alternatíva jelenleg nincs . Esetleg várunk egy kicsit mit hozz ki az apple junius 10.-én megtudjuk. Szerintem nem lesznek ott sem meglepetések,bár ki tudja. Szerintem lesz műanyag tesco gazdaságos színes iphone,vagy kijönnek egy nagyobb modellel és a 4 col náluk is mini lesz
-
Hami33
aktív tag
A hivatalos frissítéssel tényleg lehet már kalibrálni a kijelzőt? a T -nél most a webshopban 20 % van rá 2 év hűségre,díjcsomaghűség nélkül 148 e tudnám most megvenni ..
-
Hami33
aktív tag
Sziasztok! Lehet csatlakozom a táborba 2 év iphone után. Esetleg váltott z re valaki iphonról? Van valami tipushibája esetleg a z nek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest