- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Semmi baj vele. Greenify+felesleges szarok törlése
Kijelző idő mennyi volt?
2órával nem csoda, hogy ment annyit
Én most járok 3:40percnél és van még 10%. Chrome pedig viszi az akksit, torrent is volt benne, böngészés folyamatosan, whatsapp, telefonálás, 4g, Dropbox, letöltés.
-
törölt tag
A CM csapat azért hosszan nyomja a supportot. Magukat a gyártókat nem érdeklik a vevők! Kisöpörni kezdetben jó drágán a zászlóshajókat aztán szép lassan levinni az árát. Utána elódázni az update-el. Ha nem akarnak vele foglalkozni akkor kiadják közleménybe, hogy sajnooos a drivereket nem frissítik tovább, pedig Ők mindent megtettek. Lényeg, hogy onnantól "vége van" a készüléknek. Hivatalosan természetesen!
De addigra mire lejár a support konkrétan kétgenerációs váltás kijön!A Sonyra én nem haragszom már bevallom. Konkrétan a Z már mondhatni igen későn jött ki. A sok Samsung S3, S4, stb. sokkalta több gebasszal rendelkezik. A Z csak anyaghibás, de gariban megreszelik korrekten!
Viszont a Sony se marad le ahogy elnézem a Samsung, HTC és a többi mögött ilyen dologban.Néha elhallgatom a Z1, Z2-es tulajok sem zengenek ódákat.
-
pit stop
addikt
Nem leszarják, hanem pont hogy okosan gondolkodnak (ő részükről). Ha felraknák ki venne újat - meg ki fizeti ki az állandó frissítgetést (és mikor)?
Egyébként meg a topikban szinte mindig a kockákból indultok ki, emberek nagy része frissíti a készüléket ha készülék cseszteti érte, egyébként eszébe sem jut megcsinálni... (Akit meg annyira intenzíven érdekel a dolog 0,1%, ami meg hibahatárral számolva 0). -
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Stevenstyle
senior tag
Akkor a segítségedet kérném, ha nem veszed zokon
Igen én is azt szoktam használni, és én is meglepődve láttam, hogy nincs push. A frissítés gyakoriságánál max olyan van, hogy soha az pedig nem =push.
Gondoltam én is hátha kínai logika és nem nevén nevezik a gyereket, de nem. A soha nem = push.
Persze ettől még lehetek én a gyök2 és csak nem találom, de pár androidos klienst használtam már és ha van is nem ott ahol én számítanék rá. Remélem, hogy így van mert ez egy nagyon nagy fekete pont lenne a ROM-nak részemről
-
MaxxDamage
félisten
& (#19021) dekrer & (#19022) darvinya , bocs mindenkitől, de az valójában 1800mA lenne (maga a dokksi) és ugye 1500 -on menne max. az adapter miatt mint kolléga korábban említette...
/vaterán van 5000-ért + posta (800huf) azt akkor egy hamis darab mi ?
/
eBay -el csak az a gondom, hogy nem 1-2 munkanap mire kézbe kapom... főleg Free P&P -s terméknél (WorldWide)/volt mikor közel 40nap volt mire kézbe foghattam valamit Singapore-ból... jött/
L
-
törölt tag
Nekem Galaxy S4-em volt, majd egy baleset után a kijelző végigrepedt. Nem zavaróan! Csak átlóba lett egy perjel. Elcseréltem egy i9250-es Nexusra és még ráfizettek. Aztán jött a Nexusért cserébe egy Lumia 920-as. Azt elcseréltem egy Z-re, mert akkor és ott nagyon kellett!
Majd jöttek a csalódások... Alakra, stb.-re a Z nekem bevált. Az üzemideje sajnos nekem nem volt megfelelő.
Idővel meg ugye a már említett hibák jöttek elő...Na, de visszatérve a kijelzőhöz!
Én is kajtattam Sonys fóliát. Aztán jött a pofon, hogy nincs. No comment!Pedig olyan fóliáért még 10.000-t is kiadtam volna. Na, de hát a Sony logikája...
Az alap kijelzőt nem tudom mi védi, mert én a gyári fóliával használtam a telefonjaim.
Volt egy ilyen hír:
http://mobilarena.hu/hir/xperia_z_dragontrail_elolappal.html
Érdemes lenne valami anyagvizsgálattal foglalkozó helyre beadni! Lehet bukta lenne. -
MaxxDamage
félisten
Köszönöm !
(így már világos, közbe átnéztem a topik összefoglalót is és a lényeg bennevan)
Megnéztem a telefon mikor volt gyártva... és nem is olyan régen. 14w09 (e év 09.-ik hét)
/remélem nem selejtes darab.../
eddig jó és gyors, battery is megfelelöen birta tegnapakkor ha leszedem a "gyári" fóliát és megmarad a Sony felirat akkor minden ok ?
hátsó részen mi szavatolja, hogy 2db fólia van rajt?L
-
törölt tag
Alapból baromságnak tartom a bootloader zárását! Általában maximum 24 hónap ugye a garancia is, na, ugyanekkor már konkrétan a SW-es support is véget ér. Sokkal értéktartóbbak lennéne a droidos mobilok, ha a SW support után lehetne még más ROM készítők általi dolgokat felpakolni rá.
Csakhogy egy szubjektív példával éljek.
Egy Xperia Z újonnan mennyi is? A T-nél egy összegben "Telekom üzletekben: 120 990 Ft".
A piacon jelenleg 60-90 ezer körül mozog. GSM boltokban is olyan 85-90-től elérhető dobozosan. Most, hogy szingapúri meg ilyenek, abba ne menjünk bele részletesebben!
Eltelik X idő, mondjuk fél év. Az újonnan megvett készülék 121 helyett majd jó, ha 90-100 körül megáll. De ez csak az értékvesztés! De időközben a gyártó kidobja a Z1-et, Z1C-t, meg a Z2-t. Mert olyan hű de öreg paletta a Z -> Z1, hogy már egyből kell egy Z1C-t meg egy Z2-t piacra dobni, nehogy már lemaradjon. Aztán nyit majd a Z2 a T-nél pl. 140-160 körül, a Z pedig lesz 40-60, a Z1 50-80. A Z1C meg majd valahol elkullog...
Aztán sebtiben gyúrni kell a Z3-ra, mert a csúnya LG kidobja lassan a G3-at, a Samsung már gyúrja az S6 terveit, a HTC volt olyan pofátlan kiadni az M8-at és nem tűrhet halasztást a Z3!
Hova? Kinek? Minek?Mégis mi volt az a hű de rohadt fontos dolog amiért az ujjlenyomat olvasót már bele kellett integrálni az i5S-be meg a Galaxy S5-be?
Nem hiszem, hogy ez tömeges igény volt!
Az okosórákat még betudnom annak, hogy spórolóknak, orvosoknak, stb. jól jön! De az ujjlenyomat olvasó???Na, az kicsit magas!
Aztán itt a 4K alias UHD! Mégis kinek a retinájához kell "3840 × 2160"-as felbontás? Alaphangon az 1080p-st se tömegesen használják ki. De oké, haladt a technika és technológia, vannak BD filmek, stb., így legyen elérhető mobilon is. Oké! Na, de 4K?
Mi lesz a következő etap? A 8K, mert tabletbe marha nagy szükség lesz a 7680 × 4320-as felbontásra? Minek? Hogy le legyen kőrözve a iPad retina? Baromság! Abszurd!Kész vicc ami a mobilok terén történik!
Anno azzal kezdődött, hogy a nagy telefonok legyenek minél kisebbek. Sikerült! Aztán legyen vékonyak. Ez is sikerült! Utána legyen színes, tudjon mp3-at kezelni. Meglett! Aztán legyen érintős. Ennek is eljött az ideje! Aztán legyen nagyobb...3,5 -> 4 -> 4,3 -> 4,7 -> 5 -> 5,2 -> 5,5 -> 6...
Tudja a flac fileokat kezelni meg az mkv-t... Agyam eldobom! Az üzemidő ami elég régóta nagy balhékat okoz, azt szarjuk le! Jelenleg az LG volt az amelyik nekiállt végre erre is figyelni és igen jó úton halad!Kíváncsi leszek, hogy mik jönnek még?
Integrált X-Ray funkció? Komolyan van ami már szánalmas, de inkább vicces kategóriába tartozik.
-
törölt tag
Ugyan tény, hogy a legtöbb user már az alap JB-t sem használta ki, de ezzel együtt gáz dolognak tartom, hogy azért, mert valami iszonyatos logika kitalálja ezt a "kifutott" dolgot, egy amúgy jó készülék végét jelenti SW-esen. Mert, ha valóban nem bírná a HW akkor azt mondom, hogy hivatalosan legyen finish a csúcson, aztán majd a MIUI, CM, stb. csapat folytatja.
Ez anno a Galaxy S első verziójánál keltett nagy felháborodást. De ugye a Galaxy S esetében nagyon nem tudtak olyan effektív érvet mondani ami miatt nagyon folytatni kellett volna. Most azért lenne! Főleg az optimalizáció. De hát ez derogál...
-
roti13
tag
Igen a régit raktam fel és használtam..
Csináltam full wipe-t, de miután nem észlelte az SD-t ezért bekapcsoltam hogy észlelje, kikapcsoltam,vissza recovery és úgy telepítettem a miui-t
Szerk: most már nem tudok bejutni a régi recoverybe csak ebbe a másikba...
Mit csináljak? -
Deck
titán
Ha javítják is a felsőbb kategóriában de mi lesz a kisebb telefonokkal? Pl volt Xperia P-m és jelenleg is van 2 a családban de van, hogy kicseng felveazi és cseng tovább, van, hogy felvétel után várni kell pár mp-et, hogy legyen hang, olyan is volt, hogy ki sem cseng nekik csak kapják az smst, hogy keresték őket. Telefonálni meg azért, fontos lenne.. Bootloader zárt, frissítés már nem lesz. Sajnos miui nincs p-re zárt bootloaderre.
De ha a Sonynak nincs ideje/kedve/pénze a frissítésekkel/rendszerrel foglalkozni akkor szerződjön le a miuival/cyanogenmod-al vagy adja a stock droidot. Minek kell belepiszkálni? Sokkal jobban örülne neki mindenki. Akkor nem kéne a frissítéssel foglalkozniuk. + a bootloader legyen nyitott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest