- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
-
storm3
senior tag
válasz
darvinya #25942 üzenetére
Kezdek belefáradni a dologba, még egy köröm lesz a t-hez ezzel a gonddal aztán Fogyasztóvédelem.
A szoftveres gondot kizárom ott, hogy tökmindegy milyen rom volt rajta(GB,ICS,JB),mindig fennállt ez a gond,a HW-s meg ott érdekes, hogy beáll teszemazt 10mp-re aztán megy tovább mintha mi sem történt volna. -
oszi666
őstag
válasz
darvinya #25812 üzenetére
Ne haragudj, de most nem értem mit nem értesz. A lényeg, hogy már a csengőhangot se változtatom meg, mindegy csak csengjen. Ugye androidon beállítani egy perc, iosen meg vágni kell azt hiszem 30 secre, meg vmi spéci nevet adni neki, ahhoz hogy pl egy mp3 számból csengőhangod legyen. De nekem ez nem gond, mert nem akarom megváltoztatni, a lényeg, hogy szóljon. Vili?
-
oszi666
őstag
válasz
darvinya #25809 üzenetére
Nem lehet cserelni alatt olyanokat ertek, mint pl billentyuzet, kinezet, akksi, bonyolult sajat csengohangot beallitani stb. Tudom, jb megoldja, de most azzal megint vacakolni. Nem erdekel mar, hogy Black Sabbath, vagy Alexio Laiho hangon ordibal a telo, hogy hiiiiivnak. Mindegy, csak ne justin bieber legyen.
-
Dany007
veterán
válasz
darvinya #25408 üzenetére
Értem mit mondasz. És ez rendben is van, illetve lenne ha ugyanez a hibajelenség tapasztalható lenne GB alatt is. De nem így van.
Múltkor már kérdeztem, de mit értesz konkrétan fapad alatt?
Mi a probléma vele? Hogy nincs google now? Vagy task váltó? Normális multitasking? Hogy van már pár progi ami nem támogatja a 2.3.7-et?
Fapadnak azt szokás nevezni ami csak minimális funkcionalitással bír, legyen az bármi. De itt konkrétan minden - korábban felsorolt - funkciót tudok használni. Különbség a gördülékenységben és az akadásban van.
-
Dany007
veterán
válasz
darvinya #25385 üzenetére
Akkor keverem valamivel sorry.
wifi-n keresztül na. ez a lényeg.
De ami a szokásaimat illeti:
telefonálás alap
e-mail, rendszeres internet
gps + navigáció
fényképezés és videó 1080p-ben
youtube + zene
Skype / line / egyéb mikor melyiket tartom jobbnak: rendszeresen
e-mail - netezés -> nem volt gond
GPS + navigáció -> gps lassú, több perc mire jelet talált, autóval menet közben meg el is lehetett felejteni, navigáció képes volt beakadni volt, hogy szétesett a kép fekvő nézetben
fényképezés -> szintén akadt! Volt, hogy megnyomtam az expo gombot és 5-10 másodperc múlva csinált felvételt. Plusz az alap app-nak is kellett vagy 10 másodperc mire egyáltalán elindult.
youtube -> hajlamos volt lefagyni de összességében nem volt vele nagyobb gondom. Zene szintén jó volt.
Skype meg a többi meg szar úgy ahogy van android verziótól függetlenül.És mondom ezen kívül lagolt össze-vissza random helyzetekben is és kb dupla annyira szívta az akksit, több heti használat után is, mint a GB most így egy napi használat után (meg persze az előző 1,5 év alatt)
Ehhez képest a GB-n a fenti hibákból egyetlen egyet se tapasztaltam még, az elmúlt több, mint 1 évben.
Tudom, hogy van sok jó új fícsör JB alatt ami hasznos lenne nekem is. De összességében nem érnek annyit, hogy szívjak azzal a rendszerrel. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
darvinya #25038 üzenetére
Jól volt beállítva, mert amikor megvette akkor engem piszkált, hogy legyen beállítva és mind a két droidos készüléken ugyanazok voltak a beállítások. De ez már a múlt, elment a cégtől
A P-t eddig én használtam, de már egy családtag fogja az én acc-ommal (a megvásárolt dolgok miatt), de az email és a névjegyek máshol vannak tárolva.
Más, a Part Nero GSM-et messze kerüljétek el. Tegnap visszakaptam a P-t, de nem cserélték az átlátszó sávot hanem adtak egy másik használt készüléket ami egyébként újabb gyártású, mint az enyém volt. Kontár társaság. Ráadásul az alsó kupak egy picit lejárt és egyszerű leszedni.
-
rozsomak
tag
válasz
darvinya #25038 üzenetére
Te már szedtél szét pár ilyen telefont, meg tudnád mondani hogy a kamera egy kis modulként csatlakozik-e az alaplaphoz?
Gondolkoztam hogy mi történhetett és miért nem megy egyáltalán a kamera és pár napja leejtettem a telefont, pontosan a felső élére ahol a füles csatlakozó van. Nem volt nagy esés, mély gyöngykavicsra esett, de hátha akkor mozdult ki pl a helyéről. Lehet ilyen? -
-
nintendojet
tag
válasz
darvinya #24909 üzenetére
Csak amit tegnap írtam, hogy:
- miután nem töltötte a P-t
- a P-t laptopról töltöttem a pb-hez való kábellel
- majd egy i4-et pedig a pb-ből ezek után, a pb-hez való egyazon kábellel
- ma P volt 13%-on, rátettem a pb-re és töltötte 13->44%-ra, mindezt úgy, hogy a powerbank nem került feltöltésre. -
nintendojet
tag
válasz
darvinya #24881 üzenetére
Rátettem 13%-on pár perce és tölti.... no comment. Ugyanaz a töltő, ugyanaz a kábel és a töltő azóta csak az említett iPhone-nal találkozott, hálózattal nem, a teló meg egy laptopra volt rádugva, mikor írtam tegnap.
És azóta a pár perc óta nem vált le róla a töltés, sőt ment is fel. Mondjuk most már bármikor lemerülhet a powerbank szerintem, mert már egyesen van a jelzése. -
nintendojet
tag
válasz
darvinya #24877 üzenetére
Köszönöm a segítséget, nem értek az elektromossághoz, de valami itt szerintem nem okés teljesen:
A töltöttség jelző a powerbank-on 2/5, és egy iphonet rátéve tegnap elkezdte tölteni és eltolta 72 - > 100-ra abban az állapotban amiben a p már nem moccant. Ha azt se töltötte volna, azt mondom oké, ennyi és csak rossz a töltöttség jelző. Ma reggel már 1/5 ami okés is, de megnézem majd, hogy ha a telefon lemerült, mit tud vele kezdeni. Csak mert arra gyanakodtam, hogy a szoftverben van esetleg vmi bug ami letiltja a töltést, persze ez lehet állati nagy hülyeség. -
storm3
senior tag
válasz
darvinya #24845 üzenetére
Mit értesz gyári állapot alatt? Nem azok a programok vannak rajta jelenleg ,mint előtte(max a Chrome és a Swiftkey(enélkül is csinálta,a gyári billentyűzettel) ugyanaz). Nova Launcher Prime ,Viber,Quadropus ami fennvan még. Jelenleg kell a telefon sajnos,mert a cseretelefon Blade qvalassú és hatalmas visszalépés ezután,inkább idegesít hogy akad minden rajta mint ezen ,hogy beáll 5-15mp-re x időnként.
Szóval azt mondod, alaplaphibás lehet a telefon?
A buborékos átlátszó sávot cserélik még? -
taxy88
aktív tag
válasz
darvinya #24847 üzenetére
Köszi, azért megvárom megint a 2 hetet , meglátjuk mi lesz. közben írtam a szerviznek is egy szép levelet.Hátha hat rájuk(bár sztem. magasról tojnak rá)
Egyébként kezdem megszeretni az sgs2-őt(cserekészülék), csak ne lenne ennyire zöld a fehér szín. Ezerszer inkább a szürke fekete
-
Bitpalace
senior tag
válasz
darvinya #24792 üzenetére
Köszönöm a választ!
Sikerült megtalálnom CRT effekt. Akit érdekel bátran ki lehet próbálni.
Még annyit kérdeznék, hogy írtad jön majd a jb-re frissítés egy végső... azt mikor kapjuk meg? Mi várható hogy javítva lesz?üdv!
-
Breki
veterán
válasz
darvinya #24751 üzenetére
Úgy néz ki a telefon működik, reggel ébresztett hívásra is csörög, viszont a kijelzőn semmi se látszik és a töltést se jelzi.
Gondolom akkor valószínű a kijelzőt kell cserélni, szervíz. Holnap utazunk külföldre frankó, van vmi közvetlen szakszerviz pesten ahová lehet vinni? Vagy a t-mobile-nál ilyen esetben lehet kérni cserekészüléket?
-
-
DraXoN
addikt
válasz
darvinya #24301 üzenetére
Végül nagy nehezen bevette a gép.. mondjuk a gépem mindig is zizi volt ez ügyben... nagyon sokszor egyszerűen átlépte a telefon az adott szakaszt (hamarabb túllépett, mint hogy a gép észrevette volna.. de most extrém rövidnek tűnt az idő)..
Egyébként második próbálkozásra az Enigma rom is felmászott gond nélkül... pedig ugyan úgy csináltam mind 2 esetben.. nem értem... .. mind1.. nem lett baj (csak elment vele vagy 3 órám)... jól és gyorsan működik.. de pontosan pár nap múlva derül ki az eredmény (elegem lett a gyári rom lagjából.. és a korábbi ICS-es Enigma olyannyira tetszett, hogy újra rákívánkoztam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest