- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
taxy88
aktív tag
-
taxy88
aktív tag
válasz
razorka777 #24849 üzenetére
Majd jól meghagyom magamnak és kenjék a hajukra a p-t.
Egyébként imádom, sőt nekem soha nem volt semmi hívábug vagy egyéb marhaság.
Egy xperia t-t válottam le p-re mert az túl nagy volt. De soha nem volt azzal se baj.
Csak ez mocsok szerviz. -
taxy88
aktív tag
válasz
darvinya #24847 üzenetére
Köszi, azért megvárom megint a 2 hetet , meglátjuk mi lesz. közben írtam a szerviznek is egy szép levelet.Hátha hat rájuk(bár sztem. magasról tojnak rá)
Egyébként kezdem megszeretni az sgs2-őt(cserekészülék), csak ne lenne ennyire zöld a fehér szín. Ezerszer inkább a szürke fekete
-
taxy88
aktív tag
Üdv!
Nem semmi azért ez a cordon electronics!
Ma kaptam(volna) vissza közel 2x2 hét után én is telefont. Nem jól rakták össze ,így nem lehet becsukni a sim kártya ajtaját!!(milyen idióták dolgoznak ott?)
A kijelző jegyzőkönyv szerint saját költségükre kicsélték, de azért azt hozzáteszem hogy fólia nélkül atomkarcosan.(gyári fóliásan, pár karccal adtam le).
Viszont az átlátszó sávot ismét nem cserélték ki. Miért nem? Ha másnak meg igen.
Mármost nagyon elegem van az egészből ,nagyon türelmes ember vagyok. Most újabb 2 hetet várok, és ha bármi kifogásom lesz , tuti fogyasztóvédelem lesz. -
taxy88
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #24617 üzenetére
Nem tudok, mint írtam ,sajnos megint oda van a szervizben. de ha itt lenne sem mennék vele semmire ugyanis a pixelhiba a képernyőmentésen nem fog látszódni . Ha csak nem neked is pontosan ugyanott vannak pixelhibák, mint nekem.
Arra meg eléggé kicsi az esély
-
taxy88
aktív tag
Ma visszakaptam a szervizből a telefonomat, amit múlthét hétfőn adtam le. A következő hibákkal:-nem érintkezett rendesen a töltő, buborékos az alsó sáv és 3 pixelhiba.
Nos az adatkábelt kicserélték, de mást nem csináltak.
Küldtek egy jegyzőkönyvet amiben azt írték, hogy 3 pixelhiba alatt nem cserélhetik a kijelző(ez oké is, de ez már 3!). A buborékokról egy szót sem írtak. Nem tudtam mást csinálni ,mint átvettem a telefont.Kijöttem a t-mobilból és felhívtak a cordon-t. Azt mondták, hogy t-mobile csak a kábelt írta hibaként.De akkor nem értem ,hogy miért írtak a pixelhibákról.
Akivel beszéltem, azt mondta,hogy adjam le újra és írjanak le mindent részletesen.De ez akkor már megint kb 2 hét lesz, így összesen majd 1 hónapot nem tudom használni a telefont.
Mit csináljak , ilyen esetben nincs elállási jogom? -
taxy88
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy lett a kijelzőn 3 pixelhiba. Hogy hogyan lett, azt nem tudom. Le, nem lett ejtve az biztos.
A kérdésem az lenne, hogy a cserélik garanciában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest