- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oszi666
őstag
válasz koshmar #25044 üzenetére
Szerintem akkoris csak a novathor miatt volt drága, mai napig nem ertem miert eroltettek tobb telefonban is, ha mondjuk vmi popec krait magost raktak volna bele akkor a 125kt is megerte volna boven, a modtani 63k, ha gyari garival van, teljesen normalis ar.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
faham
aktív tag
válasz koshmar #25044 üzenetére
Igen... ezt az árat soha nem értettem... Ennyiért megkaphatta volna az S processzorát is szerintem...
Nekem Win 8.1pro 64 biten nem sikerült a telefont felismertetnem a géppel se fastboot se flash módban. így megy vissza a sima win8 pro 64. Azt írta ki hibás USB eszköz és konyec... (reggel még látta és más gép is látja jelenleg is.) Ötlet valakinek?
-
őstag
válasz koshmar #25181 üzenetére
A rossz hír, hogy rendeltetésszerű használattal, okostelóként használva jó ha kibír 2 napot. Tabletként használva 1 napot. Sima telefonnak használva is csak 3-4 napot.
A jó hír az, hogy ahogyan az előbbiek irányában küzdesz, megvan az esély, hogy a legprofibb droid felhasználók közé küzdjed magad
1., Előbb rájössz, hogy az Alkalmazások MIND fülön mit kell letiltani és mi minden szemét van ami nélkül működik a telefon: FB és Timescape, Sony Select, Google+, Talk és az összes Auchen kék madár
2., Majd megfejted, hogy a 2G-t és 3G-t, no meg a Wifi-t hogyan lehet egész okosan használni
3., Majd a Stamina-t kezdet el jól beparaméterezni.
4., Esténként és néha napközben leállított a Futó/Tárolt/Mind füleken azt ami nem kell, de a droid viccesen majd el-elindítja, hogy fogyjon az áram és Paks blokkjai is le legyenek kötve.
5., Aztán telepíted a Greenify fizetős verzióját (root) kell hozzá és egy csomó mindent fagyasztasz, rendszerappokat is... és közben rájösz, hogy a telefon ezek nélkül is működik... persze, ha kell kattintással indulni fognak.
6., Aztán egyre több alkalmazásnál tiltod le a háttér adatforgalmat... és marad csak az előtér.... és ez még csak a jéghegy csúcsa...
bluemirage, aki tényleg elégedett a fenti -egyébként itt tanultak- miatt az akksival. Úgyhogy hajrá
Meliora sunt bono inimica
-
s4tch
veterán
-
őstag
válasz koshmar #25394 üzenetére
Igen ez egy friss hír, hogy van ez az új ingyenes. De a gyárilag rajta lévő OfficeSuite kell, hogy olvassa. Én nem telepítenék rá semmit , mert előbb utóbb elszabadul rajta a skynet, aztán jön megint pislogás... hogy miért merül? miért akad...? miegymás...
Meliora sunt bono inimica
-
lacy027
tag
válasz koshmar #25847 üzenetére
Pont ma merítettem szándékosan 0-ra a telefont. 14%-nál szólt először, nyomkodtam és lement 8%-ra, ezután 20 percig néztem a MindigTV alkalmazással tv-t, közben 4%-nál szólt ismét. 1%-volt mikor kiléptem az alkalmazásból, aztán a kikapcsolásig már csak a menübe tudtam belépni.
-
Bitpalace
senior tag
válasz koshmar #25863 üzenetére
Én nem kötekedésből írtam, csak tudomásom szerint se kémiailag, se fizikailag ezeknél nem szabad megvárni, hogy teljesen lemerüljön. Oké az lehet, sőt biztos hogy a teljesen lemerült állapot lényegében sosem jön létre, mert van pár % ami miatt nem lehet lenullázni őket.
üdv!
-
őstag
-
őstag
válasz koshmar #31084 üzenetére
4-5 nap is megvolt... ha néhány hsz. visszaolvasol, akkor látod, hogy hogyan használtam.
Csak telefonálásra használva(ahogyan régen a mobiltelefonokat használtuk) kibír annyit. Aktív képernyőhasználat és net-ezés, játék.. azaz ha valaki tabletnek használja... akkor annyit bír,mint a legtöbb telefon. Egy... max 2 napot.Meliora sunt bono inimica
-
CJ4567
nagyúr
válasz koshmar #31092 üzenetére
Elvileg gyári, mindenhol rendelni csak 1265mAh-st lehet rendelni De 3 óra kijelzőidő megvan, az akkumlátorra is 1265mAh van írva, és ugyan úgy minden rá van írva mint a gyárira, csak 1265mAh van ráírva. Ilyen kis akkukapacitáshoz képest szerintem jól bírja, de engem az idegesít jobban, hogy még egy Tipoban is 1500mAh-s van
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest