Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Obyboy
addikt
válasz
koshmar #31330 üzenetére
Fénykorában kikapcsolásig nekem talán csak 1x merült a P. Viszont sokat használtam úgy hogy ment a mobilnet+GPS és közben külső aksiról töltöttem. Úgy tudom a Li-ion aksik nemigazán szeretnek (aktívan)merülni és töltődni egyszerre. Gyakorlatilag nekem ha mobilnet és GPS megy egyszerre akkor 50%-os töltöttség alatt percenként 5%-ot merül, 25% környékén pedig már ajánlott töltést adni neki mert bármelyik pillanatban kikapcsolhat.
-
válasz
koshmar #31134 üzenetére
Ha jól tudom annyi értékelhetőt azért tesz, hogy a készüléket offline-ba teszi...
Tehát az adatforgalmat leállítja... és néha már ez jelenthet valamit, hogy feleslegesen a nem forgalmaz a háttérben a mobilnet és a Wifi...
Nekem mindig be volt kapcsolva és nem is nagyon volt kivétel beállítva. Főleg céges(!) telefonnak volt használva... néha fényképezés és Opera Mini-s net.. így elment 2 napot biztosan.... szerencsés esetben hétvégén... 3 napot is. Tehát én pl. elégedett voltam az üzemidővel...
A droid-os felületet utáltam meg... még pontosabban a WP-be szerettem bele... de ez ízlés kérdése. Másodlagos telefonként mind a mai napig megvan a 'P'. Nem is akarom eladni, mert szép állapotban van és egyébként is nagyon szép a telefon. -
juhasz22
aktív tag
-
Obyboy
addikt
válasz
koshmar #31119 üzenetére
Már nem a gyári Sony rendszer van fent de anno tudom, hogy valahol a zenelejátszó menüjében sikerült képet hozzárendelnem az adott zeneszámhoz. Ha jól emlékszem nem konkrétan egy adott számhoz hanem egy egész albumhoz rendeltem a borítót és az jelenet meg minden számnál.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
koshmar #31092 üzenetére
Elvileg gyári, mindenhol rendelni csak 1265mAh-st lehet rendelni
De 3 óra kijelzőidő megvan, az akkumlátorra is 1265mAh van írva, és ugyan úgy minden rá van írva mint a gyárira, csak 1265mAh van ráírva. Ilyen kis akkukapacitáshoz képest szerintem jól bírja, de engem az idegesít jobban, hogy még egy Tipoban is 1500mAh-s van
-
válasz
koshmar #31084 üzenetére
4-5 nap is megvolt... ha néhány hsz. visszaolvasol, akkor látod, hogy hogyan használtam.
Csak telefonálásra használva(ahogyan régen a mobiltelefonokat használtuk) kibír annyit. Aktív képernyőhasználat és net-ezés, játék.. azaz ha valaki tabletnek használja... akkor annyit bír,mint a legtöbb telefon. Egy... max 2 napot. -
-
Bitpalace
senior tag
válasz
koshmar #25863 üzenetére
Én nem kötekedésből írtam, csak tudomásom szerint se kémiailag, se fizikailag ezeknél nem szabad megvárni, hogy teljesen lemerüljön. Oké az lehet, sőt biztos hogy a teljesen lemerült állapot lényegében sosem jön létre, mert van pár % ami miatt nem lehet lenullázni őket.
üdv!
-
lacy027
tag
válasz
koshmar #25847 üzenetére
Pont ma merítettem szándékosan 0-ra a telefont. 14%-nál szólt először, nyomkodtam és lement 8%-ra, ezután 20 percig néztem a MindigTV alkalmazással tv-t, közben 4%-nál szólt ismét. 1%-volt mikor kiléptem az alkalmazásból, aztán a kikapcsolásig már csak a menübe tudtam belépni.
-
-
s4tch
veterán
-
válasz
koshmar #25181 üzenetére
A rossz hír, hogy rendeltetésszerű használattal, okostelóként használva jó ha kibír 2 napot. Tabletként használva 1 napot. Sima telefonnak használva is csak 3-4 napot.
A jó hír az, hogy ahogyan az előbbiek irányában küzdesz, megvan az esély, hogy a legprofibb droid felhasználók közé küzdjed magad
1., Előbb rájössz, hogy az Alkalmazások MIND fülön mit kell letiltani és mi minden szemét van ami nélkül működik a telefon: FB és Timescape, Sony Select, Google+, Talk és az összes Auchen kék madár
2., Majd megfejted, hogy a 2G-t és 3G-t, no meg a Wifi-t hogyan lehet egész okosan használni
3., Majd a Stamina-t kezdet el jól beparaméterezni.
4., Esténként és néha napközben leállított a Futó/Tárolt/Mind füleken azt ami nem kell, de a droid viccesen majd el-elindítja, hogy fogyjon az áram és Paks blokkjai is le legyenek kötve.
5., Aztán telepíted a Greenify fizetős verzióját (root) kell hozzá és egy csomó mindent fagyasztasz, rendszerappokat is... és közben rájösz, hogy a telefon ezek nélkül is működik... persze, ha kell kattintással indulni fognak.
6., Aztán egyre több alkalmazásnál tiltod le a háttér adatforgalmat... és marad csak az előtér.... és ez még csak a jéghegy csúcsa...
bluemirage, aki tényleg elégedett a fenti -egyébként itt tanultak- miatt az akksival.
Úgyhogy hajrá
-
faham
aktív tag
válasz
koshmar #25044 üzenetére
Igen... ezt az árat soha nem értettem... Ennyiért megkaphatta volna az S processzorát is szerintem...
Nekem Win 8.1pro 64 biten nem sikerült a telefont felismertetnem a géppel se fastboot se flash módban. így megy vissza a sima win8 pro 64. Azt írta ki hibás USB eszköz és konyec... (reggel még látta és más gép is látja jelenleg is.) Ötlet valakinek?
-
oszi666
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest