Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege321
tag
Felraktam a JB-t, minden patent, csak egy gondom van, hogy az albumban nem jelenik meg semmi, se fénykép, semmi.
Flashtoolal raktam rá a leírás szerint.
Tud valaki segíteni? -
atenza
senior tag
Múltkor csak gyors rányomtam a JB telepítésére ICS-ről, mert nem volt időm foglalkozni vele, (már az ics is egy frissített verzió volt amit szintén úgy tettem fel az első verziós ics-re h nem gyalultam és utána voltak kisebb akadások) de elég akadós meg lassú, úgyh újratenném full a JB-t most.
Mi ilyenkor a teendő? Nyomok egy gyári visszaállítást + pipa a minden adat törlésére és kész?
Vagy SUS-al kéne okoskodni valamit? -
-
nuvem
csendes tag
Valaki használja ezt a romot? [link]
Nagyon bejön, minden tökéletesen működik, két dolgot kivéve:
1. A rom telepítése után a cwm eltűnik,
2. A gmail nem szinkronizálja a contactokat (ill az sms backup+ sem, XOAuth authorization error-t ír), az emaileket viszont megkapom.Nagyon megszerettem ezt a romot, a hangzása nagyon jó (különösen neutron playerrel), kicsi (97mb) és gyors
Tud valaki megoldást erre a két problémára? Az elsővel még csak-csak kibékülök, a második lenne nagyon fontos.
Köszi!
-
kk831228
addikt
Üdv!! Na megérkezett az átlátszó sáv...
Jó a forrás ha valaki rendelni szeretne: [link] Nyugodtan!!
Bár még nem cseréltem ki hogy működik-e...
-
Deck
titán
A játékokról van tapasztalata valakinek? JB-n is ugyanolyan jól mennek mint ICS-en? Elsősorban ezekre gondolok: MC4, Gangstar Rio, NFS Most Wanted, GTA Vice City. Mivel sokan panaszkodnak laggolásra közben.
-
luciferc
őstag
Az én P-mre még nem akar megjönni a frissítés. Nincs valami oldal, ahol sorozatszám alapján meg lehet tudni, hogy mikor jön? Független, elvileg sony gyári garos.
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok.
A kamera csak nálam szerencsétlenkedik? Nemegyszer memóriahibára fut, múltkor pedig a legnaogybb jégverés alatt akartam egy videót lőni, mikor kiírta, hogy kamera nem elérhető...(kis híja, hogy földhöz vágtam) Persze mire újraindult, és működött, addigra pont elállt a zivatar.
-
darvinya
titán
válasz
kola1234 #18981 üzenetére
A fizetett app-ok az Google account-hoz van kötve, nem a telohoz.
Így akárhányszor felteheted, nem?(#18982) razorka777
Nem elég, mert attól még a számláló nem változik.
Ez a nagyobb szívás a Samu-nál, sőt ha nem jól sikerül akkor tégla a végeredmény és ez benne marad.
Így ugrott a gari. -
kola1234
tag
válasz
razorka777 #18928 üzenetére
hát én úgy döntöttem, hogy mivel lecseréltem a P-t egy S3 ra, és a P rootolva lett, fizettem a SU pro ért, meg a titanium Pro ért, nem teszem fel rá a JB-t ezek után. van egy jó ISC rootolt. zökkenésmentesen fut.
az S3 és a fél éve vett Tab-on is JB van, annyival nem komolyabb, hgy megint szétcsesszem a rendszert.
max ha nem költöttem volna a rootold progikra.Az S3 mat meg érdekesen lehet rootolni, egyelőre az is marad. ez a szar számolja a frissítéseket. szóval ha rootolom, és garis hiba lene, vissza kellene állítanom rajta valami számlálót egy flashelővel,majd vissza az eredeti FW.
-
roland091
senior tag
az h van h a telom a sony logonál tovább megy de az animáción a szines hullám vagy mi már nem ://
home.apk-t cseréltem akkor kezdte :/ csináltam vissza állítást de még mindig csinálja -
Atmo
senior tag
trebuchetet nem tud valaki stock romra? mert cm10.1-es moddolt trebuchetet talátam cm10-re, de stock romra is kéne
-
darvinya
titán
válasz
yodamester10 #18975 üzenetére
Max ha vágod a képet, mert az 540x960-as és háttérképnek 1080x960-as kell.
-
yodamester10
őstag
Na megtörtént a frissítés
Kérdésem az lenne,hogy a lezárt képernyőnél lévő képet nem lehet berakni háttérképnek? -
csacsi67
addikt
válasz
yodamester10 #18958 üzenetére
Nem teljes gyalu de épp itt volt rola szo pár hozzászolással elörébb.
Mr.C:igy kell hogy kinézzen ha nem akkor nem jol van flrakva a flashtool.[link]
-
yodamester10
őstag
Na meg jött a JB a telenoros P-hez is.Simán frissitsek rá pcc-vel?Nekem az ajánlotta fel.
-
Mr.C
őstag
Az baj ha a darvinya féle JB .ftf flashelésnél nincs olyan lehetőség hogy wipe meg hasonlók? Csak mondja hogy dugjam rá
(driverek fennt vannak)
-
darvinya
titán
válasz
razorka777 #18955 üzenetére
Ja az alap ICS kép, én CosmicFlow-ra gondoltam.
-
darvinya
titán
válasz
razorka777 #18951 üzenetére
És ezt hogyan lehet, mert kipróbálnám.
-
dobobazsy
őstag
válasz
razorka777 #18946 üzenetére
JB-n is akad az oldalak lapozásánál? vagy orvosolták?
-
oszi666
őstag
Rendeltem egy ilyen telefont, kb nekem tokeletes( gyors elegge, kisebb kijelzo, 4.1 droid, okes kamera, fem haz) de lenne nehany kerdesem. A status barban 4.1ben sem lehet allitgatni, hogy mik legyenek kint? Ugyertem beallithatom-e en, hogy pl kint legyen a wifi, hangero, gps, 3g/2g kapcsolok, vagy az fix? Illetve a lockscreenen lattam, hogy ott a kamera gombja, szerintem ez tok folosleges dedikalt kameragomb mellett, azt at lehet allitani pl nemitasra, vagy az is fix? Ezekre nem talaltam sehol se valaszt.
Elore is koszi -
lacy027
tag
válasz
razorka777 #18946 üzenetére
Tudom, JB-ből szedtem ki. Megmaradhatott az ICS alól, mint egy másik élő háttér.
-
lacy027
tag
Erre gondolsz?
CosmicFlow -
darvinya
titán
válasz
Ranger^41 #18941 üzenetére
Amit és ahogy leírtad at az user error.
Más külföldi fórum lehet pont olyan hibákat követtek el, mint te.
1. Ha az előző rendszerre ráfrissítesz, akkor fenn áll annak a lehetősége, hogy az előző rendszer szemete bezavarja a friss rendszert.
2. Ezeknek a következménye a WiFi, 3G, app-ok összeomlása.
3. Ha nem érted a mikró számítógép mechanizmusát, inkább kérdez.Légyszíves linkeld legközelebb azokat az oldalakat.
(#18942) rob210
Hát nálam teljesen más az értesítő hang, mint az SMS hang.
-
rob210
nagyúr
Mostanában nem olvastam a topikot.
De írtam, hogy nekem JB alatt nincs sms hang.
Na megfejtettem a dolgot, van az álltalános értesítési hangok azon beállítok valamit, majd belépek az sms küldésbe és ott menü gomb hangjelzés beállítása, ugyan azt a dallamot kell beállítani és akkor van hangjelzés sms-nél.
Ha nem egyezik a két hang akkor nem csinál semmit csak megkapom a piktogrammot, hogy van sms-em.Hátha hasznos lesz még valakinek.
-
Ranger^41
aktív tag
Arra nemondd már hogy user error, hogy egyik napról a másikra behal a wifi vezérlő, és 5 perc után úgy széthullik, hogy ki se lehet kapcsolni, és beragad a hálózatra, amin keresztül már persze nem tud kommunikálni, és a 3g se megy, és csak az újraindítás oldja meg... egyébként külföldi forumok tele voltak ezzel a random megjelenő hibával, és ICS-ben nem is tudák megoldani, JB-vel már jó... Mind1 letakarítom fémig az egészet, aztán kap még 1 esélyt...
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
razorka777 #18937 üzenetére
Tmobileos gyári software, pc companionnal telepitve, és minden rendben zajlott. Rootolva sincs, semmi.
-
Ranger^41
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez az új JB valami kegyetlen hígfos. Az még hegyján hogy rohadt lassú, akad összevissza, még poweramp is beakad elég gyakran ami ezelőtt sohasem fordult elő, de most már azt is csinálja, hogy nem frissíti a hívásinformációt, és az albumot se, tehát ami tegnap történt az a telefon szerint nem létezik, se a hívások, se a fotók az albumban. Totalcommanderből nézve ott vannak a fotók a DCIM mappában, tehát a gyári appok egyszerűen elszaródtak.Újraindítás nem segített. Sőt most már azt is csinálja, hogy fel van dugva töltőre, az elem ikonon látszik, hogy elvileg veszi a töltést, de a százalékok folyamatosan esnek, újraindítás ezen sem segít... Mondjuk az ICS is szar volt mert azon meg a WIFI nem működött... Kezd már rohadtul elegem lenni ebből a telefonból...
-
magicbox
senior tag
Amit elfelejtettem. Köszönöm én is a kapcsolók nélküli SystemUi-t. Így tudom használni a Notification Toggle-t amit szeretek, és nincs felette egy teljesen más milyen stílusú kapcsolósor amit nem lehet konfigurálni.
-
magicbox
senior tag
válasz
darvinya #18930 üzenetére
Tárcsázónak én DW Contact-ot használom már nagyon régóta. Inkább a többiek miatt kérdeztem. Engem egy helyen zavar borzalmasan a fehér, ha hívást indítok vagy bejövő hívásom van. Prerooted JB fut nálam. Így a root nem gond. Szerintem sokan örülnének neki. Nagyon kevés embernek jön be a fehér
-
magicbox
senior tag
A csehek megcsinálták Xperia T és V-re a normális fekete hátteret a tárcsázóhoz stb. Esetleg nem lehetne portolni ezt valahogy a P-re? Sokakhoz hasonlóan én is megveszek ettől a fehértől
Darvinya?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2218176
-
kola1234
tag
válasz
:MTC:kandur #18895 üzenetére
Ezen én is rágódok. Asszonynak odaadtam a xperia P-t rootolt ICS-sel.Magamnak vettem egy S3 LTE-t.
hogy aztán most a rootolt icsre érdemes e rárakni a JB-t. az S3-on elég jól muzsikál. igaz 4magos, és 2giga ram van benne.
de a P vel sincs semmi baj. Sőt. a frissítés OTA jelent meg, nem is néztem kábellel. -
Deck
titán
Valaki kitudna segíteni az ICS-es lévő gyári kék háttérképpel?
-
roland091
senior tag
van különbség a central europe és genereic-es jb kernele között ?
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #18922 üzenetére
hmm gondoltam :S kár, csak azért meg kinyitni nem merem
-
Dr Smoke
aktív tag
Hátlapot vajon cserélik garanciálisan? Egy hónapja sincs nálam a telefon, végig tokban volt, nem ejtettem le és elkezdett felhólyagosodni a festék rajta és egy helyen le is jött.
-
roland091
senior tag
CM9-ből zárt BL-re mit ajánlotok ? vagy az inkább csak nyilt BL re lenne érdemes ?
-
Pikkolo^^
addikt
Hogyan tudnám megosztani a számítógépen lévő internetet Bluetooth-n keresztül? Valaki próbálta már?
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #18913 üzenetére
de elvileg ennek is kéne tudnia, én úgy emlékszem h gyári csak az appot menti adatokat nem de nem tudom biztosan nem szoktam használni
de végülis mind1 titanium backup meg mindent lement -
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #18911 üzenetére
de akkor ebbe most nincs semmi újdonság ezt eddigis tudta csak nem így xD
-
roland091
senior tag
valaki próbálta már a google új app sync-t most olvastam h van de nem igazán értem h h működik
-
darvinya
titán
válasz
Knight666 #18905 üzenetére
Nagyon baró, főleg evvel a vezérléssel.
Amit kb. 2mp volt megfejtenem.
Javaslataim:
Viszont az átlátszó részt kicsivel visszább venném az átlátszóságot.
Középre raknám a táblát relatív Layer-el és felülre az órát.A állás mentéshez tudom több minden kell, így az már rádbízom.
-
Knight666
aktív tag
válasz
roland091 #18898 üzenetére
Hú bakker, nem nézek erre egy hétig és győzöm elolvasni a sok hozzászólást
.
Háttérváltó progival (pl. ezzel) megoldható.Darvinya: a Sudoku progi nagyon "pre alpha" még, szóval sok örömödet nem leled benne szerintem
. Nincs menü meg semmi extra benne egyenlőre és bugos is még kicsit. Ha vissza-gombbal lépsz ki, akkor tudsz új játékot kezdeni
. A vezérlés is trükkös jelenleg, kíváncsi vagyok rájössz-e magadtól
.
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #18902 üzenetére
persze azért élvezhető a javulás első droidom 1 sola volt azt 1 jó ideig GB vel használtam a telenor jóvoltából kicsit csúsztak a ics-el én meg akkoriban nem nagyon flashelgettem a romokat de most ne is ez a lényeg hanem h már párszor én úgy vettem észre egyéb launcherekből h ha letiltottam a WP scrollingot azért javult a gyorsaság picit meg kevesebb röccenés is benne, leglább is én így vettem észre
-
yodamester10
őstag
Senkinek nincs ötlete a kérdésemre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest