- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
Tényleg, a HTC Mini(2)-t néztem is múltkor MM-ben, csak kiment a fejemből . Na igen EZ lehet utód, a sok tepsi, szutyok között csak ez és a 930 volt minőséginek mondható.
A mini hasonlít a legjobban fogásra is, az ívelt hátlap miatt, ami a P-ben is nagyon bejön.A 930-al egy bajom van, hogy nagy(obb). Pedig kegyetlenül össze van rakva az is.
Samsungot pedig már elvből sem veszek, akármilyen jó.
-
gerii
addikt
Nekem ilyen szelektíven szarakodik az akksim:
Kimegyek horgászni 40-60%-os töltöttséggel kb 9km-re a toronytól, ahol max 1 csík térerő van, és gyakorlatilag 1 óra után, mikor elővenném térképészni összevissza ugrál a töltöttség és kikapcsol a kis mocsok.
Amúgy meg 4-5 napig elvan kevés hívással, 2 Gmail fiók szinkronizálással.Fél év múlva lejár a hűség, mondjatok egy méltó utódot (ha tudtok ), az alábbi szempontokkal:
-fémet tartalmazzon kívülről
-samsung
-tepsi
- legalább ilyen kamera, kijelző minőség.Kíváncsi vagyok, mert én nem találtam i5s, Lumia 930/830 kivételével semmit...
-
gerii
addikt
válasz freemanone #26766 üzenetére
Köszi a tippet, megnéztem ezt kilőve így már 20%-kal kevesebbet eszik (21 óra után 35%-on állt az akksi) a telefon, mostmár az Android oprendszert írja legnagyobb fogyasztónak.
Bluemirage: megnézem ezt a Greenify cuccot én is, hátha nekem is segít még egy kicsit.
-
gerii
addikt
Üdv!
Egy ideje a telefon úgy merül mintha vámpírok szívnák az akksit.
Frissült ez a csodálatos Google szolgáltatások és azóta tapasztalom mindezt (gyári szoft):
Egy hete _semmit_ nem csinál a telefon, csak pihen az asztalon, 3G-n van Gmail szinkronizálással; nem telepítettem semmi újat, károsat. Azért így elég durva hogy napi 2x is fel kell tennem töltőre nehogy lemerüljön.
Valaki tud valamit erről, vagy tudjam be ezt a Google -vegyél új telefont- Orkok munkásságának?[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz skynet666 #18169 üzenetére
Én már próbáltam kivételezni, igaz a leveleket szinkronizálja, de ez mindegy. Nem fogyaszt többet az akksiból, ha csak a Gmail van bekapcsolva (fbook, twitter, mittudomain nincs). Viszont ha WiFi-n lenne akkor zabálná az áramot.
pl ma éjszaka 8 óra alatt 4-5% fogyott így, Stamina nélkül! WiFi-n ez 10-15% is lenne. -
gerii
addikt
válasz Knight666 #18083 üzenetére
Kicsit utánaolvastam XDA-n, van megoldás rá, csináltak +2 féle Nfc.apk -t, az egyik képernyőzárnál, a másik teljesen sötét kijelzőnél is működik, csak kell hozzá root, hogy át lehessen írni az eredeti .apk-t. Szóval ha lesz rootom, akkor frankón be tudom állítani az NFC-t minden hülyeséghez.
-
gerii
addikt
válasz DonkeyRider8 #18077 üzenetére
Párunknak néha előjön (előjött), nekem JB frissítés után csinálta pár nappal, de egy hete már nem találkoztam vele. Szóval random. Ami lehet esetleg hogy mielött csúsztatod, megnyomsz véletlen egy másik gombot. Majd figyelj rá, lehet az a baj.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Ma beszereztem a gyári NFC tageket, kicsit kiakasztott hogy nem működik csak feloldott képernyőnél. Így a szűk bőrtokból ki kell szedni a telót, feloldani, NFC, lezárni, és betuszkolni a tokba... pedig milyen egyszerű lenne, csak kivételeznie kellett volna a Sonynak a gyári tagekkel szemben.
Ja, amúgy a Stamina tényleg nem túl hatékony. Másik észrevétel hogy a WiFi úgy zabálja az akksit mint a fene.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz Dead_slow #17650 üzenetére
De, most néztem én is...
A hívás felvétel nálam is hülyéskedett ma 2x (ugyanattól az embertől), de harmadjára jó volt. Lehet tényleg hogy véletlenül megnyomtam valamit, mert harmadjára a kezemben volt a teló. A vicc hogy utána kiírta hogy a Telefon alk. leállt, úgyhogy nyomtam egy restartot -
gerii
addikt
Bőrtok témában szeretnék segítséget! Találtam egy ilyet, van valakinek tapasztalata esetleg? Vagy eladó gyári bőrtok?
illetve ezüst KUPAK is jól jönne
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
másik hiba:
telefonnal felvett videó Albumban való nézése közben a hangerő módosítás kis csúszkája nem mozog, hanem befagy a kezdőértéken.... -
gerii
addikt
válasz Dr Smoke #16876 üzenetére
Nekem is Blade-em volt, hulladék ehhez képest minden tekintetben
Mostmár tudom hogy lehet internetezni normális sebességgel is, nem csak szenvedve, de ugyanígy vagyok minden funkcióvalKérdés:
STAMINA üzemmódban ha a Gmail (vagy akármi) ugyebár szinkronizál folyamatosan, akkor hogy kapcsolódik ki a mobilnet?
-
gerii
addikt
válasz rob210 #16823 üzenetére
40%-ot merült 17 óra alatt, aminek a 76%-a a képernyő volt. STAMINA beállítva Gmail kivétellel 3G-n.
Egyébként a STAMINA baromi jó, minden hülyeséget be lehet állítani.Ja és ezek egy 4 napos telónál voltak, gondolom még fejlődik az akksi, és a töltöttségmérő is tanul még.
-
gerii
addikt
Sziasztok!
Tudnátok pár dolgot mondani (ha van) ami hátrány egy T-s készüléknél? Itt elsősorban a JB, illetve egyéb frissítésekre gondolok.
Sokan emlegették a SUS-al való frissítést .75-re illetve egyéb verziókra, amik nem tudom mit takarnak (főverzió?).
Főzött ROM-okat nem fogok használni, a lényeg az lenne hogy ugyanúgy lehet.e frissíteni SUS-sal, vagy egyéb hivatalos módon a legújabb verziókra a T-s készülékeket is?A héten néztem az Aréna MM-ben a kiállított darabot, kapott rendesen de még egyben van, elég strapabírónak tűnik.
-
gerii
addikt
válasz darvinya #16196 üzenetére
Elég durva történet, a kérdés hogy ez a szervíz magánakciója spórolásból, vagy a Sony által "kiadott" utasítás, elkerülve a többszöri bubicseréből eredő bevételkiesést?
Külföldi oldalakon megszellőztethetnéd a dolgot, hátha van valaki aki ugyanígy járt, mert ez esetben minimum egy jó cikk lenne belőle a Mobilarénán! (és egy leendő vevővel kevesebb) -
gerii
addikt
válasz Newlachka #12131 üzenetére
Egy tanulságos történet: Samsung Omnia (az eredeti) volt pár éve nekem, gondoltam frissítem a géppel. Win7 alatt nem működött, úgyhogy rádugtam a régi P3-as gépre amin XP volt. Azzal nem számoltam hogy a gépen csak 1.1-es USB volt és papírnehezéket csináltam egy másodperc alatt a telóból.
Így kerültem bele az Omnia topic első HSZ-ébe, miszerint csak 2.0-án frissítsenek[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz AHA181 #11540 üzenetére
Pont akartam írni hogy 2 évig nem szabadulsz, de ha sufniban vetted akkor semmi
Direkt kértél T-set (használt) vagy "átvágtak", ha igen akkor lehet tudni hogy hol?darvinya:
Ezt az anyagszíntől való festékeltérést kifejtenéd szaknyelven, vagy van valami forrás ahol lehetne olvasgatni, mert érdekelne a téma, még nem halottam erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás