- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Q
tag
Sziasztok!
Én január óta használom a P-t minden gond nélkül, gyári szoftverrel (4.0.4).
Se bubi, se egyéb probléma nem jött elő. Független, nincs rootolva.
Csak azt akartam kérdezni, hogy lehet képernyőképet menteni.Mr. Q
-
TomWexX
addikt
válasz rob210 #16290 üzenetére
Én az androidos TC+Lan plugint használom. Van egy megosztott mappa amit a PC-s TC és a droidos TC is ugyanúgy lát... Alternatívaként pedig Airdroid.
Frissítésen kívül nem is dugom rá a PC-re a telót. (annak ellenére sem, hogy nálam semmi gond nincs a driverekkel)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
törölt tag
nálam csak ennyi volt: win7 - rádug, vár, usb meghajtóként használ. PC companiont nem is telepítettem/használtam egy jó ideig. Igaz korábbi telók miatt már volt rajta mindenféle androidhoz kapcsolódó cucc.
-
roland091
senior tag
olyan problémám támadt h a telefon nem nagyon akar tovább menni a sony logonál ilyenkor mi a teendő ? ://///
-
lacy027
tag
válasz rob210 #16290 üzenetére
Személy szerint rádugtam a gépre, a PC Companion telepítésének nemet mondtam, azonnal felismerte MTP módban. Frissítettem ICS-re a SUS-al. Aztán root (alig volt pár órás a telefon, több szempont is szólt mellette) és SD Mounter. Így cserélhető lemezként látszik. Nagyobb fájlokat USB kábelen másolok, kisebbeket wifin a My Phone Explorer-er.
Valahol olvastam, talán pont itt, hogy nem minden USB porton ismer fel a gép egyes eszközöket. Próbáltad másik USB portba csatlakoztatni? -
rob210
nagyúr
tényleg megőrülök, most már odáig eljutottam, hogy a telefont ha feldugom és usb hibakeresési módban van akkor a PC companion felismeri Sony Xperia P (LT22) felirat jelenik meg.
De nem tudok rá másolni semmit mert se windows intézőben se tc vel se semmivel nem látom továbbra sem.
Tényleg nem hiszem el, hogy így megszivat.Ti hogy tettétek fel?
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz darvinya #16288 üzenetére
A PCC-t már 3 szor raktam fel fel is települ a telefonról, tehát aktív usb kapcsolat van aztán ahogy feltelepült nincs kapcsolat nem lehet csatlakoztatni.
Most odáig jutottam, hogy sony sa0102 eszközöm van amit ha megnyitok akkor
Sony Ericsson sa0102 ADB Interface Driver van benne.
Tehát kéne egy driver a telefonhoz, mert azzal van a baj.
De ezt miért nem lehet letölteni a sony honlapjáról?
Miért kell ezzel 1 egész napot idegeskedni?Nem hiszem el hogy ezt így kellett megoldani.
Az alcatel 992-höz volt egy program a honlapon leszedtem települt és ment minden mint a karikacsapás.
A mini promhoz még csak program sem kellett automatikusan ha rádugtam kártyaolvasóként ment a telefon és szépen láttam a berakott memóriakártyát tudtam másolni formázni akármi.Ez egy elb@szott megoldás.
Renault power
-
darvinya
titán
válasz rob210 #16285 üzenetére
PC Companion fenn van és letöltötte a MTP driver-t?
Ha feltetted PCC-t akkor lődd ki a Sony PC software driver-t.
Mert ez nem jó! Ezt a sz@r a win szedte le és rossz.
Ott Xperia P kell, hogy legyen kiírva mobileszköz.
TC MTP-ben hálózati csatolóként látja.
Valójában MTP egy hálózat csatlakozás.Root-old és van háttértárad is.
Légyszíves ne rakj kép a képfeltötőre, mert tetűlassú a sok reklám miatt.
Vagy ittenit használd, vagy imgur -t.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rob210
nagyúr
válasz darvinya #16283 üzenetére
Linkelek megint.
Felrakom azt a drivert és mint ha semmit nem csináltam volna, mert nem érzékeli a telefont pedig succesfull a telepítés
[link]
[link]Komolyan nem értem miért nem volt jó, hogy rádugom a telefont és tc-be másolok mindent amit akarok, mi a tökömnek kellett ezt így túlbonyolítani.
Esküszöm eladom a francba.
NAgyon felrántottam magam, nem vagyok egy IT analfabéta de ez most kezdi meghaladni a képességeimet.
Már mindent feltelepítettem a gépemre vagy 3 szor és még se akarja felismerni, pedig a telefont látja mint az a két linkből is kiderül.
Ezzel a kurv@ driverrel van valami.Egyébként win7 ultimate-a rendszerem.
Renault power
-
addikt
válasz darvinya #16231 üzenetére
őőőő.. most már elolvastam
nekem a csengőhangot kinyomta ha hivtak a hangszóróra. viszont a rádio youtube stb hangokat küldte a fülesre, amiből nem hallottam semmit, mert nem fülessel használtam. kb 2 napig szenvedtem vele, mire rájöttem mit kell csinálni. az ujrainditás sem segitett.
remélem nem fog előjönni a hiba még1x:)
-
-
rob210
nagyúr
Hát gyerekek ha megfeszülök sem tudom csatlakoztatni úgy hogy lássam is a tárhelyet
Renault power
-
atika88
senior tag
válasz freemanone #16273 üzenetére
Hétköznapi használatra értettem a dolgot: zsebben, táskában stb...nem azt mondtam h megkarcolhatatlan, csak nálam egyelőre hibátlan
Azért a betonon csúszkálás/ejtés nem mindennapos hétköznapi tevékenységÍgy van, a gyári fóliát szikével lehet megkezdeni...
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz atika88 #16270 üzenetére
nekem fél év alatt sikerült megkarcolnom, de elég apró karcok és egy durva esés okozta.... betonon csúszott vagy egy métert. lecseréltem mert zavart a hosszú, de nagyon vékony karc rajta, viszont nagyon megszenvedtem a levétellel! Nagyon jó fólia, de sajna sikerült elintézni.
(#16271) kerobi: a gyári fóliát nem tudod visszaszedni! olyan mintha rá lenne ragasztva konkrétan, ha visszaszeded, az tönkreteszi a fóliát teljesen, vastag erős fólia az! Megkezdeni is szikével kell, mert körömmel kapargathatod pár óráig, mire megadja magát egy ici picit!
[ Szerkesztve ]
-
atika88
senior tag
válasz kerobi #16269 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy amit feltettél először a kijelzőre akkor nem távolítottad el szakszerűen a fóliát. Így maradhatott két réteged. Csak jelzem, hogy a gyári kijelzőfólia olyan erős, hogy nálam fél év után egy karccal sem rendelkezik (hajszállal sem!) és ha le akarnád is szedni nem lenne könnyű lefeszegetni, olyan masszívan van szinte "egybe" a kijelzővel! Tehát a gyári alatt bubi igen valószínűtlen ebben az esteben...
Saját meg látásom szerint tök felesleg bármilyen más fóliát rápakolni a kijelzőre (pláne h gyárilag is van rajta elve egy nagyon jó!)[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Sziasztok milyen képernyővédő fóliát ajánlotok erre a telóra? Nekem volt egy képernyővédő a telómon. beraktam véletlenül a zsebembe a kulcsok mellé. Mikor kivettem, kijelző full karc, szivritmus kihagyott, aztán gondoltam leveszem a képernyővédőt. Sikeresen kettévált, merthogy kettő rétegű volt, (vagy kettőt raktam rá véletlenűl?) passz. És még van rajta még egy réteg, gondolom az gyári lehet, csak az alatt meg van egy bubi. Szóval nekem olyan képernyővédő fólia kellene, ami az alapképernyőre menne, és elég jóféle. Köszi!
-
TomWexX
addikt
Én ezt használom...Szerintem sokkal jobb, mint a sokak által istenített Poweramp.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
rob210
nagyúr
Kösz a segítséget valami nem oké.
Megpróbálom a netbokkal felismertetni de most el kell mennem itthonról.
Még jó, hogy ezért cseréltem le az alcatelt erre hogy a sonyt a mini proval már megszerettem és az egyszerű gyors csatlakozását imádtam ehhez képest ez mostRenault power
-
DaDa
senior tag
válasz rob210 #16264 üzenetére
elvileg itt mindent megtalálsz...
ha win7 van próbáld meg eszközkezelőből driver frissítést win update helyről, elméletben meg kell, hogy találja.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
rob210
nagyúr
hogy értsétek mi a bajom
Renault power
-
DaDa
senior tag
válasz rob210 #16257 üzenetére
vagy maradjon a legegyszerűbb win intéző és drag and drop, tényleg kell az a TC? alapból én is azt használom de ha rákötöm a telót akkor vagy wifin egy FTP szerverrel vagy kábellel és intézővel használom.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
törölt tag
válasz rob210 #16257 üzenetére
Sajna TCben elég hektikus, nekem sosem sikerült ezt a megoldást működésre bírni, szerintem a legjobb megoldás a root és az SD Mounter apk.
-
rob210
nagyúr
Köszi de továbbra is van egy kis bajom.
Megcsináltam a beállításokat meg is jelenik a hálozatnál a TC-ben a telefon de akármit rá akarnék húzni nem engedi a másolást.
Szüntessem meg az írásvédettséget meg hiba a feltöltött fájlban üzenetet kapokKöszönöm a segítségedet, mert most már legalább látom a fényt az alagút végén, de még a megoldás mindig nem tökéletes mit rontottam el?
Renault power
-
DaDa
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
pepe4
tag
Valami jó zene lejátszót tudnátok ajánlani?Köszi!
-
DaDa
senior tag
válasz rob210 #16252 üzenetére
Nyugi nem rossz az, de a P MTP átvitelt használ...hogy megismerd mi is ez
vagy
vagy windows intézővel megy ha minden driver felment drag and droppal
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Kéne egy kis segítség.
Ma reggel óta boldog tulaja lettem egy P-nek.
Eddig Mini prom-volt.A gondom, ha a minit rádugtam a számítógépre csatlakozott automatikusan megjelent az sd kártya a gépen mint meghajtó és szépen tudtam a tartalmakat másolgatni.
Na most ezt feldugom a gépre megjelenik az USB hibakeresés csatlakoztatva, belső tárhely csatlakoztatva, a felső görgetősávban mint eddig a minin is.
De nem látom se total commanderben se semmiben a telefon tárhelyét.
Kínomban már az általam utált PC-companiont is feltettem de azt írja a program nincs csatlakoztatott telefon, holott a telefon azt írja csatlakozott tölteni el is kezdi az aksit.Most ilyenkor mi van.
Valami megoldást mondjatok, mert esküszöm sírva fakadok, ha kiderül szar a nulla napos telefonom.Renault power
-
roland091
senior tag
válasz razorka777 #16240 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz gyantaszuz #16244 üzenetére
vízhatlanság hiányát inkább. nem?
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz mrlujoak #16243 üzenetére
Defy topicban is sokat panaszkodtak a Cordonra. Volt aki akksi csere után szintén indikátorszíneződést tapasztalt. Vagy sok esetben vízhatlanságot a szervizelés után.
Ez utóbbi igen kellemetlen, főleg, ha valamilyen oknál fogva, "jóhiszeműen" vízbe mártjuk szegényt.[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz Zolee11 #16242 üzenetére
Pontosan.
Eszembe sem jutott, még csak egy röpke pillanatra sem, hogy a törés miatt gariztassam...
(pedig aztán van aki leejtésből eredő kár esetén is megkérdezi, még itt, szakmai fórumon is )
Egyébként a szervizeléssel is gond volt, mert a kijelzőcsere után a bal felső sarok volt világos, ezt pedig az okozta, hogy a csodás Cordon szervizese megtépte a bal felső sarokhoz tartozó csavart, ami ezért olyannyira összehúzta a készüléktestet, hogy elszíneződött a kijelző.
2 panaszkönyvi bejegyzés után sem "látta" senki a hibát. Érdekes, mellettem egy srác látta.
Cordon vezetője pedig egy szemét tuskó, többször kértem, jöjjön ki. Nem, tárgyal.
De azért volt képe a Vásárlók könyvét - a tárgyalása alatt, a telefont nem látva (!) - ellenjegyezni, hogy nincs hiba...Pedig aztán a sarki szervizes is látta, kijjebb is engedett a csavaron, és lám, üzemszerű lett a kijelző. Negyed fordulat.
Ezért is tartom magam ahhoz, hogy a Cordon egy felelőtlen, pocsék, és hazug szerviz.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz Zolee11 #16233 üzenetére
...akkor tegyük tisztába, mert nagyon nem jó a logikai sorrend...
Tehát:
1, vettem egy új, gyári garis P-t
2,hetekkel később észrevettem, hogy a bal alsó sarka sötét/fekete színnél nem homogén, azaz bevilágításos foltos. Nem kell ezen mit csodásítani, előfordul. Kicsi kínai ujjak rosszul, vagy erőteljesebben helyezték be a displayt a helyére...
3.semmi gond, gari.
4.kijelzőcsere után átvételkor kaptam az infót, alsó sáv csere is volt, mert az megsérült. Nem nálam, náluk szervizeleskor. Na ekkor került olyan alsó sáv, ami ázott volt.
5.összetörtem a telefonom.
6. fórumtárshoz került, aki jelezte, tudtam-e...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
roland091
senior tag
válasz dajkapeter #16235 üzenetére
ez LEAK verzió ha jól tudom ezek fejlesztői verziók, amik még kijavitatlan buggokat tartalmaznak ilyen már van P-re is
-
-
kola1234
tag
Olyanról hallottatok már, hogy a telefon eldobálja a 3g hálót?
számot cseréltem, de simet nem. délután azt vetttem észre,hogy van3g, de nem nyit meg oldalt.
minden beállítást újrapróbáltam, a T szakemberekkel beszéltem telefonon délután 5-20ig. aztán egy utolsó ötlet, beraktam egy átalakítóval a microsimet egy mini pro ba. hát ott is ugyanez. sóval úgy fest sim hiba.elindul a telefon,talál 3g-t, de nem regisztrál a hálózaton. ha megnyitom a böngészót akkor meg simán eltűnik mindenféle hálózat, csak az eredeti térerő ikon marad meg. telefonálni tudok vele.
délután megnézetem szervízben. kissé durca vagyok miatta. nincs fél éves a simkártya. bár attól még tönkremehet. ja és újra raktam SUS al az fw-t, hátha megnyekkent valami, de nem változott semmi.
-
TomPack
őstag
Erről a kordonról hallottam egy-két érdekes dolgot. Ismerősöm ismerőse dolgozik ott. Nem tudom, hogy leírhatom-e ide, nem akarok alaptalanul rágalmazni senkit, de amit az xperia ion, ray, p topikban olvasok, mind rácáfol erre.... Sörér, haverságból bárkinek elintézek bármit, hozzám dőlnek be a telók javításra, majd kicseréljük az alaplapot, ez "sajnos beázott" próbáld majd megreklamálni, hova mész vele hülyegyerek, áthúzom a garancialeveledet, ez sajna nem rendeltetésszerü használat.. Ja félre ne értse senki, a Xiaom szervízről írok, csak ez a fránya t9..
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
dajkapeter
senior tag
válasz Joe.36 #16234 üzenetére
Lényegtelen! Nekem is abban van és megjelentek, ráadásul mind a két oldalon. Széria hiba lehet szerintem, mert párom U-ján is jelentek meg hasonló bubik... Van akinél előjön, van akinél nem. Amíg neked nem, addig örülj. Remélem nem is jön elő!
Más!
Egyébként nem tudom mennyire valós, de mint ahogy én tudom előbb a P, majd utána az S kapja meg a JB frissítést. Összefutottam ezzel a youtube videóval most barangolás közben! P JB-ről van már valami hír? Vagy ezen az S-en valami hack-kelt JB lehet? Vagy hamarabb kapta meg, mint a P?
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Joe.36
addikt
Én nekem lassan fél éve megvan a P. Nem tudom számít e de az első perctől fogva szilikon tokban van, és nincsenek bubik a sávon sehol.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Zolee11
senior tag
válasz mrlujoak #16223 üzenetére
Félreértettél, csak mint lehetőséget vetettem fel, de ha így történt volna, akkor eleve visszadobják, mint nem garanciális probléma hisz beázott, de nem dobták vissza, tehát nem ez történt.
Utána néztem ki is ez a Cordon blő, jó kis fhanszia szég, hozza a színvonalat amit a franciák a technika terén.
no brain, no problem
-
storm3
senior tag
válasz vicces #16229 üzenetére
Nekem is csinálja,főleg mostanában. Sajnos nem elég egyszer kihúzni és bedugni,többször kell. Olyan gondom is van,hogy mintha nem érintkezne rendesen a füles,néha sz*rul szól,akkor összenyomom két ujjammal a csatlakozó körül a telefont és vagy jobb,vagy még egy kicsit erősebben kell nyomni. Ez garanciális téma lehet?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
darvinya
titán
válasz vicces #16229 üzenetére
Te sem olvastad el rendesen a hsz-t.
Akkor semmilyen hang nincs abban esetben.
Itt meg szelektíven van.
Régebben csinált már olyat hogy nem lehetett hallani amit hívás közben mond és ő sem hallott semmit -ez nem jack beragadás
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
addikt
válasz AngeloDivina #16219 üzenetére
az enyém is csinált ilyet. nekem szerintem a jack aljzat ragadt be. gondolom mechanikus hiba. néha szoktam használni a fülest. használat után kihuztam a fülest az aljzat szerintem viszont "úgy" maradt.
újra bedugtam a fülest, majd kihúztam és visszatértek a hangok.[ Szerkesztve ]
:)
-
parentela
csendes tag
sziasztok!
Az alap facebook progi valahogy 2 óra eltérést mutat a vlós időhöz képest. Mindehol kerestem de nem tudom, hogy hol lehetne beállítani. Valakinek valamilyen tipp?
Ugyanez a probléma az alap időjárás widgettel, csak ott egy óra az eltérés!
Előre is köszi a válaszokat! -
mrlujoak
veterán
válasz Tomajdon #16226 üzenetére
Hivatalos márkaszerviz, és nem csak a Sony-é.
Samsung szerviz is egyben (meg vagy Asus, vagy Acer hirtelen nem tudom...)Egyébként ez nem a Sony-ra, hanem a Sony Hungáriára vet rossz fényt, mert sajnos nem hisznek a usereknek, bevesz mindent amit a Cordon ad le nekik.
Egyébként maga a Cordon - mint különálló szerviz - nagyon sok panasszal rendelkezik. Neten is, de még a Vásárlók könyve is tele van panszbejegyzésekkel, amik negyedévente rendre megtelnek...
Ezért szajkózom, ha valaki simlisséget vél felfedezni Cordonéknál, egyből a Sony HU-nál is jelezze, hogy lássák, van baj a Cordonnal, és fel kellene velük bontani a szerződést...
Persze itt is gondolom erős érv, hogy valakinek a valakije van vezető/döntő pozícióban, és a rengeteg panasz ellenére is még a Cordon a Sony magyarországi "szak"szervize...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Tomajdon
aktív tag
Mi ez a Cordon? Már egy jó ideje csendben olvasom a fórumot, és szidja mindenki ezt a Cordonnt... ha jól vettem ki akkor ez egy hivatalos Sony márkaszerviz?? Mert ha igen, akkor az elég gáz a Sonyra nézve.. (javítsatok ha ez nem márkaszervíz!) Ha esetleg nekem később bubis lesz a telóm, és a T-Mobile-hoz adom be, akkor ők is ehhez a Cordonhoz fogják továbbítani? Mert akkor richtig megvárom amíg elszakadnak a kábelek, és csak akkor adom be.. nem kell itt nekem hogy azt mondják hogy beleesett vízbe, amikor én kb a portól is védem a telóm.. (kicsit túlzok, na.. ). Tudom, hogy ez nem sűrűn fordul elő, de rájuk nézve rossz, hogy előfordult, még ha csak hibából is.
-
darvinya
titán
válasz AngeloDivina #16222 üzenetére
Bocs figyelmetlen vagyok.
Alap haldoklik, gari szerviz.
Ezen semmi mok sem segít.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz Zolee11 #16212 üzenetére
"user" biztosan nem áztatta el, sem kádban, sem sehol, ráadásul a balesetkor sem emlékszem, hogy akkor nedvesedhetett volna be.
Tény, szutyok Cordon cserélte az alsó sávot - igaz nem bubi miatt, ha jol emlekszem szervizeleskor történt vele valami, mert a modellemben kijelzőcsere történt anno - így nagyon gyanús, hogy direkt vizes indikátort tettek vissza, hogy a későbbiekben el tudják utasítani a "nembűnös"user javítási kételmét ÉS pénzért végezhessék el, az amúgy Sony által megtérített javítást...
Amit aztán akár garis javításnak is feltüntethet, és két helyről is beszedi a pénzt...Baromi mákja van a Cordonnak, hogy ez nem nálam derült ki, hanem a már összetört, és garanciavesztett mobil szétszedésekor...
Bár mindegy, a Cordon ellen úgy is folyamatban van vizsgálat...
[ Szerkesztve ]
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz darvinya #16220 üzenetére
Ugyan ekkora mondattal és időráfordítással,na meg egy kis jófejséggel a választ is megírhattad volna! Azért köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltál és átolvasom még egyszer,biztosan elkerülte a figyelmem, mert én csak fülhallgató csatlakozó problémát találtam ami lehetne a gond.
Üdv és további jó fórumozást mindenkinek!
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
darvinya
titán
dupla
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Téma összefoglaló a hsz-tetején vagy oldalt felül és nem árt elolvasni.(Gy.I.K.)
-
AngeloDivina
aktív tag
Sziasztok!
Sógoromnak van egy P-je.
A médiafile-oknak elment a hangja,pedig fel van hangosítva a beállításokban és a lejátszóban is. Gyári visszaállítás után sem lett hangjuk pl.: a videóknak.
Régebben csinált már olyat hogy nem lehetett hallani amit hívás közben mond és ő sem hallott semmit,de azt a visszaállítás orvosolta.
Fél éves a telefon és elég gáz hogy 100 ezerért ilyen gondok vannak.A beállításokban ha állítunk a hangerő csúszkákon akkor a médiánál nincs hang, a csengőhang és értesítéseknél van hang.
Tudnátok segíteni?
Köszi
[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
d3kk
senior tag
válasz dajkapeter #16217 üzenetére
Piac Utca-i T-Pont (a gambrinusz köznél)
-
darvinya
titán
Értsd úgy.
Hogy a ledolgozott munkádért nem bért kapsz, hanem te fizetsz.Gondolom ez jó üzlet.
A Sony meg nem fizet mindenért, csak a jogos szervizeléskor.Ezért van az, hogy szerelés megkezdéskor garanciális vizsgálati protokollt kell végezni.
Ez minden telo típusnál így megy.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zolee11
senior tag
Először is a szervizek bevétele a garancián túli javításokból is ered. Azaz nem a Sonytól, hanem tőled kapja meg a díját, sokszor többet is. Másodszor, a pénz beszél. A vezetők egymást közt meg tudnak állapodni, és mindkét fél számára előnyösebb megoldás születhet... De ezzel ne offoljuk itt tele a fórumot.
no brain, no problem
-
d3kk
senior tag
Azért mert belefoglalták a garanciába hogy beázott telefont nem javítanak csak költséggel..
más: beadtam a P-met T-s service-be erre kaptam egy Galaxy S Advance telót.. szép jó, (persze nem P) erre mire hazaérrek kaptam rajta egy kernel panic-ot és vihettem vissza, mert folyamatosan ujraindult.. hívni se tudtam mindig.. (utánaolvastam, és erről a hibáról annyit találtam hogy a sreác aki ilyen jelenséggel találkozott a taloján alaplap cserén esett át utána.. (i9070).. és erre mit adnak cserébe... egy LG P500-as !%+$ß-t. elegem van a T-ből..
[ Szerkesztve ]
-
Zolee11
senior tag
Természetesen lehetséges, hogy a user áztatta el, de akkor eleve nem javították volna meg, ugyanis ezek az indikátorok azt jelzik, hogy a telefon beázott, nem felületi nedvességről van szó, hanem beázásról.
Ez nem rendeletetésszerű használat, így a garancia megszűnik, ez az értelme.[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
DaDa
senior tag
válasz darvinya #16208 üzenetére
Ebben igazad van, de amíg nincs hiba addig minek vigyem? Amíg működik tökéletesen addig szerintem nem érdemes. Persze ez csak az én véleményem.
-
dajkapeter
senior tag
-
DaDa
senior tag
válasz darvinya #16196 üzenetére
Éppen ezért nem értem azokat akiket zavar a bubi. Én így vettem, bubival. Nem is kis bubi, de úgy gondoltam legalább "egyedi" lesz a telefon és ha egyszer elveszik ezer közül is felismerem ha megtalálom. Persze valakit zavarhat de ha nincs funkcióhibája csak esztétikai, akkor kérdezem én mi a jobb? Elvinni szervizbe ahol "elgépiesedett" emberek kicserélik megbontva ezzel a gyárban létrehozott minőséget (és még ki tudja mit csesznek el) vagy inkább élni a bubival míg lehet de a gyári minőséggel. Én az utóbbira szavazok.
-
lacy027
tag
válasz Bitpalace #16204 üzenetére
Az alap widget nem tudja, ahogy elnézem. Én a Transparent clock & weather-t használom. Mobilnet kell neki, de nagyon keveset használ. A mobilhálózatok/wifi/GPS alapján megtalálja a jelenlegi várost. A Google helyszolgáltatását engedélyezni kell, Kecskeméten és környékén tesztelve. Régebbi verzió kiírta a megyét is, most már csak Aktuális város, Hungary. Cellainfó csak a Telenornál működött, jó ideje már ott sem.
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy a alap időjárás widgetnél, hogy magától változtassa az időjárást települések szerint? pl. ha Kecskeméten vagyok, akkor a kecskeméti időjárást mutassa. Régi telefonoknál tudom volt egy külön opciók hogy a helyi körzet információt be kellett kapcsolni, és akkor azt a körzetet írta ki ahol éppen tartózkodtam.
üdv!
-
Joe.36
addikt
válasz freemanone #16202 üzenetére
Köszi furcsálltam is
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, az a hátsó kis matrica tényleg kell hogy menjen az NFC ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest