- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
válasz yodamester10 #16392 üzenetére
Próbálhatod akkor azt, hogy leszeded az Eszközkezelőből a drivert, a telót újraindítod, illetve az összefoglalóban leírt Flashtool-drivernél említett speciális rendszerindítással indítod újra a PC-t is.
(#16393) Dzsuditt: Akkor csütörtökön lehet izzítani a PCC-t?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Maxentius
addikt
válasz yodamester10 #16387 üzenetére
Ugyanúgy megy, mint WinXP-n/7-en.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
csacsi67
addikt
Irj egy emailt elküldöm az apk fájlt.
-
razorka777
veterán
válasz yodamester10 #16387 üzenetére
Sonymobile.
Csekkold az utolsó kommentet a lap alján.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
yodamester10
őstag
Van valakinek ötlete hogy megy win 8-on a PC Companion?
-
darvinya
titán
-
#Elvira#
csendes tag
válasz szente #16354 üzenetére
Arra gondolsz, hogy a telefon gyári beállítások visszaállítása? Azt még nem csináltam mióta megvettem, lehet ideje lenne?
Amúgy azt is kipróbáltam, hogy az összes futó alkalmazást leállítottam, levettem a fényerőt, stb...és éjszaka amíg hozzá sem nyúltam, 30%-ot lement az akksi. -
mexel
veterán
Na úgy néz ki hogy az airdroiddal megy. Elég jó kis proginak tűnik, majd megnézem még jobban is. Köszönöm a segítségeket.
-
d3kk
senior tag
válasz zsoltzsolt #16376 üzenetére
Ezt inkább privátban...
-
mrlujoak
veterán
Mivel tegnap nem voltam itthon, így ma került a kezembe a posta, ami bizony 2 darab (egy fekete és egy piros) Xperia P kupakot rejtett.
Nos, minekután ripityára törtem a P-m, így a kupakokra, de még a HDMI kábelére, és a gyári bőrtokjára sincs szükségem.Mivel itt hirdetni nem lehet, ezért csak ennyit jelentek ki...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
lacy027
tag
MyPhoneExplorer is egy alternatíva. Kell, hogy legyen egy routered de megoldható nélküle is. Azonos hálózaton, ugyanazon a routeren kell lennie a gépnek és a telefonnak is. Feltelepíted a gépre a programot, elkezded keresni vele wifin a telefont, megtalálja, automatikusan felrakja a telefonra a szükséges programot, aztán mehet a másolgatás. Még így is lassabb mint kábelen, de jóval gyorsabb mint a Bluetooth. Telefonkönyvet, sms-t tud szinkronizálni a program.
-
mexel
veterán
Van még egy kis gondom. Xperia P-re szeretnék fájlokat küldeni laptopról bluetotth-al.Sikeresen lehet párosítani, 1 fájl átmet, de nagy fájloknál azt írja hogy a kérés nem teljesíthető. Mi lehet az oka?
-
mexel
veterán
válasz freemanone #16363 üzenetére
Köszi! Akkor megmondom vegyenek egy ilyet, és egy usb bill egér kombót. Pendrive-ot is kezel az eszköz?
-
freemanone
addikt
válasz darvinya #16361 üzenetére
Ezzel egy picit vitatkoznék, de csak a fogyasztás részében. Az eszköztől erősen függ az energia használat. Egy példa az Én Logitech K800 billentyűzetem és Performance MX egerem, aminek a nano vevője közös is lehet amennyiben párosítod őket, így hub sem kell és alig fogyaszt valamit. Átlag vezetékes bill, egér viszont zabálni fog ahogy mondtad.
(#16362) mexel: tökmindegy, attól lesz OTG egy kábel, hogy a sense láb és a föld rövidre van zárva. Ez egy alap OTG kábel, amivel nem tudod tölteni a telefont használat közben. A többi láb ugyanúgy van bekötve, ezekben nincs elektronika.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz freemanone #16360 üzenetére
Köszi! Minőségbeli különbség van a kábelek között? Mintha tableteknél olvastam volna hogy számít hogy milyen kábellel van összekötve.
-
darvinya
titán
válasz Damage401 #16355 üzenetére
Ráfoghatják, hogy kiadták a Pre -t, de már kifutott az időből.
Ekkor már az asztal csapkodása értelmetlen.A gond ott van, hogy sok új készülék van NXT és Ion széria után, akiknek a várakozás felér az elavultsággal.
(#16357) mexel
Mindkettőt kezeli.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mexel
veterán
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ez a telcsi támogat valami billentyűt vagy egeret? Milyen fajta jó hozzá? USB-s vagy bluetooth?
-
Damage401
senior tag
válasz TomWexX #16353 üzenetére
Ha kiadják ha nem akkor is lesz asztal csapkodás. Mert a U meg hasonlót társai sem kapják meg, csak a P(ha megkapja). No de 100%, hogy ha csak Pre lesz kint akkor Sony profitja pont ott lesznek mint a HTC profitja. Ők itt rontották el. No ez a jövő muzsikája
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
rob210
nagyúr
válasz darvinya #16349 üzenetére
JB lesz, hogy mikor azt nem tudni, de mivel régi sony-s (sony-ericssonos) vagyok egy két ilyen frissítést már megéltem, a hivatalos bejelentésre átlag 2-3 hónapot kell rászámolni.
Egyébként ma van az első nap amikor nincs semmi bajom a géppel és így most kezdem is egyre jobban megszeretni. Nagyon kézreeső, felhasználóbarát kis cucc ez
Renault power
-
darvinya
titán
válasz Barthezz2 #16347 üzenetére
Az ebben a szomorú, hogy addig húzzák míg elérik 16 hónapot és ekkor ki sem adják, mert már a támogatási időn túl van.
Erre kellene rákérdezni.
Mert ugye P 13 hónapja, az Ion 14 hónapja van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz TomWexX #16345 üzenetére
De akkor ne mondják meg, hogy ekkor. Első/második negyedévet jelöl meg, belefér a csúszás, és te se xy időre várod. Az meg azért vicces, hogy április 10.-én belinkeli nekem, hogy március vége
Amúgy nem, nem tragédia, csak a kommunikáció fényében elég hülyén jön ki.
Everybody lies.
-
TomWexX
addikt
Komolyan ekkora nagy gond hogy csúszik a JB? Én is várom, de azért nem hisztizek mert később jön pár héttel, neadjisten' 1 hónappal... 1x úgy is kiadják.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
MODERÁTOR
válasz lacy027 #16340 üzenetére
Az a szomorú, hogy azt hittem mostanra az Ion is megkapja(P utáni hetekre ígérték), erre fel itt sincs semmi.
A minap rákérdeztem a nemzetközi Sony-nál mi a helyzet, szó szerint másodperceken belül jött a válasz, de csak a mindenki által ismert blogbejegyzést linkelték be, amiben le van írva, melyik telefon mikor. Aztán mikor visszaírtam, hogy jó-jó, de a P-t március végére datálja, és április 10 van, akkor arra már annyira nem reagáltak..
Everybody lies.
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok!
Épp el tervezem adni a ZTE Grand X in készülékem és ilyenre tervezem cserélni. Mit mondotok összességbe a telóról? Mik a gyakran előforduló hibák, jó kis készülék? Illetve nem vagyok otthon főzött romokban, ICS ill JB lehet majd rá rakni? -
#Elvira#
csendes tag
Sziasztok!
Decemberben vásároltam Xperia P-t. Nagyon jól bírta az aksija, akár 2 napig is. Nem tudom mi történt vele, múlt héten kezdte, hogy akár 6-7 óra alatt lemerül. Természetesen netezek és zenét is hallgatok rajta, stb. Hisz ezért vettem. De eddig ugyan ilyen használat mellett bírta a 2 napot. Nem hagytam sose totálisan lemerülni. Legkésőbb 30%-nál már raktam töltőre. Esetleg valaki tudna érthető magyarázatot adni hogy mi történt illetve van-e valami megoldása?
Másik probléma, hogy nem tudok mp3-at másolni gépről. Amikor gépre van dugva, kijelzi, hogy átmásoltam a fájlt, de a telefonon már nem jeleníti meg.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
darvinya
titán
válasz bluemirage #16333 üzenetére
Amire vágysz az álom, mert már nincs igazi szakácsok akik tényleg fw(ROM)-t csinálnak.
Anno X1-re volt egy pár ROM. pl: win6.x(alap és újabb), Linux, Droid, Wp.Ilyenek a tényleg konstrum ROM-ok.
Ha lenne szakács akkor erre a telora is lenne Wp, stb.
-
őstag
válasz rob210 #16330 üzenetére
Elég sokat telefonálok és ugyanez van nekem is... napi 1-2 alkalommal... úgy minden tizedik hívás. Mókás amikor bemutatkozok és még csörren egyet Ez már nem 'csak' telefon... így bizonyos telefon alapfunkciók már nem elsődlegesek a fejlesztésnél és a tesztelésnél. Legalábbis én ezzel nyugtattam magam... és én már megszoktam.
Nekem ez az első droid-os telefonon... de az is lehet, hogy az utolsó... majd még meglátom, hogy hova fejlődik a világ 1-2 év múlva. Kizárólag a külső és néhány hardveres tulajdonságai miatt vettem meg. Nem bántam meg, telitalálat.. Ami bosszant benne az mind droidos dolog.... El kell ismerni, hogy nem én vagyok a droid célközönsége, 6 hónap után sem... ezért, ha egyszer lesz egy 4' normális WP8-as fém telefon, akkor tuti, hogy váltok. De meggyőzhető vagyok, ha a Sony kiad egy nem tepsi fém telefont.... De szerintem nem fog...
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
rob210
nagyúr
Na urak még egy kérdés.
Többen panaszkodtak, hogy visszhangos a telefon beszélgetés közben.
Ez a mini pronál is volt, de ha ott kivettem az xloud-ból a pipát akkor megoldódott a gond itt viszont ez nem oldja meg a visszhangosodást.
Van valakinek valami ötlete?Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz Krinyo #16323 üzenetére
Köszi urak már én is látom.
Vannak érdekes dolgok azért egy középkategóriás telefonnál ezeket a hibákat nem lenne szabad hogy egy SONY megengedje magának.De az összkép még így is kellemes.
A kijelző nagyon odavert.
Egy SIII mini képével hasonlítottuk össze az van a kollégámnak és még ő is azt mondta, hogy basszus nem hiszem el de szebb a tied.
Élethűbbek rajta a színek.Renault power
-
rob210
nagyúr
Na úgy látom nem lesz felhőtlen a kapcsolatunk a telefonnal.
Meg is jött a töltés hiba is amit olvastam, hogy minden FW-vel előjön.
Csak nekem épp nem áll helyrePedig beléptem a menübe is, de nem javul a helyzet 62%-on megragadt.
Ez azt jelenti soha nem merül le, innentől nem kell töltenem
Renault power
-
darvinya
titán
válasz Knight666 #16316 üzenetére
nagyobb töltőáramot enged meg.
Ja 1300mAh aksit 7000mA -t engedsz rá és veheted az új aksit bele, vagy rosszabb új telot.
Amúgy egy így nem igaz, mert ketté osztot áram van(mint a csatlakozon látszik is) és ennek az összessége nagyobb.
-
Knight666
aktív tag
válasz rob210 #16304 üzenetére
A MicroUSB3 csatlakozója fizikailag is könnyen megkülönböztethető. Egyébként szabvány szerint visszafelé kompatibilis, szóval nem hülye voltál, csak jóhiszeműen feltételezted, hogy nem lesz driver probléma .
Ha meg végre elkezd terjedni az USB3, akkor nemhogy lassabb, de gyorsabb lesz a töltés PC-ről mivel a szabvány nagyobb töltőáramot enged meg. -
DaDa
senior tag
válasz somadog #16313 üzenetére
sok mindentől függ ez...
- korától
- független vagy szolgáltatói
- garancia idő
- sufni garanciás vagy gyártói
- állapottól
- volt-e mókolva vagy gyári SW van rajta
- megvan-e minden tartozék
-..és még sok-sok mástól"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
somadog
tag
Sziasztok, azt szeretnem megtudni hogy mennyiert tudom most eladni Xperia P keszulekemet?
Koszonom -
d3kk
senior tag
válasz freemanone #16310 üzenetére
De ez a lustaság időbe is telik a töltésnél mert a gyári töltője nem 1A hanem 1,5A -el tölti (gyorsabban feltölti )
hiányzik a P...
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz rob210 #16308 üzenetére
ezt már én is beszívtam egyszer jó keményen, csak nem az MTP mód miatt, hanem flashmode/fastboot mode... nem csak Sony telefonokkal ilyen az usb3 (htc, zte, sony az eddig tesztelt), viszont azon kívül mással sose volt problémám. Tölteni azon szoktam iCharger módban 1A-el, mert lusta vagyok feldugni a konnektoros töltőre.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz rob210 #16306 üzenetére
Bizony ez egy nagy tanúság.
De itt maga a USB 3-as port a hibás, mert nem jól kezeli a USB 2-est.
Emiatt volt a félre telepítet driver.
Ezt nevezik instabil portnak.
Tölteni tölt, de a valós USB 3-as sebesség biztosítása nagy energiával jár így inkább merül, mintsem töltsön.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rob210
nagyúr
válasz darvinya #16305 üzenetére
Ez oké de tölteni töltött.
Felismerni felismerte.
Csak nem csatlakozott.
Most meg már hogy sikerült telepíteni ezt az életem megkeserítője drivert megy a 3.0-án keresztül is minden.Illetve nekem nem nagyon van más port az alaplapomon, mint írtam egy árva egér számára fenntartott usb2.0 a ps2-es port mellett.
Eddig semmivel nem is volt gondom mindent azonnal látott, kezelt, most ez kicsit szivornya volt.
Mindegy a tanulópénzt megfizettem más ne járjon így
Renault power
-
darvinya
titán
válasz rob210 #16304 üzenetére
USB 3-as portra még sok ideig nem lesz semmilyen telefonon.
Miért?
Azért, mert instabil és nem igazán barátságos az aksival.Gondolom te sem örülnél neki, hogy géprekötve lemerül a telo.
Bizony nagy sebesség nagy energiával jár.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rob210
nagyúr
ÁÁÁÁ
Le se merem írni.
Ez mekkora ciki és nem csak nekem a SONY-nak is.Ma reggel frissen ébredve megoldódott a gondom.
Innentől tanúlság rész jön:
A Sony mini prom-at ha feltettem a gépre mindent azonnal látott az sd-ről úgy kezelte mint egy "pendrive-ot" másolhattam formázhattam csinálhattam vele bármit. (nem kellett az MTP driver)A Sony P-met (mint tudjátok nagy kínszenvedés árán) USB-2 es portra sikerült csatlakoztatnom!!!
A hiba abban volt, hogy feltételeztem a SONY egy 80.000.- körüli készüléket már csak USB3 as támogatással adott ki, de nem.Ma reggel mondom kipróbálom már kihúztam az egerem számára fenntartott USB portból az egeret be a telefont és láss csodát ahogy azt annyiszor leírtátok, MTP driver frissítése sikeres.
Ezek után betettem egy plus USB kivezetést az alaplapra így van két USB 2.0-ám és ezen frankón megy minden.TEHÁT A KÉSZÜLÉKET SENKI NE AKARJA USB 3.0-ÁN KERESZTÜL TELEPÍTENI !!!
Mert miután felment az MTP driver most már jó az USB3.0án keresztül is, de amikor oda volt bedugva nem települt az istennek sem.Nagyon köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni, hálás vagyok érte.
Remélem most már boldog tulajdonosa leszek a készüléknek
Renault power
-
darvinya
titán
válasz rob210 #16302 üzenetére
Az a gond, hogy ami telon volt PCC az régi és nem jó.
Mivel CD Sony PC software ismerte fel legelőször így azt előbb ki kell iktatni rendszerből.
PCC pedig a sonymobile.com-ról kellene leszedni.
Csak ez a driver mizéria a win átka, én pont emiatt kellett 3x újraraknom winXP-t.Mivel felrakrad az USB hibakeresés driver-t, ezért ismeri fel.
Más, hogy akku legyen mindig készenlétben.
-
rob210
nagyúr
válasz horvath85g #16298 üzenetére
Ezen már túl vagyok elsőre is kipróbáltam, hogy be illetve kikapcsolt állapotban mit csinál.
HA be van kapcsolva akkor kiírja, hogy csatlakoztatva hibakereséssel és a háttértár is csatlakoztatva, ha ki van kapcsolva akkor meg az ég adta egy világon semmit nem csinál csak elkezd tölteni.Renault power
-
horvath85g
aktív tag
válasz horvath85g #16298 üzenetére
ja és a flashtool megtalálja hibakeresés módban is.
régebben a win is megtalálta de egy ideje már nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín