- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Próbálta már valaki a Jelly Bean-t? Arra lennék csak kíváncsi, hogy hardverszinten hogy bírja az Xperia P? -
wattafaka
senior tag
válasz
darvinya #10738 üzenetére
Ez végre megoldást szült, el sem hiszem. Kiszedtem az exchange-ből a hotmail-t, és most már minden príma. Ezer köszönet mindkettőtöktől.
Egyébként azért volt exchange-ben, mert mikor hozzá kellett adni egy mail-t, akkor ez a négy lehetőség állt fenn:
-t-email
-t-online
-exchange active sync
-egyéb
Én anno is az egyéb-re mentem, és ahogy végigmentem a beállításokon, a végén echange lett belőle -
wattafaka
senior tag
válasz
escape #10737 üzenetére
A tegnap(előtti) screenshot-on csak be voltak írkálva, mint adatok, az nem hiszem, hogy bezavar. Ami konkrétan e-mail cím a telefonhoz van csatolva, az az előző kommentnél látszik az első képen
Egy gmail-es
Egy hotmail-es, ami facebookhoz és messengerhez is kapcsolva van. Namármost mindháromnál másik a profilkép. De elvileg, ha csak a gmail-esnél megyek rá a szinkronizációra, akkor nem kéne problémáznia azon, hogy több is hozzá van rendelve. De hát simán lehet hogy nincs igazam. -
wattafaka
senior tag
-
wattafaka
senior tag
válasz
darvinya #10733 üzenetére
úgy csináltam igen, hogy beléptem a fiókok és szinkronizálás menübe, azt ott bekapcsoltam ideiglenesen, aztán külön rámentem a gmail-es fiókra, ott pedig menü - szinkronizálás most (ki volt pipálva minden kategória, szóval ez sem lehet baj), aztán restart. Van net persze, otthoni wifi-re vagyok rácsatlakozva, meg frissíti is minden kategóriánál a szinkronizálást a pontos dátumra és időre.
És még így is semmi :/Meg egyébként miért kellene a Kapcsolatok app-on belül képet beállítani, ha elvileg a gmail fiók szinkronizációja után egyből be kellene hogy szívja a profilképet?
-
wattafaka
senior tag
válasz
darvinya #10644 üzenetére
Megcsináltam, amit escape mondott (látható is a képen az egyik kommentemben), aztán újraindítottam. Semmi.
Beléptem Google+-ba, van beállítva profilkép minden. Újraindítottam, semmi.
Beálltások, fiók és szinkronizálás (időlegesen bekapcsoltam), g-mail fiók - szinkronizálás most mindenre. Újraindítás. Semmi...
Én már tényleg nem tudom mivel kellene még próbálkoznom -
wattafaka
senior tag
válasz
escape #10636 üzenetére
Nekem is ugyanúgy vannak, ahogy mondod. Rámegyek a kapcsolatokra, akkor ez jön be először:
Itt is mindenhol én tettem be a képet, de a Saját-nál ugyanez a technika nem működik.. A tiéddel, amit mondtál annyit tudtam elérni, hogy ha rákattintok a Saját-ra, akkor már ezt látom:
Android 2.3.7.-ben ez olyan szépen működött, nem tudom miért kellett elbarmolni :/
-
wattafaka
senior tag
válasz
escape #10632 üzenetére
Agyam eldobom... Úgy csinálom ahogy mondtad, és minden fasza, de csak ha rákattintok..
Alapból kapcsolatok-at megnyitva legfelül ott a kép nélküli "Saját", de ha rákattintok, akkor már ott van rendesen jól a név, meg a kép.. de miért csak ilyenkor? Legalább kitörölni lehetne, olyan bosszantó, hogy nem tudok vele semmit se csinálni a hülye szinkronizációk nélkül.. -
wattafaka
senior tag
Sziasztok,
Esetleg tudja-e valaki, hogy ICS-ben az alap Kapcsolatok app-ban, hogy lehet a "Saját" bejegyzéshez képet rendelni? Gingerbread-nél meg lehetett csinálni, hogy egy másik kapcsolathoz csatolni, és akkor lett kép, de ICS-ben nem látok ilyen lehetőséget (Persze mindezt mindenféle bugyuta szinkronizáció nélkül szeretném megoldani, ha lehetséges)
Köszi,
W -
wattafaka
senior tag
Hi,
Szerintetek melyik a legjobb és legkönnyebben használható Wi-Fin keresztül működő PC Remote app? (Lehetőleg legyen benne alapértelmezettként KMPlayer felület IS) -
wattafaka
senior tag
Sziasztok,
Esetleg tudja-e valaki, hogy ICS-ben az alap Kapcsolatok app-ban, hogy lehet a "Saját" bejegyzéshez képet rendelni? Gingerbread-nél meg lehetett csinálni, hogy egy másik kapcsolathoz csatolni, és akkor lett kép, de ICS-ben nem látok ilyen lehetőséget (Persze mindezt mindenféle bugyuta szinkronizáció nélkül szeretném megoldani, ha lehetséges)
Köszi,
W -
wattafaka
senior tag
válasz
#09908736 #10207 üzenetére
Az persze oké, hogy a kettő ugyanaz, de pont az a lényeg, hogy nekem nem a widget kell, hanem szimpla alkalmazás indító ikonok. Egy példa: nem tudom kitenni a Total Commandert sima parancsikonként, aminek lenyomásával bejön a progi, hanem csak valami konkrét mappára hivatkozó widget-et. Az alap launcherrel nyilván okés, de ezzel a Holo-val nem találtam, csak widget-eset :/
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Létezik esetleg olyan app, ami a kezdőképernyőn lévő hosszú névvel rendelkező parancsikonoknak rendesen kiírja a nevét? Tehát ahelyett, hogy a vége nem látszik, mondjuk több sorban tördelve írja ki?
Köszi,
W -
wattafaka
senior tag
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Miért lehet az, hogy bármilyen fájlkezelővel törlök fájlokat (Total Commander, File Expert, OI File Manager), USB adatkábelen keresztül gépen még ugyanúgy látszanak? A hely felszabadul, de a törölt fájlok még ott vannak Sajátgépben, és csak akkor tűnnek el véglegesen, ha Sajátgépen belül is törlöm őket.
Ötlet, hogy ez miért van?
Előre is köszi,
W -
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Egy ideig tökéletesen működött az adatkábeles dolog. Felismerte a telót, tudtam böngészni a belső tárolóhelyen, másolni, törölni, mindent. Aztán le kellett törölnöm a .NET frameworkot, ami ki is írta, hogy bizonyos programok esetleg nem fognak helyesen működni (köztük a PC Companion is). Azóta nem ismeri fel a telefont a gép. Eszközkezelőben az LT22i-nél sárga felkiáltójel van. Feltettem MTP device drivert, próbáltam eszközkezelőben frissíteni, PC Companion-t újrarakni, mindig az a végeredmény, hogy ezt írja ki:A kövezkező hiba történt az eszköz telepítése alatt:
Az INI-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelenMit lehetne ezzel kezdeni? Előre is köszi,
W -
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
ICS-ben hogy lehet az "Album" alkalmazás alapértelmezéseit törölni, hogy pl. a kapcsolat képek illetve háttérképek vágását ne automatikusan ezzel az alkalmazással indítsa el, hanem mondjuk egy utólag feltelepített QuickPic alkalmazással?
Amivel eddig próbálkoztam:
-QuickPic törlése, és újra feltelepítése, hátha újrakérdez a használandó alkalmazást illetően
-Beállítások - Alkalmazások - Mind - Album: "alapértékek törlése gomb" nem használható (szürke)
Előre is köszi,
W -
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
ICS-ben hogy lehet az "Album" alkalmazás alapértelmezéseit törölni, hogy pl. a kapcsolat képek illetve háttérképek vágását ne automatikusan ezzel az alkalmazással indítsa el, hanem mondjuk egy utólag feltelepített QuickPic alkalmazással?
Amivel eddig próbálkoztam:
-QuickPic törlése, és újra feltelepítése, hátha újrakérdez a használandó alkalmazást illetően
-Beállítások - Alkalmazások - Mind - Album: "alapértékek törlése gomb" nem használható (szürke)
Előre is köszi,
W -
wattafaka
senior tag
válasz
neorow1 #7840 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. A szaggatásbeli problémák megoldódtak. Majd akkor mindent újrateszek. Egyébként alapból is így terveztem, direkt le is printscreeneltem minden beállítást, meg mindent lementettem, és ugyanígy telepítettem a 4.0.4-et, csak akkor ezt nem "ajánlotta" fel, hogy mindent töröl. Most jó, úgyhogy köszönöm mégegyszer
-
wattafaka
senior tag
válasz
Jon Mathias #7833 üzenetére
és ez hogy visszateszem flashtool-lal a GB-t, ez ugye nem egyenlő a root-olással, ergo nem fog elszállni a gari? csak mert kb másfél hónapos a telefon
-
wattafaka
senior tag
válasz
Jon Mathias #7829 üzenetére
gyári rom helyett nem elég ha csak simán beállítom a gyári beállításokat telefonban? vagy alapból ezt jelenti? nem vagyok még képben android témában teljesen
-
wattafaka
senior tag
válasz
Jon Mathias #7825 üzenetére
És hogy lehet visszabutítani 2.3.7-re?
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy ma feltettem az ICS-t, és lassabb lett a teló. Nem túlzottan észrevehetően, csak
pl. néha a csúsztatásnál, vagy akár a hangerőnövelés-csökkentésnél is beszaggat, néhány app lassabban indul. (úgy telepítettem, hogy minden már meglévő app és beállítás megmaradt). Lehet valahogy ezt orvosolni? Tegyem vissza a gyári beállításokat, és rakjak mindent újra? Vagy egyéb ötlet?
Előre is köszi,
W
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest