Új hozzászólás Aktív témák

• Hogyan rontsd el a telefonod kameráját, ha unatkoznál, mint én?
    Az első hsz.-ban leírt flashtool-al az 544-et lecseréltem B.1.54-re. Ennek persze semmi értelme nem volt. Hiszen minden tip-top működött. Nem tudok hibáról vagy gondról beszámolni. Vigyorogtam rendesen az elmúlt hetekben azon akik váltottak és közben jött el a "kamera blama" (ez még rímel is) De unatkoztam így karácsony másnapján. Sokáig vártam vele, bíztam, hogy a Sony javítja a 4:3-as kamerahibát. Ami ugyan elkerülhető, ha valaki 16:9-ben fotóz, de akkor is ez blama (nem bug! nálam az kisebb hiányosságokat jelent). De mivel az 1.hsz-ban volt javítás, egy CWM alóli korábbi kamera lib felrakása... így hát gondoltam mehet az 1.54-es.
    1., Tehát az 1.54-es felrak (harmadszorra kapta el a fonalat :( )
    Majd folytatva az első hsz-t, gondoltam az ott leírt módon CWM alól telepítem a kamera javítást.
    2., Tehát CWM telepít.. a .bat file-os megoldás egy vicc, főleg a rendes feedback vagy verify hiánya miatt.
    3., telefon újraindít, közben vadul nyomkod hangerő le gomb. Nem történik semmi. Azaz de...! Előbb utóbb kéri a PIN kódod :D

Ezután a 3. lépést megismételtem 4x, aztán a második lépést 2x, majd a 3. lépést
    Ennyit erről :W Ezalatt 10%-ot esett az akksi.

A kamerablama személyes szívás nálam: Hirdetésszervezőként dolgozva gyakran kell 4:3-mas kép. Illetve az mindig 4:3-ban kell. Malac, autó, családi ház, bútor... miegymás... 16:9-es pedig privátban kell: nyaralások, családi élmények stb... ezek jellemzően TV-n vagy monitoron landolnak.

Van az 1 hsz.-ban leírton kívül más módszer javítani a kamerát?

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák