-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Hogyan rontsd el a telefonod kameráját, ha unatkoznál, mint én?
Az első hsz.-ban leírt flashtool-al az 544-et lecseréltem B.1.54-re. Ennek persze semmi értelme nem volt. Hiszen minden tip-top működött. Nem tudok hibáról vagy gondról beszámolni. Vigyorogtam rendesen az elmúlt hetekben azon akik váltottak és közben jött el a "kamera blama" (ez még rímel is) De unatkoztam így karácsony másnapján. Sokáig vártam vele, bíztam, hogy a Sony javítja a 4:3-as kamerahibát. Ami ugyan elkerülhető, ha valaki 16:9-ben fotóz, de akkor is ez blama (nem bug! nálam az kisebb hiányosságokat jelent). De mivel az 1.hsz-ban volt javítás, egy CWM alóli korábbi kamera lib felrakása... így hát gondoltam mehet az 1.54-es.
1., Tehát az 1.54-es felrak (harmadszorra kapta el a fonalat )
Majd folytatva az első hsz-t, gondoltam az ott leírt módon CWM alól telepítem a kamera javítást.
2., Tehát CWM telepít.. a .bat file-os megoldás egy vicc, főleg a rendes feedback vagy verify hiánya miatt.
3., telefon újraindít, közben vadul nyomkod hangerő le gomb. Nem történik semmi. Azaz de...! Előbb utóbb kéri a PIN kódodEzután a 3. lépést megismételtem 4x, aztán a második lépést 2x, majd a 3. lépést
Ennyit erről Ezalatt 10%-ot esett az akksi.A kamerablama személyes szívás nálam: Hirdetésszervezőként dolgozva gyakran kell 4:3-mas kép. Illetve az mindig 4:3-ban kell. Malac, autó, családi ház, bútor... miegymás... 16:9-es pedig privátban kell: nyaralások, családi élmények stb... ezek jellemzően TV-n vagy monitoron landolnak.
Van az 1 hsz.-ban leírton kívül más módszer javítani a kamerát?
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest