- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Erika10 #2495 üzenetére
hidd el, jobban jársz ha a szerkesztés gombot használod.
Többen írták, hogy a ténél június végét, július elejét, egy érdeklődőnek konkrétan július 1-jei debütálást ígértek. Ami még reális is lehet ugyanis legtöbbször csütörtökönként szokta beújítani a készletkínálatot a té.
Én inkább az árától félek, leírtam már hogy kicsit aggódok, hogy buktás lesz. Lásd spica, függőséggel 72 ezer, függetlenül 59-60. Remélem erre nem találják ki hogy 85 ezres telót 100-10 ezerér akarják adni mobilnettel meg egyéb hülyeséggel rabláncra vert tömegeknek.
Bár kiváncsi leszek arra is, milyen kedvezményeket ajánlanak fel, több, mint fél évtizede van náluk aranykártyám, valami kedvezményes ajánlatot már hozzámvághatnának.a letiltás meg szerintem hülyeség. Ha applenél nem emrnek belenyúlni a gépbe és inkább a szervízelést is külföldön végeztetik el, majd pont egy éppen debütáló operációs rendszerbe állnak neki belepiszkálni....szerintem jobban félnek-vigyáznak a renoméra annál.
-
válasz
Erika10 #2369 üzenetére
Ahogy Varszegig is írja, a "natúr" GPS-hez ki kell menni a szabadba, beltérben nem működik. Másrészt meg a Beállítások - Kapcsolatok - Hely alatt tudod megnézni a beállításokat, amennyiben a "Speciális GPS" (félrefordítás) és a "Hálózati helymegh." ki van kapcsolva, nem kell neki net. Viszont szabad rálátás az égboltra igen.
-
JMC
tag
válasz
Erika10 #2279 üzenetére
Átgondolatlanság alatt azt értem, hogy amit adnak hozzá, abba bele lehet sz@rni, drága meg minden, mást meg még mindig nem lehet rárakni, és egyelőre nem is nagyon látszik a fény az alagút végén. Ha végre kijönne valami épkézláb gps szoftver hozzá normális térképpel igen-igen verhetetlen lenne a jelenlegi piacon.
Aktív témák
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest