Hirdetés
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Aktív témák
-
jozf
tag
válasz
leslieke #10059 üzenetére
Igen csak ha vmiért elszáll a rendszer, s törlödnek a fájlok akkor a fizetös cuccaid is ugottak, mert eddig sehol se találtam olyat hogy a már megvett dolgokat nyilvántartaná (vagy is van de ott csak a fizetés ténye van listázva, letölteni vagy bármi mást csinálni nem lehet) s engedné ingyé ismét letölteni.
Bár lehet csak én vagyok láma, meg még sokakat nem is érint gondolom hogy lenne ezzel kapcsolatban tapasztalat, én is csak ugy futottam bele h nem akart telepulni egy alkalmzás ezért gondoltam törlöm a my downloadsból s majd ujra lehuzom ugy h közben a teló is rá van dugva hátha ugy telepiti. Erre sehol se találok olyan módot h az egyszer már megvett programot ismét letöltse a kies. A letöltött az persze meg marad s az bármikor ujra rakható a telóra, de ha a kiesböl törlödik akkor annak annyi
Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iPhone 11, fekete, 128GB
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest