- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
Durcmurc
csendes tag
válasz
leslieke #4714 üzenetére
Na hazaértem, és tényleg működik a füles ha teljesen benyomom, nagyon köszike a tanácsot!
Az aksi telítettségjelző alkalmazások viszont tényleg nem azt mutatják, mint a telefon maga, ezt eddig észre sem vettem. Én mindkét alkalmazást letöltöttem, és egymással mindig megegyeznek, viszont 5-re kerekítik a végeredményt. De most pl mindkettő 45%-ot mutat, a telefonon meg 33% van, szal ez sehogy sem egyezik. Ráadásul ha teljesen feltöltöm, akkor sosem mutatnak 100%-ot (az alk-ok), hanem rögtön 85%-ot. De majd megnézem a telefonon, ott lehet hogy marad a 100% egy darabig.
Még egy kérdésem van: a navigációnál letöltöttem a térképeket, viszont a gps nem találja meg a pozíciót. Evvel mit lehet csinálni? Van valakinek ilyen tapasztalata? -
Durcmurc
csendes tag
válasz
leslieke #4704 üzenetére
Köszi, ha hazaérek kipróbálom (azt hittem vacak és így nem hoztam magammal a fülest). Viszont a töltöttségjelzésre két alkalmazás is van a Samsung Apps-ban, amik mutatják százalékosan, igaz hogy a menűből. Az a bajotok vele, hogy csak "alkalmazás" és nem widget? Bocs ha marhaságot kérdezek de nem vagyok profi a spec kifejezésekben.
-
zack
nagyúr
válasz
leslieke #4088 üzenetére
Hát...Omnia2-nél TouchWizz 2.0 volt, de ez cseppet se emlékeztet rá.
janes1976:
Engem 5 nyomós ok tántorított el a Galaxy S-től:
1. Gondok vannak a magyarítással. Félig magyar, félig nem.
2. Nincs a kamerájának még LED villantója se, és néha azért mindenkképpen jól jönne.
3. Túl nagy a 4 col, egy kézzel kényelmetlen használni és közben nincs stabil fogása.
4. Az elhelyezése, cipelése (főleg így nyáron szellős ruházatban) kényelmetlen.
5. Nem tv-nek vettem, telefonnál meg bőven elég a 3-3,5 col. Az Omnia2 3,7 colját is sokszor feleslegesnek éreztem. -
-
Kapanyél
őstag
válasz
leslieke #4004 üzenetére
A vicc az, hogy nekem először föl sem tűnt, hogy nincs benne a szürke sáv, ami leginkább tetszett a képeken...
Szóval ha valaki a feketére van ráizgulva, az a 220Voltnál vegye.Más:
Valaki próbálta már az NDrive-ot? Vajon PNA-ra szánt verzióhoz való Magyarország térképet megeszi? -
mandala72
csendes tag
válasz
leslieke #3952 üzenetére
Természetesen első dolgom volt a beállításokat megcsinálni úgy ahogy azt megszoktam a többi telómnál! Ne érts félre én messzemenőkig nem vagyok elégedett a HD-m fotózási képességeivel sem,de ennél egy picivel jobb! A videója a saját kijelzőjén visszanézve kifogástalan,laptopon visszanézve már nem az igazi,de jobb mint a HD videója! A felbontás miatt kellett gyorsan átkonvertálnom hisz az a HD kijelzőjére volt optimalizálva,tehát 640x360-as volt!
-
Deeday
senior tag
válasz
leslieke #3881 üzenetére
ÁCSI EGY PILLANATRA! cimborámnak Galaxy van nagyobb kijelz viszont szét van húzva nincs ilyen szép képe mint a Wave nek ! Ezt ő is mondta! Android meg Android! kinek a pap kinek a papné
amúgy erre az Android vs. Bada témára novemberben térjünk vissza mikor erre is lesz 5 féle navigáció ... Jah és Galaxy S I9000 be nincs vaku sem és mégis 150.000 Ft
és mint mondtam ugyan az a kijelző felbontás csak szét van húzva tehát pixelesebb a képe
Erről ennyit
Iphone 4 meg egy kaka annyi pénzért amennyibe fog kerülni ... Iphone -ba gyárilag túl sok a korlátozás a bugyuta amcsi törvények miatt...
-
mandala72
csendes tag
válasz
leslieke #3878 üzenetére
Akkor csak,hogy tiszta legyen a kép... Ha visszaolvasod ,hogy pontosan mit is írtam akkor talán rájössz,hogy annak minden szava igaz és fedi a valóságot! Azt írtam,hogy a jövő csúcskategóriás telóihoz képest középkategóriás! Ez minden mai telóra igaz! Ebben volt némi irónia is,de úgy látom ez elkerülte a figyelmedet!
-
Kapanyél
őstag
válasz
leslieke #3758 üzenetére
Meglett a megoldás: RTFM.
Van neki egy párosítási üzemmódja is. Így egy másodperc alatt egymásba szerettek.
Közben egy abszolút pozitív élmény: a nagy kijelzőnek hála minden hívás közbeni funkciót egyértelműen látok. "Nemokos" Nokia-n ez volt az egyetlen nehézkes dolog: hívások közötti váltás, headset és telefon közötti ugrálás, konferencia, stb.
-
clacika
csendes tag
válasz
leslieke #3749 üzenetére
Nem hiszek én feltétlenül a honlapon megtalálható információknak, meg igazán nem is érdekelnek a játékok, csak sok jót olvastam az Asphalt 5-ről, és ha valóban csak 1 játék lenne a trés változatokon, akkor nem bánnám ha az az Asphalt 5 lenne.
Ezért is vagyok kíváncsi azok tapasztalatára akik magentáéknál vették a készüléket...
Ja az appsot is folyamatosan böngészem, már van 4-5 alkalmazás, meg néhány widget amit biztos le fogok tölteni, amint meglesz a telefon.
-
erdoke
titán
válasz
leslieke #3714 üzenetére
Nem magamnak keresek telefont, viszont a HD2 kézenfekvő összehasonlítási alap. Szerintem durva, hogy minden irányban sokkal nagyobb kerete van a készüléknek, mint a sokkal nagyobb kijelzős HD2-nek. Nem egy mérnöki bravúr, na.
Vastagság ugyanaz, magasság mindössze 3 mm-rel tér el, a szélesség pedig a pici kijelzőhöz képest aránytalanul nagy. Nem fikázásból írom, az asszonynak nézegetem, és megállapítottam a számomra meglepő tényt. -
Deeday
senior tag
válasz
leslieke #3573 üzenetére
http://mobilarena.hu/teszt/lezajlott_a_samsung_bada_developer_day/ilyen_volt_a_samsung_bada_developer_day.html
Ezt olvassátok el öcsém az állam leesett 650 millió forint
Ezt tényleg komolyan gondolta a Samsung !
Hát igen a widgetek jönnek, de majd csak október 30 után lessz itt az igazi nagy DURRANÁS szerintem! -
kcst
tag
válasz
leslieke #3506 üzenetére
Apropó, Wi-Fi, ebben nem vagyok nagyon otthon... A Wi-Fi mindenképpen ingyenes, akárhol találok hálózatot vagy az csak annyit jelent, hogy vezeték nélküli?
Vagyis ha nem otthon akarok netezni és találok egy jelszó nélküli Wi-Fi hálózatot mondjuk a belvárosban, akkor vigyázzak vele, mert ugyanúgy leszívja a kártyámat (és mégsincs ingyen ebéd...
) vagy nyugodtan csatlakozhatok rá?
És ha esetleg van ilyen is, meg olyan is, akkor honnan tudom, hogy melyik ingyenes?
Köszi
-
mesa23
aktív tag
válasz
leslieke #3460 üzenetére
Az a baj, hogy nekem sehol nincs oldalt semmilyen számláló, se karakter, se db szám számláló!
Pont ezért kérdeztem, hogy hogyan lehet odavarázsolni, hogy valamilyen infót kapjak már róla, hogy hol is tartok!
Helyesbítek: Függőleges tartásnál van számláló, de ha elfordítom a készüléket, akkor nincs!
Tehát a módosított kérdésem az, hogy elfordított telónál nem lehet úgy beállítani, hogy akkor is lássam?Mandarinn: Igen, és akkor nem jeleníti meg!
-
-
kcst
tag
válasz
leslieke #2864 üzenetére
Szerintem ez az egész mobilozás (főleg egy felső kategóriás készülékkel!) eleve drága, úgyhogy ez nem szempont. Ha valaki csak telefonálni akar és olcsón, akkor vásárolhat használt készüléket pár ezer forintért.
Egyébként itthon érthetetlenül és pofátlanul drága, közel kétszerese, mint "odakint". Én az Amazonon vettem, pár nap alatt itt volt, és kb. arányosan kétszer annyiba került, mint a 16 gigás.
Lentebb írtatok 64, meg 128 gigás kártyákról. A leírás alapján azt (még ha "feltalálják" is), akkor sem fogjátok tudni használni a Wave-ben, mert 32 a felső korlát. Legalább is a leírás szerint.
-
csimmasz
aktív tag
válasz
leslieke #2830 üzenetére
Talán egyikben sem,de ilyen még a százéves telókban is van.
Ne érts félre nem fikázom csak reméltem hogy ez a dolog is fejlődik időközben.A szám alapján való elutasitást közben megtaláltam, csak kár hogy a hivónál egyszer kicsöng és utánna jelez foglaltat.
Kicsit fura még az olasz nyelvü menü!
-
cancerbats
csendes tag
válasz
leslieke #2697 üzenetére
a konkrét sztori, amit most olvastam, htc-vel kapcsolatos volt, de akár más gyártónál is előfordulhat ilyen "szarakodás". direkt nem linkelem be a cikket, nem akarom rontani senkinek a boltját/nevét, ráadásul nem tudom melyik félnek lehet igaza, de így telefon vásárlás előtt jobb tájékozódni.
igaz, hogy szolgáltatónál venni a legtutibb, de egyrészt nem tudom/akarom megvárni, másrészt nem előfizus vagyok, szóval valószínüleg dupla árért kapnám meg.
marad a gsm bolt, de törekszem majd arra, hogy gyári garis legyen és az orrom előtt bontsák ki.
tényleg, van olyan bolt, ami sok éve megbízható/rendes/normális, stb?mellesleg az mgsm.hu-n 24 hónap gyári garival 90 ezer a wave. kicsit gyanús, dehát ha valós ez az ár, annak csak örülünk.
-
cancerbats
csendes tag
válasz
leslieke #2693 üzenetére
kösziköszi! bár ez a "nagykerből/nem nagykerből származik" kérdés még mindig érdekelne.
épp most olvasok fogyasztóvédelmi blogon igen rossz tapasztalatokat gsm boltos telefonokkal kapcs. (persze nem tudom kinek van a kérdésben igaza), és ha már kiadok 100 ezret egy telefonért, akkor utána annak szervizelésével ne legyen gond, mert akkor megüt a guta jól.
ugyanis hiába samsung garis, ha nem a magyar samsung nagykeren keresztül hozták be, akkor ha esetleg cserére kerülne sor, mert a készülék javíthatatlan, akkor az igencsak nehézkes lesz a kesze-kusza jogviszonyok miatt és szépen pofára lehet esni. de javítsatok ki, ha tévedek és nem kell aggódnom ilyenek miatt! -
tamasrs
csendes tag
válasz
leslieke #2584 üzenetére
a telefonod magyar eredetu? Ha igen akkor pass, jo lenne tudni mi a szerver amit ellenoriz
PL hasznald ezt: http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb897437.aspx is ha megvan a cim akkor probald consolbol: ping az_ip_cim ha van kapcsolat akkor pass ha nincs akkor ....
Ha kulfoldi, akkor lehet hogy a szolgaltato akinel vagy blokkolva van.. (probalj proxyt)
valaha is szerkeztve volt a \windows\system32\drivers\etc\hosts ? itt lehet blockolni IP cimeket...
Amugy valoban fura a helyzet...
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen egeret válasszak?
- Lightyear - befektetési app
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest