- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
-
mrhitoshi
veterán
-
-
s4tch
veterán
-
szimike79
őstag
válasz
consono #45197 üzenetére
A Bravia display csak a fényképeknél és a videóknál operál. Nekem az új mini kijelzője kellemes csalódás, attól függetlenül hogy felbontás terén jóval a Wave alatt van. Jó a betekintési szög, kontrasztos a kép. A Wave-t azért nem éri el, de az X8-hoz képest kategóriákkal jobb.
-
F-ECT$
titán
válasz
consono #45046 üzenetére
Az Android nem a Motorola sajátja lesz csak (egyébként még nem történt meg a vétel se).
A bada nem halott, de nem nyújt alternatívát a csúcs készülékek ellen. Most jön csak ki a bada 2 és nem tud több magot kezelni, ha jól tudom, akkor max 480x800-as felbontást kezel, így várhatóan jelentős lemaradásban lesz a néhány hónapon belül kijövő HD kijelzős Androidos készülékek és az iPhone 5 ellen. (A WP7.1-ről nem tudok sokat.)
Olyan rendszer ez, amit a tömegeknek szánnak, kb mindent tud, amit a nagyok, ha akarsz, akkor néhány alkalmazást is le tudsz tölteni rá, de mindig 1-2 lépéssel le lesz maradva. Ez persze nem baj, sőt üzletileg lehet, hogy sokkal jobban bejön, mint a sokkal kisebb tömeget képviselő folyamatosan csúcs készüléket birtokolni vágyó kisebbségnek fejleszteni.
Ettől persze még egy picit lehetne erősebb a wave 3 hardvere, hogy ebből a kisebb geek tömegből is átcsábítson néhány vásárlót, a tömegeknek úgyis az M készül.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
consono #45046 üzenetére
jaja, androiddal meglátjuk mi lesz, meg a nokia is érdekes lehet még. sony kütyük is tetszenek, de a kijelzőjük már régi, elavult általában. pedig a Sony Ericsson Xperia Arc a világ legszebb telója szerintem.
a hardveres "kérdése", meg alant reagáltam.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #45017 üzenetére
Hmm... jól néz ki! Ez még mindig egyedi, és szerintem elegáns is a megjelenése! Csak az a 4" nekem nagy...
Majd 1 év múlva visszatérek a Wave 3-ra, addigra talán lemegy az ára
Itt van a 3 modell képe, de egyértelmű hogy a wave 3 a legszebb!
-
unrealnoise
senior tag
válasz
consono #45017 üzenetére
ha nyomáspontja megfelelő, azaz gomb igazából, akkor nem gond. ha sokáig nem lesz jobb vagy valami, akkor lehet én is beruházok egyébként egyre. Egy potakksi meg elég sok mindent megoldhat. vett már valaki itt külön? Mennyibe fájt? Egyébként erősebbet nem lehetne bele venni valahogy?
az árára lennék még kíváncsi.
Reálisan 80-90 körül kellene adniuk. pláne, hogy az S8500 is elég jó árral indult. igaz, hogy nagyobb a kijelző, de azért azóta eltelt már egy kis idő.
-
doctorur
tag
-
F-ECT$
titán
válasz
consono #44865 üzenetére
Warez: nagyon függ attól, hogy milyen körben mozogsz. Vannak infós ismerőseim: eleinte mindenki warezolt, amióta jól keresnek inkább megveszik. (Persze vannak kivételek.)
Vannak nem infós ismerőseim (jogász, közgazdász, egyéb mérnök): a legtöbbjük nem warezol.Az, hogy egy fórumon hányan warezolnak, szintén nem reprezentatív, mert sokan nem is fórumoznak.
-
Z_A_P
addikt
válasz
consono #44865 üzenetére
Hát, kérdezd azért meg pl. Karmát, vagy a szótárt fejlesztő emberkét, hogy mit is csinál a Samu jóváhagyás címszóval: mindkettőjüknek visszadobta a náluk tökéletesen működő programjukat.
Hmm..nekem is visszadobtak neha, de mindig kuldtek rola videot / screenshotot mi volt a baj, es rendszerint igazuk volt (amikor nem, akkor is inkabb az en hibam volt, mert nem irtam le nekik a teszteleshez hogy SIM kartya nelkul nem fut a programom, stb)
Karma, szótárt fejlesztő emberke, nektek nem volt jogos a visszadobas?
Mi torent? Kivancsi lettem! Bar lehet ez OFF itt... -
Z_A_P
addikt
válasz
consono #44832 üzenetére
Szerintem legalább egy nagyságrenddel megugrana az alkalmazások száma, ha a Samsung felhagyna azzal, hogy ellenőrzi és jóváhagyja az alkalmazásokat... Jobb lenne a Badának is az Androidos modell.
Akkor fog megugrani, ha a fejlesztok is penzt latnak abban hogy kiadjak Badara is a programot. Maskor nem.
Ehhez nem teljesen ertem hogy jon h ellenorzi es jovahagyja a samsung: ok alap teszteket futtatnak, hogy ne bugos/szar programok keruljenek fel, semmi mast nem tesznek.
Ebben mi a rossz?Androidon mindenki apk-kat telepít, iOS-en jailbrakel és utána warezol, symbianon szignóz és utána telepíti a warezt, WebOS-en ipk-t telepít, Badán spoofol
Nekem egyetlen ismerosomnek sincs (szifonos sok van, droidos is par, badasnak meg vagyok en
) "torve" a teloja, nem is hallottak rola, meg nem is erdekli oket.
Szanalmasnak is tartom amugy hogy vk 100.000 Ft-ot kiad telefonra, de 200 Ft-ot sajnal programra. Szerintem nem annyira elterjedt a tores - bar ezt statisztika nelkul mondom. Meg remelem is valahol! -
válasz
consono #44832 üzenetére
Szerintem meg portolniuk kéne a Qt 4.7-et/4.8-at, és elfeledni azt, hogy csimpánzokat allokálnak API és SDK fejlesztésre. Sok legyet ütnének egy csapásra, és mindenki csak nyerne. Én főleg, nagyon megszerettem a QML-t
Disclaimer: nem néztem még, miben változott a 2-es SDK.
Remélem a UI API-t újragondolták. -
duvi
nagyúr
válasz
consono #44740 üzenetére
Én is az oroszoknál találtam a cikket:
http://badablog.ru/scummvm-zapushhen-na-samsung-bada-video/
Illetve már az olaszoknál is kint van:
http://www.badaitalia.com/2011/08/26/video-scummvm-in-esecuzione-sulla-piattaforma-bada/
Az orosz és az olasz se emészthető nekem. A kugli fordító meg igazi kihívás a szakszövegeknél -
szimike79
őstag
válasz
consono #44719 üzenetére
Szerintem nem ússzák meg ennyivel! (sajnos) A fő gond szerintem a Galaxy-k sikere, és térnyerése az almával szemben. Az SGSII sok ügyfelet szipkázhatott el. Abban sem vagyok biztos hogy ott van az Apple tarsolyában a megfelelő válaszlépés, ami überelni tudja az SGSII-t. Valamint próbál komoly ellenfél nélküli piacot csinálni az olcsó iPhone-nak, ehhez ki kell ütni a többi Galaxy-t. Remélem kevés sikerrel.
-
duvi
nagyúr
válasz
consono #44719 üzenetére
Gondolod, hogy az Apple ennyivel be is érné
Szerintem ez nem az említett szoftveres témáról szól
A Samsung nagyon szorongatja az almatermelőket világszerte. Mind eladásokban (ebben már veri is sok országban), mid technikai színvonalban. Ez a mostani, csak egy mondvacsinált ok és ha ez lezárul, akkor rögtön találni fognak valami más indokot amivel tovább szivathatják a Samut. De ne legyen igazam!
-
Varszegig
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
consono #44422 üzenetére
Gondolom az is kérdés, hogy megéri-e ingyen adni (mint a droidon), vagy ha nem, akkor megvennék-e annyian, hogy az ne okozzon imidzs veszteséget a gyártónak. ("1 hónapja kinn van az AB badára, és eddig 12348 ember vette meg.")
Emellett lehet, hogy a Samsung is tárgyal a gyártóval és ilyen NFS:S szerű akció lesz rá, ha kijön a Wave 3.
De ez mind csak spekuláció, szóval bőven lehet, hogy ez is csak mézesmadzag.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #44185 üzenetére
Az igen
30.000 ft-ért ez megéri, hiába a webOS halála! Kipróbálni megvenném, csak most másra gyűjtök.
Amúgy megjelenik a wave III és a mi badánk is támogatott lesz, szóval ha csak nem kell nagyobb kielző+gyorsabb proci felesleges lecserélni.
Hírek a badavilágból:
4 új játék az idealdimensions jóvoltából;
Magic Cube, Fantastic Bead, Fly House, Hi DuckEzekben az a legjobb, hogy mindegyik előbb jelent meg badára, mint iOS-re!
Khm... khm...
SamFirmware
Samsung will show lots of bada phones #IFA2011
- szerintem ez mindent elárul...bár nekem akkor sem lesz teló csere!
Ha bárki függetleníteni akarná a telóját, az ne tegye ha Bada 2.0-ja van:
SRS Unlock by SamFirmware
REMARK: Do not unlock any #BADA 2.0 beta phones with #SRS server, phone will crash with bluescreen, beta firm is still buggy @SamFirmware -
leslieke
Jómunkásember
válasz
consono #44062 üzenetére
Most már megint jó a link, megauploadra feltettem az S8500XPKH2
Password: samfirmware.com -
-
mrhitoshi
veterán
válasz
consono #43875 üzenetére
+1.
Láttam már jobb rendszert is a Badánál, de ilyen alapvetően szubjektív dolgokon felesleges vitázni.(#43889) duvi : nem rád gondoltam, hanem úgy összesen. Arról beszélek, hogy lehet valakinek szüksége van egy BP menetrend alkalmazásra, de van olyan, aki magasról tesz rá. Ez marhára szubjektív. A tényeket mindenki tudja, ezen felüli viták már mind szubjektívek.
-
duvi
nagyúr
válasz
consono #43811 üzenetére
Először is sok boldogságot és egészséget az utódnak(is)!
Másodszor meg tablet és gyerek egyszerre nem nagyon műxik(asszem a legtöbbünknek) És ez a későbbiekben sem lesz másképp
Az én fiam 16 éves és igaz, hogy nem ágyra kell a pénz de mindig van vmi nagggyon fontos kiadása
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
consono #43736 üzenetére
Szerintem háttértár módban a "µSD:\SamsungNavigator\Data\Res" mappából át kell másolni a "µSD:\SamsungLBS\Data\Res" mappába a képeken jelölt fájlokat.
(#43735) Silenzio: egy próbát megér, hogy elviszed szervizbe. Legalább kiderül milyen pixelgarancia vonatkozik a telefonok kijlezőjére.
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
consono #43594 üzenetére
Betéglázok ezt nem vettem észre...de most kipróbáltam egy csomó helyen ugyanezt: Sochub-ban is műxik, zenelejátszóban is, email, üzenetek...
Mellesleg megy a HVG, névnap widget, Fruit Ninja (elég laggolós), badaTube, Timelapse KH1-es firmen! Dungeon Hunter még mindig nem -
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest