- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Paca2
senior tag
válasz
TomWexX #42801 üzenetére
én is ezeket vettem meg
Intenatonal Snooker nekem 10/8 (bárcsak élőben is tudnék így játszani)
Power Snooker is megvan, pörgősebb mint a klasszikus, de vhogy nem az igazi nekem, mármint a másikhoz képest (pl lassabb a golyó, ilyesmi - gondolom programozás kérdése), ez csak 10/7, de csak a power snooker szabályok miatt -
s4hu|SyD^
addikt
-
Lotusomega
senior tag
-
-
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #41672 üzenetére
Egyszrű a megoldás, a T-s firm magyar nyelvű CSC-jét rakja be a multiba, úgy ahogy mi a JL2 CSC-je helyett a magyar nyelvi CSC-t, és jó lesz. Elméletileg. Ha nem akkor marad a T-s szoft. De ha ez ilyen kacifántos a Wave-nél, akkor a 2.0-val is gond lesz mert nem tartom valószínűnek hogy 2.0-ból lesz T-s firm. Sajnos a tapasztalatok ezt mutatják.
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #41632 üzenetére
Az a lényeg sikerült nagy nehezen! Kemény menet volt, nekem hála istennek nem volt ilyen gondom. Szegény kollega megizadhatott rendesen. A WaveII firmjeit nem nagyon ismerem, de szerintem mindegy milyen magyar nyelvi CSC raksz menni fog, az a lényeg hogy 1.2-es legyen. Bár a WaveII csak 1.2-vel jött ki. A Wave-nél én a KF2-höz is ugyan azt a magyar nyelvi CSC-t raktam mint a JL2-nél, és tökéletesen működik. Mivel T-s a telója ott sem ártana egy preconfig, és később elképzelhető hogy nem lesz a TMH-val gondja.
-
Attelah
tag
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #41595 üzenetére
Nagy gubanc nincs mert a boot-ot nem bántotta.
Alaplapi usb csati használata ajánlott! Lehet még egyszer le kell szednie firmet, aztán azzal próbálni. De ha újra megpróbálja azzal amivel próbálta elöfordul hogy jó lesz, valamint amíg megy a multizás ne használjon mást, pl: internetezés, zenehallgatás, biztos ami biztos. -
SlyChocolate
senior tag
Aktív témák
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest