- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
-
válasz
user137 #11443 üzenetére
Ja, visszavonták (lehet a billentyűzet-bug miatt, az a legdurvább), de ez már az elmúlt napokban kiderült...
A JH4 egyébként tényleg fullos, bootloader és FFS is van benne, valamint a szokásos KOR/SER (azaz orosz) CSC. Jó kérdés, hogy most akkor 1.0 vagy 1.0.2, megnézem mit tehetek a kipróbálás érdekében.
-
válasz
user137 #11439 üzenetére
Azt még akkor csinálta, amikor elérhető volt a JH3 Kiesen.
Egyébként ofkorz, az újramásolás is csak hozott anyagból tud dolgozni.Ettől függetlenül nem hiszem, hogy hibás letöltés lenne az oka a hibának.
DonMedve: A mérete alapján én is erre gyanakszom. Aztán remélem, hogy nem 1.0, mint a JH2 volt.
-
-
Varszegig
veterán
válasz
user137 #11407 üzenetére
azt biztosan nem én írtam. én jf4-ről frissítettem JH3-ra.
én inkább nyomnék a helyedben egy hard resetet. nekem a jf4-nél csodát művelt, még az apps is megjavultzack: én meg néem értem, mi a baj, mert nekem tökéletes a naptárkezelés. activesyncet meg a symbi is csak roadsync-kel tud, és már most szólok, az van beépítve a badába is
-
zack
nagyúr
válasz
user137 #11405 üzenetére
Láttam SGS topikba is írtál, hogy cserélnéd.
Naív vagym ha azt hiszed, hogy ott minden szép és jó. SGS-nél is fennállnak idegesítő hibák, ami lehet nem u.a. mint a Wave esetében, de ez lényegében tök mindegy. Minden telónál megvannak a tipusspecifikus hibák. A konkrét esetedet nagyító alá téve...Baromságot csinálsz ha cseréled SGS-re.
Max. 65k-ért fogod tudni eladni a Wave-et, és legalább 52k kell rádobnod hogy vegyél egy SGS-t. Kapsz érte valami + szolgáltatást? Lényegében +50k-ért csak a körítés fog változni, és multimédiában akár visszalépést is tapasztalhatsz. Persze ettől még vehetsz bármit, ez csak az én véleményem volt.mod:
Látom mi a fő gondod. Szerintem a naptárkezelése még mindig a Symbian rendszereknek a legjobb. Tehát ha számodra ez a fontos, ezért bőven elég venned egy olcsó, akár másodlagos telónak egy Symbis Nokia-t pl. A másik lehetőség hogy vársz türelemmel, amíg jön hozzá az apps-ban normális naptár progi. -
-
user137
őstag
válasz
user137 #10996 üzenetére
nos, az 1)-es pontra (random ismétlődések) találtam favágó megoldást => minden adódó alkalmat megnyitni és rányomni megint egy Mentést vagy Elfogadást Outlookban (attól függ, h mi hoztuk létre, vagy csak résztveszünk egy más által szervezetten), és újraszinkronizálni, onnantól jó lesz.
a meglévő appointmentjeimből egy csomó ismétlődőnek lett felvéve, de amiket kézzel újonnan vettem fel, azokkal nem volt baj. A hibás 6-8 appointmentre rányomtam és most jók (kopp-kopp).
A 2)-es pontban az 1 óra eltolódást nem értem még.
Hát nem egy üzleti teló ez a Wave. Nemtom miért ilyen iszonyat bonyolult normálisan megoldani ezt a qva naptárat...
akinek céges Exchange szinkronja van, és használja is naptárra, kérem erősítsen vagy cáfoljon meg!
-
mesa23
aktív tag
válasz
user137 #11007 üzenetére
Ezt a régebbi Kiest most feltelepítettem egy Win 7-es gépre, előtte soha nem volt rajta, és indításnál ugyanez a szöveg! Felrobbanok ettől a sza...tol!!!!
Azért nem akarom az újat felrakni, mert valaki irta, hogy felrakta, és onnantól egyáltalán nem ajánlotta fel neki a frissítést, de az előző igen! -
csabám
addikt
válasz
user137 #10782 üzenetére
mem kari ikon, nekem sem hiányzik egyáltalán. palringo dolog megoldódott azóta
nem azt írtad h frissítetted már? vagy vmi másra akarod?
amúgy jó8azóta leesett a frissítés dolog is. én most raktam fel 2.1.7 s palringot azon van msn de nem a premiumos dolog. de lehet azért használni. . .
-
csabám
addikt
válasz
user137 #10765 üzenetére
észrevetted h az óra mellől eltűnt a mem kari ikon? nekem nincs ott és van benne kari.
másik: mi a helyzet a palringoval? megint nincs msn. megpróbáltam felrakni a 2.1.7 - et ami úgye idáig vitte az msnt. feltelpül és úgy néz ki mint a javás opera először. virtuális bill és rohadt csúnya. .. és nem is mükxik. -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
user137 #10650 üzenetére
"és magyarra hogyan aktulizálnád? mert angolul a hülye is tud, ellenben kies hazánkban kevesen írnak angolul SMS-t...."
Gondolom az angol szövegeket az angol T9, vagy annak egy swype-hoz módosított változata segítségével ismeri fel, a magyar szövegeket meg egy ehhez hasonló magyar file segítségével fogja.
De ez hadd ne legyen már az én problémám, én nem fejlesztő vagyok, hanem a vásárló. Fényévekről leszarom, hogy oldják meg, ez az ő dolguk, az enyém meg az, hogy amikor olyat látok, ami érdekel, akkor a zsebembe nyúlok, és honorálom a fejlesztői erőfeszítéseket.
FYI, a swype fórumán egy fejlesztői hsz 9 hónappal ezelőttről:
" Kim Logan
So glad you adore Swype. And yes, we will support Hungarian!"
Erről ennyit akkor.
@Nefretiti: Ez egy normál Nimbuzz 1.7.2, csak lecseréltem az ikonját a telefonban sTune-nal erre, amit a képen látsz.
@DonMedve: és működik is Neked ez a csudi IM, amiről ITT tettél fel screenshotot?
Köszi előre is a választ. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
user137 #10688 üzenetére
gimiben villantani kell
ez jó
lehet hogy nehéz elhinni, de nem "gizdulni" vettem, hanem magamnak. van aki pl. egy LG Pop-pal gizdul. Azon csak mosolygok. De nincs bennem olyan hogy," nekem ilyen rohadt jó telefonom van", inkább nem veszem elő, mert ha kiverik a kezemből, vagy bármi történik az nem lenne jó. azért vettem mert nagyon megtetszett, tudását is nagyjából kihasználom(persze az ilyen irodai részt nem nagyon). hiába ott a gép,(mert leginkább otthon netezek vele) de utazáskor is jól jönnek a dolgai, mert nincs psp-m, meg nintendo, van egy gépem azt ennyi.ezen meg van 5 játék, + a HD filmek, és már is jobban jártam mint egy psp-vel. (ez persze az én véleményem) na ez nagyon off volt
akkor szerencse hogy nincs olyan gond, hogy az akksi túl melegszik, vagy tönkremegy. csak még a töltő a kérdés. a nokiás töltőm tönkrement 1,5 év alatt, minden töltésnél sípolt, meg fura hangot adott ki. azért gondoltam, mert azt is este bedugtam tölteni, másnap kihúztam. de majd meglátjuk ezzel mi lesz.
kár hogy a hotmailt el kell felejteni, nekem az a fő címem
arra a 2 éves iphone-ra kiváncsi lennék azért. de én nagyon vigyázok a cuccaimra, az előző telóm is 2 évesen egész jó állapotban van. aki iphone-t vesz nem törődik ezzel. akkor jó hogy nem kell rá fólia. ha már iphone, ez fele annyira gyűjti az ujjlenyomatokat, mint az iphone. láttam azt is, használtam 10 percig, és nem láttam semmit a csíkoktól
akkor megpróbálkozom ezzel a kies-sel.
Köszönöm a választ. Aki az OFF-ot írta,(nem emlékszem a nevére) attól elnézést kérek, megpróbálok figyelni hogy melyik off, melyik nem. -
user137
őstag
válasz
user137 #10690 üzenetére
bocs, de ebből sok hsz lesz
szóval
+van WLAN térerősség-kijelző (új feature)
+megy a Samsung Apps, frissíti is szépen az appokat (bug eliminated)
+adatok megmaradtak a restore után is (+++!)EAS profiloknál van egy új menüpont: Push service folder select. kiválaszthatjuk, h mely mappákat figyelje a push mail. Exchange-ről is szépen lehozza a mappákat.
- Select all as Read továbbra sincs emaileknél
Szinkronizációk látszólag rendben lefutottak.
Naptárról holnap fogok tudni írni.
kérdezzetek!update: 4 perce fut a céges XCH szinkron WLANon, még nem ért véget...
-
zack
nagyúr
válasz
user137 #10444 üzenetére
Nekem be se kapcsolt, és így 2 hét a gari idő. Akkor mit szüttyögnének 1 hétig egy 20p szoftver frissítésen?
A szoft. verzió nem kiadását meg végképp nem értem.
Neked akkor gondolom gyári Samsung garis. Gondoltam én is ha visszajön a telóm, és esetleg cserés lesz, akkor egy gyári garisat fogok helyette kérni + pénzért. De nekem úgy tünik nem jármék jobban vele. Ráadásul abba nincs is csont fekete, csak fekete-szürke.Csüt. du. adtam be a telót, de tegnap már telefonáltam, tudni e róla valamit, de persze még nincs semmi, mivel csak pár nap telt el. Messze van még a 2 hét, és a 3410-es Nokia-t hasznalva, legalább 6 hétnek fog tűnni.
Sőt! Megmondom őszinén erősen gondolkodom ha cserés lesz a Wave, hogy kipróbálnék más tipust, de a Galaxy S-re nem akarok +38k kiadni. A Motorola XT720 is bejön, de hardveresn gyengébb és 117k, pont mint a Galaxy S. Szóval nem nagyon van olyan amire le tudnám cserélni a Wave-et, és nem járnék rosszabbul anyagilag és teljesítményileg egyaránt.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
user137 #10183 üzenetére
Azér ennyire nem kéne lehúzni a telefont és főleg nem ennyiszer.
Nem mindenki akarja még WC-jével is összeszinkronizálni.
Neked nem jön be, akkor váltsál, de ettől még nem szar a telefon!!
Ha nem tünt vol fel ez az első ilyen oprendszeres telefon......
Ja és ha annyira tudjátok osztani, hogy miért nincs rendes naptár widgát hát csinálj egyet inkább annak kéne örűlni ami van.
Kicsit kezd idegesíteni ez a folyamatos leminősítés... -
nyesix
senior tag
válasz
user137 #10197 üzenetére
user137!
akkor maradj az E52 nél, neked nem való a Wave...
nekem előtte E51 volt, a naptár szinkron azon is jobban ment mint a Waven, ez tény. nekem is is ez az első okos telóm, és nem bántam meg, én nem megyek vissza nokiához....
ja és az E51 is produkált érdekes dolgokat, bár ugye kiforrot technológia. pl: autókihangosítóval összekapcsolva jött egy mail, rezgett, majd úgy maradt! kb egy óra múlva vettem észre, hogy rezeg! akksi kivétel...
ez a teló ez gyönyörű, gyors, új, és vannak hibái. de ez mindegyiknek van. van aki tud ezzel eggyütt élni , van aki nem -
peterk
senior tag
válasz
user137 #10183 üzenetére
No, azért ez ebben a formában nem igaz, pl. éppen a gmail sync-el iOS4 alatt is vannak gondok. (A pontos problémát nem tudom, a kollegám 3GS-én nem megy rendesen a frissítés óta, de elhessegettem, hogy oldja meg ő, van nekem elég gondom az övéi nélkül is.
)
Lényeg a lényeg, hogy problémák minden telefonnal vannak. Legfeljebb egyik telefon problémái érzékenyen érintenek, a másiké meg éppen nem fontosak. Engem a Wave-nél elsősorban a backup hiánya, az sms-ek nem visszatölthetősége és a smartdial hiánya bosszant. (Ez utóbbit pl. csak a WinMo-k tudják az okostelefonok közül.) Eközben a böngésző milyenségére magasról teszek, nem érdekel az ébresztője, a video codec probléma pedig nekem apróság. Összességében ezért együtt tudok élni a hiányosságokkal, de ha év végére nem javul a helyzet e tekintetben, és esetleg a WP7-en mindezek meglesznek úgy, hogy másban nem lesznek nagy hiányosságok, akkor visszatérek az M$ felségterületre annak ellenére, hogy nemrég onnan menekültem el.
(Feltéve, hogy lesz egy Wave-hez hasonló karcsú, jól összerakott, 3.3"-3.5"-ös kijelzőjű modell a kínálatban. Tepsi ugyanis nem köll.
)
-
Kis@
tag
válasz
user137 #10187 üzenetére
HTC clock meg naptár widget egy oldalon??? Gondolom viccnek szántad
btw nekem tökéletesen működik a jf4-gyel a samsung apps, mondjuk fw-t nem buheráltam még, hogy ne működjön szóval lehet e miatt.
Bocs a dupláért, de úgy pörög a fórum, hogy nem gondoltam volna, hogy még én vagyok az utolsó :s
-
Kis@
tag
válasz
user137 #10183 üzenetére
Aki üzleti telefont akart az eddig se iphone-t vett, hanem blackberry-t. Egyedül a Blackberry gyárt üzleti telefont a többiek csak próbálkoznak. A wave nem üzleti telónak készült, egyenlőre nincs meg ehhez a támogatása. De egy újszülött rendszertől badarság is lenne elvárni, hogy a legmagasabb igényszintű üzleti élet kihívásainak megfeleljen. A samsung nem is ígérte a wave-ről, hogy üzleti telefon lesz. Mindenesetre óriási potenciál rejlik benne, és hát valahol el kell kezdeni. Szóval aki üzleti telót akar, az vegyen Bb-t, akinek sok a pénze az vegyen iphone-t, aki a legkevesebb kompromisszumot akarja kötni az vegyen egyelőre SGS-t. Aki meg egy elegáns, és nagyon jó teljesítményű, a legszebb kijelzővel rendelkező, a legtöbb célnak több mint megfelelő okostelót, az vegye meg a wave-et.
Sokakkal együtt, nekem is ez az első okostelóm. És szerintem első okostelefonnak tökéletes, mintha az árát is így lőtték volna be...
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
user137 #9497 üzenetére
Olvasgatok én, csak alapvetően SE-fan vagyok, és nemnagyon törődtem a finnekkel, az egyetlen, ami miatt felfigyeltem rájuk, az az ingyenes navigáció...
Akkor nincs finn alternatíva, ha jól értem. Viszont Samsung barátunkat minden fórum nagyon dicséri, részletre az ára sem vészes.
DH
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Jadro
veterán
válasz
user137 #9473 üzenetére
Üzleti telefonnak nyilván nem egy vadi új oprendszert vesz az ember, hanem egy bejáratottabbat, amiről lehet tudni mi hogy működik. Az üzleti felhasználás is változó. Nálam pl kimerül abban hogy tudjon wlan routerként működni a készülék a többit intézem a laptopról telefonon keresztül. Erre megfelel, + tudja mindazt ami nekem kell. A bugokat meg túlélem, várom a megoldásokat rájuk.
-
válasz
user137 #9464 üzenetére
Szerintem ez a nemhivatalos frissítés mellékhatása, de semmilyen Samsung szerverhez nem tudott csatlakozni, legyen a push IM-mel való kísérletezésről, vagy éppen az Exchange-ről. Helyette egy "Unable to connect" hibaüzenetet feldob, és ennyi. Tehát egyáltalán nem működött.
Hogy ha működne se biztos, hogy javult a szinkronizálás, de nem tudom megállapítani.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
user137 #9458 üzenetére
Kies upgrade is felejtős, ha igaz az amit a szervizben mondtak.
-
fecosrac
tag
válasz
user137 #9449 üzenetére
Nem, nem jó. Nem a neten szeretnék böngészni és percekig tökölni mire megtalálom amit szeretnék.
Egy olyan program kellene, amibe beállítanék egyetlen részvénytípust, amely folyamatos, vagy akár kézi szinkronizálással azonnal mutatná nekem a képernyőn az aktuális értéket. Ha még grafikonja is lenne a napi változással, az már maga lenne a gyönyör, de ahhoz nem ragaszkodom.
-
Varszegig
veterán
válasz
user137 #9058 üzenetére
na megnéztem mit lehet tenni az fb kiiktatására a termine widgetből. a bondi 1.01 nem támogatja a naptárak nevének lekérdezését, így max azt tudom, hogy a 0 indexű az alapnaptár, arra szűkítek, de akkor ugrik a push is. Az 1.1 már támogatja a naptárneveket, az talán segít, de azt meg a widget sdk nem támogatja, majd egyszer...
Szóval termine ügyben azt hiszem leteszem a lantot, ha valaki akarja még reszelgetni, a wgt-ben ott a kód.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest