- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz
Dhampir #45316 üzenetére
Az azért még odébb lesz. Azért kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakulnak ezek a mobil és táblagép mértek az elkövetkező 1-2 évben. Az már látszik, hogy a legtöbb érintős mobil 3 és 5 col közötti lesz, mondjuk nekem max akkora kell, ami elfér a zsebemben. A mostani SGS2 már eléggé a határon mozog, de szerintem egy 4.7, vagy akár 5.0 még pont beférne.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Dhampir #45250 üzenetére
Nokia N9: Ránézel a menüjére és azt mondod, nem iPhone utánzat ? Marhára "egyedi"
Egyedi készülékük utoljára az a féltégla volt, amin kör alakban helyezkedtek el a gumi gombokMás.Mindenki döntse el, ez nekünk jó hír-e vagy sem!
A Samsung bejelentette, hogy megvásárolja a webOS-t, amit saját maguk akarnak a továbbiakban fejleszteni.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Dhampir #45214 üzenetére
Nekem nem hagy ki, rossz a neted
Íme, még mindig a legjobb videókat készíti, össze lehet hasonlítani az igazi HD 720p-t, meg a fake(interpolált) HD-t
Samsung Wave III VS SonyEricsson Xpreia NEO HD video sample
Wave 1
SE Neo
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45209 üzenetére
Azért ne írjuk még le azt a fényképezőt
Várjuk meg a tesztképeket és majd akkor kiderül az igazság. ( bár a Wave II Mobilarénás tesztképei köszönő viszonyban se voltak a valósággal )
Látom, közben leslieke már többet is megtudott a témáról. Ráadásul jó hírekkel szolgált -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Dhampir #45209 üzenetére
Így néz ki a kamera rész a 2.0-ában és van ott néhány sample kép is: [link]
És a Gsmarena véleménye: The S8600 Wave 3 produces excellent photos for a 5-megapixel cameraphone. The amount of resolved detail and the contrast are very good, noise levels are kept under reasonable control.
-
szimike79
őstag
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #44721 üzenetére
Az esetek túlnyomó többségében angol nyelv is kerül az indiai fejlesztésekbe
Innentől meg nemzetközileg is "fogyasztható" az alkalmazás.consono
A telefon Galaxy designban igazad van (bár asszem kis kutakodás után találnánk más gyártókat is). Az SE jó példa valóbanViszont ha megnézzük a tableteket a piacon, akkor minden második gyártóra rásüthetnénk a design lopás bélyegét.
-
szimike79
őstag
válasz
Dhampir #44627 üzenetére
Én a helyedben nem tenném! Egy rakás .....! Szerintem, bár ez egyéni vélemény. Viszont az új mini az odab.sz egy kegyetlent! 2.3.3-as droid hasít rajta, nem akad semmi. Sajnos be kell ismernem, a böngészője messze jobb mint a mienk, szépen viszi a beépített flash tartalmakat! A kijelzője is korekt lett, nem éri el a Wave szintjét, de jó. Nagyon remélem hogy a 2.0-át jól megcsinálják, mert különben engedek a csábításnak, és lesz belőle egy SE Play, Ray, vagy esetleg Arc!
-
bokrosolajos
őstag
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #43859 üzenetére
Tény és való, hogy nagyon hasznos alkalmazás a Skype. Én is örülnék ha kijönne badára.
DE!
1.Nem egy olcsó mulatság mobilon a rendszeres Skype használat.
Főleg, ha videó funkciót is használunk!
2.Ha jól sejtem akkor a magunkfajta mobilos és számtech rajongóknak van otthon és melóhelyen is internet hozzáférésünk.Tegyük a kezünket a szívünkre! Ha van lehetőség akkor úgy is ezt megoldást használjuk az esetek többségében.
Ezek után számomra már nincs is akkora jelentősége a voip-nak.
Ha annyira fontos lett volna, akkor nem a Wave II-t választom.
Végezetül TÉNYLEG nem elvakultságból vagy kötekedésből, de a felsorolt készülékek közül mennyinek van fizikai híváskezelő gombja? Úgy gondolom, hogy ennyi pénzért ez nem lenne túl nagy elvárás egy okostelefontól.
Tudom, most a végtelenségig lehetne sorolni, hogy melyik készülék/rendszer miben jobb vagy rosszabb. Nem ez volt a célom, csupán reflektáltam a fent említett skype előnyre, illetve a Wavek kihagyására. -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #43804 üzenetére
A kettő közül mindenképpen a Wave II-t választanám, a nagyobb kijelző miatt. Sokat netezek és szerintem ez döntő érv mellette. Viszont hamarosan jön ki a Wave III ami már 4"-os SAMOLED kijelzőt kap. Én kivárnék inkább 1-2 hónapot a III megjelenéséig
Ebben az esetben már valszeg a III-ra voksolnék
(látatlanban persze nem döntenék)
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #43582 üzenetére
Lehet, hogy most borzalmasnak tűnik a mostani pixelcsodák között. Pedig a maga idejében korszakalkotó játék volt és tiszteletet érdemel a PC-s játékok panteonjában. Én 16 évvel ezelőtt mint újdonsággal játszottam egy 486 DX4-es gépen. Életem első 3D-s játéka volt és leesett állal bámultam a megvalósítását
-
válasz
Dhampir #43562 üzenetére
320x240-es felbontást szoftverből is meg lehet rajzolni. Wolfenstein 3D-t láttál-e már? De komolyan, 3D gyorsítás abban az időszakban csak öt telefonnak volt: N93, N93i, N95, E90 és N82. A lista lehet foghíjas, emlékezetből dolgozom most, de az biztos, hogy utána sokáig elfeledkeztek róla.
Goldmen75: *#0*#
-
duvi
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz
Dhampir #43417 üzenetére
Nincs bennük időzített bomba (bár az apple gondoskodik róla, hogy 2 év elteltével kellően belassuljanak a telefonjaik, hogy újat kelljen venned). Az E61-ed meg ne hasonlítsd a mai telefonokhoz, mert a fasorban sincs. Persze ettől Neked még lehet tökéletesen elég a tudása.
-
consono
nagyúr
válasz
Dhampir #43290 üzenetére
Ez a DalvikVM és környéke portolás már többször előjött az XDA--n. Elméletileg megvalósítható a dolog, de gyakorlatban senki nem fog nekiállni szerintem. Itt a tagnapi hozzászólásom ebben a témában :http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16447201&postcount=14
Ami némi reményre adhatna okot, az az, hogy iOS-re már most is létezik DalvikVM (link a fenti hozzászólásban), ergó a dolog nem csak elméleti szintem negvalósítható, de egyelőre ez is csak .dex fileokat futtat, az .apk-któl még ők is messze vannak...
Én úgy látom, hamarabb lesz full Android, ha lesz, mint futtatókörnyezet. -
Tompkins
tag
válasz
Dhampir #42579 üzenetére
Rájöttem valamire: Ha kikapcsolom a csomagkapcsolt adatok használatát, visszaáll 1%-ra. Viszont amint újra bekapcsolom, felpörög 99-re. Érteni nem értem, de valami összefüggésnek kéne lennie.
(Widgeteket töröltem, email szinkron kikapcsolva, úgyhogy nem tudom, mi vinné a netet, pláne ilyen terheléssel.) -
rizso
addikt
válasz
Dhampir #42174 üzenetére
Páromnak nemrég vettünk egy WaveII-t. Érezni a különbséget az S8500-hoz képest, mind méretben mind súlyban, viszont simán vállalható. Az a max. néhány mm és gr már nem oszt nem szoroz. Egy 3,7-4"-es WaveIII-ra talán én is beneveznék - persze ha tényleg jóra sikerül a bada2.0 is (bár az eddigiek alapján nem tűnik rossznak).
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Dhampir #41571 üzenetére
Badára is van hasonló: Wamo Camera Legelején ingyenes volt, le is töltöttem, de leszedtem mert lassú volt.
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Dhampir #41023 üzenetére
Eladtad az SGS-t a wave-ért?
Jesszusom, akkor valami nagyon megfoghatott ebben a telóban, sajna lassan 1 éves tapasztalattal azt mondhatom hogy lehet szépíteni a dolgokon de nekem közelében sincs a wave az androidos telókhoz sajna, és ahogy nézem a 2.0 sem lesz egy szent grál
Ja és igen AB még mindig nincs 1,5 év alatt nem sikerült megírni rá, hiába no biztos ilyen nehéz átírni.
Szóval egyre inkább úgy néz ki, hogy megválok a wavetől(pedig mint telót szeretem, kiszolgál a mindennapokban, csak sajna az alkalmazások azok még mindig szeeényesek) és nézek valami androidosat, már ott tartok hogy még egy x8-al is jobban el voltam mint evvel
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest