- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Mika1227 #44802 üzenetére
Bővebben: Jobb felső sarok: Témaindító írás: Samsung S8500 Wave - a harmadik király Biztosan állíthatom, hogy a legjobb képeket a Wave készíti, ahogy a legjobb videókat is 480p-ben (tud HD videót is 30 fps rögzíteni)
Szerintem aki ilyet vett, leginkább ez győzte meg. Mai napig a konkurencia felett van e képessége, főként Androidos mobilokhoz képest - elég hja csaka dedikált hardveres exponáló gombra,vagy a LED-es vakura gondolsz. A makrója is említést érdemlő: -
@matthew@
őstag
válasz
Mika1227 #44802 üzenetére
Én Wave 2.vel nagyon jó képeket csinálok, amik a tesztben vannak azok sz@rok, vmiért úgy sikerült, de nekem nagyon szép fotókat csinál, mondjuk eddig 2x használtam külföldön fényképező helyett, Spanyolországban nagyon szép fotókat csinált, mert szép volt az idő, de most jöttem haza Londonból és ott néha kicsit borúsabb volt, ez a fotón is meglátszik, de nem vésze. Szal ha szép idő van akkor kitűnő fotókat tudsz vele csinálni, ha borúsabb akkor is jókat csinál, bár lehet csak ISO-t kéne állítanom
és az is jobb lenne
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest