- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
San398
őstag
válasz
TomWexX #46584 üzenetére
Úgy emlékszem aki panaszkodott a kies-re Win7 64bit rendszere volt.
leslieke: Akkor már inkább ez, ráadásul ingyenes 250+ Solitaire Collection
-
Ferdzsoo
addikt
-
gelbelex
őstag
válasz
TomWexX #46254 üzenetére
a rendszer nem enged hozzáférést szinte semmihez.
Ha (eléggé) a felhasználó fejével gondolkodtak volna, és a telefonálás két nagyon fontos kellékét, a gyorstárcsázást és a felhasználóbarát hangprofil-váltást megoldották volna... (Legalább a gyorstárcsázásra már van (nem gyári) widget.)
Remélem, a 2.0 már okosabb (vagy legalább engedékenyebb) lesz..Én úgyhallottam hogy ellensége önmagának, ugyanis a wave/waveII-re is októberre ígérik a bada 2.0-t. Remélem be is tartják...
Én is. De a helyükben én előbb befuttatnám a WaveIII-at...
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #46259 üzenetére
Az a 4 magos proci szerintem felesleges lesz. Bár a jóból sosem elég! Ha megoldják hogy a droid kezeljen egynél több magot is akkor brutális lesz az SGSIII. Kérdés mit tudnak majd kezdeni a telefon méretével. 4.65-ös kijelzőt tudják-e elfogadható méretekkel párosítani, hogy használható teló legyen a mindennapokban. Ha valóban ezek lesznek a paraméterek, igazi mindent alázó cucc lehet belőle. Csak bankot kell rabolni majd hozzá, még két év hűséggel is. Nem csak teljesítményben lesz durvább, mint sokunk otthoni pc-je, hanem az ára is.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
TomWexX #46259 üzenetére
Ez nem beteg, hanem 21. századi telefont tükrözi. Ilyennek kellene, hogy legyen minden mai telefonnak.
4 magos proci, 1.5 GB Ram, 1280x720p felbontású ultravékony kijelző, Fém és üveg borítás, stb...
Ja igen, "The device is 9mm thick, has a metal and glass body (a really clean, shiny look to it in the pictures), has a 2250mAh battery, 10 megapixel camera and is capable of shooting 1080p video at 60 frames per second." ->> Mesébe illő.
-
gelbelex
őstag
válasz
TomWexX #46220 üzenetére
Köszönöm a választ!
Vajon mibe telt volna a felső sávban a némító gomb helyére egy legördülő menüt tenni...?
Igazából ez és a gyári Fast Dial hiánya az igazi ciki az alapvetően (felhasználói szempontból) egész jó rendszernél. Remélem a profilváltás a 2.0-ban megoldható lesz...
Apróságok zavarnak még. Milyen jó lenne
- a menüképernyőket a Kies-ben szerkeszteni
- kisebb betűméretet és sorközt használni a menükben...
- ha több hangsávot kezelne a videolejátszó
- ha a Kies csv-importálója kezelné a "Város" mezőnevet... -
Kicsimix
őstag
válasz
TomWexX #46169 üzenetére
Pontosabban ezt neked akartam : )
Azota megjobban utanna neztem az rsrc filejaink es tartalmaz a hardver beallitasaira valo utasitasokat is. Nem tudni mennyire zavar be.
Szoval jobb azert nem kiserletezni vele hanem szepen ugy kovetni ahogy leirtam...
Ne kisertsd istenedet ... tudod : )
A biztos a tegla elkerulesere amit leirtam.
Udv!
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #46089 üzenetére
JL2-vel nem volt ilyen gondom. Ha sok alkalmazást indítok egymás után, jó előfordulhat hogy beragad valami, és elkopik a memória. De úgy hogy 1-2 naponta újraindítom, nézem bada SI-vel mennyi a rendelkezésre álló memória, minden oké, elindítok egy játékot, 10 perc játék után kidob, kevés a rendelkezésre álló erőforrás felirattal. Ránézek SI-vel, minden rendben. JL2 alatt, ha nem mentek frissülő widgetek, akár egy hétig is elment restart nélkül, pedig többet nyúztam mint most. Rejtély a köbön.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
TomWexX #45819 üzenetére
Nekem is ilyen VOLT de most ahogy mentem le vele tegnap Pécsre, letörött a jobb sarka, ami mondjátok meg miért, ki van könnyítve, a műanyag meg a szokásos kínai rideg szar
Pécsen kicsit meghülyült a GPS, újra kellett indítani a telót, mert szerencsétlen nem tudta merre van xxTöttös meg Bakonya, szerencsére kiismerem magam annyira, hogy tudtam az M6-ról balra lesz -
Binyi01
aktív tag
válasz
TomWexX #45899 üzenetére
Úgy vettem, hogy az volt rajta, többé - kevésbé megvoltam elégedve vele. Ami 1.2, az nem kell, ebben kivételesen adom bokrosolajos véleményét, sztem se jó.
Egyébként a mai reggelt egyből töltőn kezdte a teló... Éjszaka lemerült.ABal: Nálam 1.0 - án bekapcs után ugrált a proci, de mikor teljesen betöltött, akkor magától visszaállt 1% - ra.
-
ABal
őstag
válasz
TomWexX #45899 üzenetére
A Wave esetében a "nincs rá magyarázat" a normális állapot. Mások elkezdenek aggódni, ha ezt mondják nekik, mi meg simán napirendre térünk fölötte.
Egyébként azt figyeltem meg, hogy bekapcsolás után szaladgál a proci, egészen addig, amíg valamilyen alkalmazást el nem indítok. Utána viszont beáll 1%-ra. De, mint tudjuk, ez teljesen normális állapot.
(irónia)
-
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #45844 üzenetére
Igen. Ezért is írtam, hogy: " Reméljük a samfirmware már pontosabb infókkal rendelkezik és valóban október a pontos dátum"
Valószínű, hogy az utolsó simításokat végzik a 2.0-án, de hagynak még egy kis időt ha beütne valami váratlan az uccsó pillanatban. Gondoljunk szépeket arról az októberi megjelenésről. Ahogy a klasszikus idézetben is elhangzik:
"Gondold erősen, hogy ott lesz a híd, és akkor biztosan ott lesz. Ez egy álomszép vasuti híd, ami biztosan ott lesz." -
Fogash
tag
válasz
TomWexX #45819 üzenetére
autós tartóhoz:
nem értem pontosan, Mo-ra is ingyen szállítanak, vagy kell a +2USD "registered shipment"?
Neked vám, ilyesmi figyelt, vagy átjött ingyé? A múltkor egy amerikás cuccomat elkapta a posta, egy hétig küzdöttem, mire meglett, ráadásul ÁFÁ-t meg vámügyintézést is kellett fizetnem.Egy 2000Ft-os cuccra nem szívesen dobnám rá azt a + 8000et...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
TomWexX #45832 üzenetére
Kösz. Tök logikus
Így preventív módon ezt nem tudod eljátszani.
Viszont az pozitív, hogy hívást és üzeneteket külön lehet blacklist-re tenni!Valaki frissített már KIessel 1.2-re? Egyáltalán mi az értelme, ha jön a 2.0? Szerintetek ki lehet hagyni a lépést?
Hétvégén megy valaki a Mecsekre?
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #45790 üzenetére
Az említett kép a Samsung Appstore hirdetése volt, ahol nem csak badás alkalmazások vannak fent hanem droidosak is. A mostani fotó viszont kimondottan a Wave III promóciós anyagát mutatja. Az oroszok bővebben is írtak már az AB megjelenéséről. Persze az a biztos, ha már elérhető lesz a badás appstoreban is
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #45632 üzenetére
Az még hagyjál, hogy a böngésző rakoncátlankodik, de nekem a telefon is. Ma kétszer lefagyott úgy, hogy csak a bekapcs gomb hosszan nyomásával tudtam életre kelteni. És néha csak úgy magától elkezd adatot forgalmazni 3G-n, pedig semmilyen frissülő Widget, alkalmazás nem fut.Ha így folytatja, érdemese lesz felraknom egy 2.0-ás bétát, azok is fagyogatnak, akkor már oly édes mindegy, mi van fenn.
(#45638) leslieke: Aztán jöhet a november, majd a Mikulás, az hoz nekem géppuskát, amivel lelőhetem a Samsungos angyalkát, mert nem hozott 2.0-át.
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #45519 üzenetére
Nem egy fórumtagunk cserélt memkarit a szaggató HD felvételek miatt.Márkás kártyákat is, amik működtek, csak lassúak voltak. Ha jól sejtem akkor leslieke az egyetlen kivétel jelen esetben. Még azt se tartom kizártnak, hogy class 2 van rászitázva, de legalább class 4-et tud az a kártya. Ha van kedved és türelmed, akkor futtass le egy írás tesztet rajta
Gyanítom, hogy gyorsabb lesz az mint 2MB/sec.
Aki cserélt az lehetőleg magasabb class kártyát vásárolt mint 2 vagy4. Nekem is class 4-es Kingston kártyám van és jól is működik. DE az, hogy mobiltelefon esetében tökmindegy, hogy Class hányas kártyát használunk azért az erős ferdítés szerintem. Pl. mire felmásolom a filmeket a 32GB-os kártyámra (16GB csak film), megőszülökCsak azért vettem anno a class 4-et mert akkor még nem árultak gyorsabbat. Egy class 10-es kártyára egy "hangyányival" gyorsabban lehetne felmásolni a fileokat. Ezért ajánlok mindenkinek lehetőleg class 6-os vagy 10-es kártyát.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
TomWexX #45374 üzenetére
Én sajnos már láttam rendszermemóriát gigabit-ben megadva. Nem tudom már melyik LG telefonnal játszották el ezt, de asszem Februárban, mikor bejelentették a bada 2.0-át, akkor bemutatott az LG egy telefont, és úgy reklámozták a rendezvényen a telefont, hogy valami 8 vagy 4 GB a rendszermemóriája, közben kiderült, hogy az nem gigabyte hanem gigabit, szóval egy betűvel csaltak, mert ugye gigabit = Gb gigabyte = GB.
Szerk.:
Meg is van.Szóval annyi a lényeg, hogy ugye tévesen / nem tévesen jelentették be a rendszermemóriát, de a sajtó ezt úgy hozta le, mint ha 4 gigabyte lenne, közben csak gigabit ami 512 MB-nak felel meg. Nem lenne meglepő, ha ugyan ezt itt is eljátsszák.
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #45365 üzenetére
Az a legkomolyabb gondom nekem is a telefonnal, igaz élőben kellene látni ahhoz hogy komolyabb véleményt mondjak róla. De kellett volna az a Samoled+.
Én a kétmagos prociért nem ejtek könnyeket, ha amúgy sem használja ki a rendszer, valamint anélkül is elég gyors.
Viszont azt még mindig nem tudjuk mennyi rendszermemória lesz benne? -
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #45360 üzenetére
Az mondjuk kivágná a biztosítékot már nálam is, pedig türelmes típus vagyok. Viszont ahogy a videókat elnézem, már igencsak közel lehet a végleges változathoz. Tetszik az új firm, de a telefon is kezd megtetszeni. Kinézetre szerintem eltalálták a Bada vonalat, és az alu ház külön jó. Mindegyik videóban dicsérik az összeszerelési minőséget, ebből a szempontból hozza a Wave érzetet.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
TomWexX #45202 üzenetére
Ray design pont úgy néz ki, mint a Wave! Ha már váltok, legyen mindenben más, én úgy gondolom, de lehet neked épp az hiányzik a folyamatossághoz! Nálam még a Play is lehetne befutó, de nincs rajta HDMI... HTC-m volt, utána lett most Samu, azt hiszem SE most jó áron van
-
BlackTreff
tag
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #44594 üzenetére
Egyelőre nekem is a bada a befutó, de ma megjött páromnak az új SE Xperia mini. Na ez már korrekt kis teló! Összeszerelési minőségben közel van a Wave-hez, még ha anyaghasználatban nem is, de az is kellemes. De a régi X8-ra köröket ver mindenben, az biztos. De nekem a droid még mindig agyon bonyolítottnak tűnik a badához képest.
Viszont nagy a kísértés a zöld oldalról. -
kennyke
aktív tag
válasz
TomWexX #44270 üzenetére
köszi, és a válaszokat is nagyon köszönöm, sokat segitettel!!
a memoriakezelés lesz javitva? gondolom az 1. és 5. pont megoldodna.
Rögtön a böngészö inditása után kérdezi:
neked nincs ilyen? ja, minden alkalommal...
a java rosszul volt beállitva, rossz adatkapcsolatot adtam meg neki, mar megy is az operaja, tényleg, a zoomnak csak 1 szintje van operaba?
még ami eszembe jutott: a böngésző fej és al- lécét ki lepet kapcsolni hogy többet lássak?
ennél a rendszernél vannak trükkök, mint androidnál? cache-lés, JIT- VRAM állitás...?
-
Attelah
tag
válasz
TomWexX #43777 üzenetére
Mire gondolsz az user error alatt? Van egy tippem: a fényképező...
Tudom hogy kell használni az exponáló gombot, nem nő vagyok aki egyből tövig nyomja úgy hogy még meg is reccsen a teló. Ismerem a fókusz funkciót ha erre gondoltál. Pislogás érzékels, képstabilizáló mind ki van (volt T-s szoft alatt is) kapcsolva nehogy behülyítse bármilyen furán mozgó tárgy vagy lény. Fél évig tudtam fényképezni vele gond nélkül, most is tudok, csak néha több időt vesz igénybe mert többször fókuszál. Ha megvan a zöld kis téglalap akkor a gombot tovább nyomva el kéne neki készíteni a képet, de van amikor még itt is fókuszál egyet és csak utána készíti el, ez zavar, mert a fényképezők sem így működnek (és a teló sem így működött korábban)
A másik tippem az az újraindulás. Istenem, ezt a funkciót nem értem hogy minek egy telefonra újraindítás lehetőség?! Kikapcs bekapcs és kész. Ha valamit esetleg telepít és utána újra kell neki indulni akkor azt tegye meg automatán, de sztem tök felesleges egy ilyen opciót adni a felhasználónak hogy restartolhasson. Amúgy külön tetszik az a megoldás hogy amikor ki akarjuk kapcsolni akkor még megkérdezi hogy tényleg ki kapcsolja e. Mert zsebben ha benyomódik az oké, de az érintőfelület már nem fogja érzékelni a ruhát vagy a tokot pláne nem a megfelelő helyen.Ja és mégvalami. Én nem ürülük neki hogy 3 napot bír a telóm...sztem ez is elég halvány. 4.5 - 5 nap volt a T-s firmmel az átlag, amikor pedig tényleg arra mentem hogy ne használjam és szinte csak készenlétiben üzemeljen akkor bírt 6 és fél napot. Első merülés jelzéstől még 12 órát bírt. Ma már kb 4-et....
-
bokrosolajos
őstag
válasz
TomWexX #43278 üzenetére
Na ne fárasszuk egymást a hülyeséggel
Semmi baja nem volt addig a percig, amíg egy újabb automatikus KIES update-et nem csinált. De azután is minden működött, csak a kIES nevezetű ócskaság nem tudott kapcsolódni (szerinte) a telefonhoz, miközben meg a meghajtókat simán olvasta)
Semmi baja az OS-nek, KIES, meg a sárga Samsung bénázását ne verjük a redmondiakra.
A KIES mindig is szar volt, és ez nem változott a v2-vel semIE 9-et csak
elvetemültekelvakultak használnak, olyan bugos mint az állat, még a standrad weboldalakat sem tudja renderelni, siralmas szerencsétlenség, pföjj -
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #43260 üzenetére
"Nem ugyan az az 1.2-es szoftver tartalma a két Wave esetében?"
Csak a funkciókra gondoltam. A rákérdezésen kívül minden funkció megtalálható mindkettőben. Még ha más az elnevezésük, akkor is.
A lényeg, hogy csak segíteni próbáltam István100-nak. Ha nem is pont azon a néven de megtalálta az említett funkciókat. (KIES telepítő + hibakeresés) -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TomWexX #43248 üzenetére
Nem még, mert elfelejtettem beállítani és azt hittem már nem fogok SMS-t küldeni pedig küldtem, de majd még letesztelem.
Az az érdekes, ha félbehagysz SMS-t megkérdezi, hogy piszkozatként mentse-e, rányomok, hogy igen, de nincs olyan, hogy Piszkozatok, ha úgy hagyom és visszalépek az SMS-ekhez, akkor folytathatom, de nem mindig van így. Sz@r ez az új SMS-es rész, remélem ez nem marad így...
Ez a CB message mi lenne? Tudja valaki?
Aktív témák
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest