Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Paca2
senior tag
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #50140 üzenetére
Ez nem pesszimizmus, csak Én - ellentétben Veled - sokat használom a 2.0 - át, és már tudom, h mit (nem) kapunk. Eddig se szídtam a badát, most se azt tettem, csak megállapítottam tényeket. Titkon reménykedem, h a véglegesből kimaradnak dolgok (vagy éppen bekerülnek).
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz leslieke #50102 üzenetére
Sajnos itt nem. Otthon nekem is jó értékeket mutatott.
De érdekes mert pl minden napi előrejelzésre azt írja hogy 12 fok lesz,
erre van kint 6 fok. Aztán estére meg átírja hogy a mai hőmérséklet tényleg csak 6 fok volt.
És visszamenőleg mindig átírja az aznapit, meg verőfényes napsütésbe esőt rajzol...
STB.
Osztrákiában nem tudják előre az accuék az időt.
Mert a helyi előrejelzés meg teljesen mást fokokat mutat, és ezek a helyesek.
Szóval érdekes...Más.: Az új kiessel nekem is meggyógyult a Firmware névben lévő számítógépnév.
Szóval ha egyszer kijön a 2.0 registry hack nélkül le tom frissíteni végre...(Persze csak ha addig ki nem jön egy új kies amiben megint elsz@rják... )
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
radav
csendes tag
válasz leslieke #50035 üzenetére
Minden tiszteletem a segítőkészségedé amit itt kifejtesz, de ennyire elvakult nem lehetsz. A rakás sz'rt nem szépnek nevezni talán túlzás. Mint írtam korábban nekem is sikerült megoldani a problémát, most pedig nem megy, ahogy kb 100 hozzászólással feljebb másnak sem.
-
válasz leslieke #50036 üzenetére
Nem tudom a felmérés mennyire globális, de közvéleménykutatott fejlesztőknél meg nem is jelenik meg a bada.
“All nothings are not equal.”
-
radav
csendes tag
válasz leslieke #50022 üzenetére
Persze fog szólni, ha éppen nem írja bele a PC nevét. Nekem az előző Kies frissítéskor még sikerült kigyomlálnom (registry patcher+ Kies uninstall), a mostaninál sehogy sem akar sikerülni.
Talán erre a problémára is találhatna már a Samsung megoldást, ha már a Badá-t visszafelé sikerül fejlesztenie.[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
válasz leslieke #50006 üzenetére
Gratula az 50000-hez! Jó helyre került.
"Miért ne lehetne nagyobb változás? ...sok mindent változtathattak rajta."
Rá is férne...
Pl. csak visszaraknák, ami megvolt, és nagyon jó volt az 1.2-ben is:
- Mobilnet nélkül is elinduló SamuApps.
- Hangprofilok.
- Hangosodó csengőhang (vicc, ha saját kezűleg kell hangosodó mp3-at csinálnom).
- Híváslista.
- Contacts, Lastname-Firstname.
- My Files kezelje összevontan a telefon és a kártya memóriáját.
- Futó AdrenalinePool.
- Futó SmartProtectPlus.No meg a gyors hangprofil-váltás..., a némítógomb helyére a lehúzható menüben.
Esetleg kapcsolgathassák ki-be az alkalmazások egyedileg a wifi-t (amit a sokat lesajnált Symbian is tud).Kihagytam valamit?
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #50007 üzenetére
LOL
Bízzunk benne, hogy több mint egy hónap alatt azért tudtak még csiszolni a 2.0-án. Bár félő, hogy a memória elfogyással nem tudnak mit kezdeni. Nagyon úgy néz ki, ez olyan gond, amit nem tudnak kigyomlálni a badából. A Wave3-al valószínű hogy sikerül nekik, mert abban jóval több kakaó lesz mint a WaveI-ben. Ebbe sajnos nem lehet több ram-ot rakni.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
mrhitoshi
veterán
válasz leslieke #49991 üzenetére
LoL. Akkor ezek szerint, nem sok változás lehetséges a véglegesben. Sajnálom azért.
(#50000) leslieke: És még egy LoL. Grat!
(#50006) leslieke: Én elvesztettem a bizalmat a Samsung Bada fejlesztőiben. Ha a ram elfogyás egy október 5.-i firm.-ben is benne van, akkor mitől lenne más egy nov.14-i firm ?
[ Szerkesztve ]
PS4
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #49991 üzenetére
Nocsak nocsak... És még november van...
Más. Bada fejlesztőknek ez érdekes lehet: NEON optimalizáció Sokat gyorsulhatnak vele a Badás programok.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
AlesszaMusic
tag
válasz leslieke #49979 üzenetére
Köszi szépen, így csinálom, de ha leokézom nem csinál semmit! Ez a bajom pont. Tehát beírom leokézom és továbbra is csak az oké és vissza mezők szerepelnek semmi más. ha megbököm a felette lévő mezőt akkor jön elő a kék billentyűzet amin csak a számok vannak, de az értéket továbbra is annyinak mutatja ami előtte volt, tehát nem módosítja. :SHmm mintha most sikerülne! Rájöttem hol a hiba! Köszönöm szépen!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
AlesszaMusic
tag
válasz leslieke #49977 üzenetére
Köszi! Tudom a gyári beállításokat, csak nem tudom visszaállítani?! A szervizmenüben állítottam, vagyis inkább csak akartam a fülhallgató hangerejét, de hol elfogadja pl ha beírok 70 decibelt, hol nem és csak annyi van hogy oké és vissza gomb, és hiába nyomom az oké-t nem csinál semmit, van amikor meg vmi értéket beír, de nem annyit, és most nem tudom visszaállítani.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #49959 üzenetére
Tényleg! Ebben csak az a csúnya, hogy pénteken még mindegyik Wave-re elérhető volt a progi, ha jól emlékszem, igaz fizetősen, most meg csak Wave III-ra... Mondjuk annyira nem nagy durranás, iPodon már végigtoltam tavaly
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
TomWexX
addikt
válasz leslieke #49909 üzenetére
Ez még mindig a "nem a legjobb féle preconfig" verzió!
Ez a biztos és jó preconfig!Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz leslieke #49885 üzenetére
A baj az, hogy szerintem nem lesz jobb. A belassulást kijavítják, viszont engem nem fogott meg. Kb egy az egyben ugyan az a rendszer, csak átszabták a kinézetet, és valamennyit javítottak a ram használaton, de nem sokat. És ennyi is. Egyetlen pozitívum számomra, hogy sokkal jobb már most is a böngésző, de nekem sajnos ettől több kell már.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz leslieke #49875 üzenetére
Is-is. A menüben ha lépegetek, vagy csak úgy használom a telefont, akkor van olyan hogy belaggol, belassul, a feloldásnál is laggol, viszont a böngésző eszméletlen.
Ja nálam jelentkezett már megint az a szöveg, hogy elfogyott a ram....
A facebook kliens még mindig lassú.[ Szerkesztve ]
PS4
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #49722 üzenetére
Ezen én is csodálkozom, de még befuthat a T-s megjelenés elött.T-nél nagyon változó, hogy meddig van hamarosan kapható státuszban egy teló. Van amikor hetekig is, de mostanában sok készülék rögtön kapható volt.
A Samu üzlet-készülék politikáján azonban lehetetlen kiigazodni, főleg ha badáról van szó. A szoftvertámogatásról nem is beszélve.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Fred23
nagyúr
válasz leslieke #49685 üzenetére
Egyelőre még azokat sem próbáltam ki, amik a telómon vannak. De pl. örülnék, ha menne az [Adrenaline Pool] és a Battle Frogging. Viszont csak ezekért talán még nem frissítenék; még ott tartok, hogy próbálgatom, mik vannak, és pl. elvagyok a youtube-on való gyönyörködéssel is. Ez a képernyő egy 320x240 után...
Még nagyon csak az ismerkedés résznél vagyok a telóval. De pl. a kamera szebb képeket csinál az 1.2-vel? Még azt sem tudom, milyen a mostani, de ez azért érdekelne. Akkuidőt, sebességet hogyan befolyásolja az újabb szoft?
ps: még mindig azt írják, h 7 days left -ezek szerint meghosszabították az akciót, vagy csak nem módosították a szöveget?
ps2: a játékok adatlapján ott van, hogy bada 1.0.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz leslieke #49683 üzenetére
Pl. milyen fontosabb alkalmazásoknak kell az 1.2? Mert én most annyira örülök, hogy minden jó a telóval, hogy kissé félnék frissíteni, hátha vmi elromlik. Tök jó, hogy egyből látja a memkari zenéit, nincs az, mint korábban, hogy frissíteni kell a zenetárat ( Symbian ).
A rezgő visszajelzést a képernyőn levettem, hogy kíméljem az akkut, de lehet, h visszateszem, csak 1-re vagy 2-re állítva, mert az is tetszett.
ps: a wifis netmegosztás úgy is működik, ha kábellel kötöm össze a mobilt a pc-vel?
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz leslieke #49627 üzenetére
Szerintem Samsungék is a netről akarják letölteni, amikor végre kiszivárog a végleges valamelyik fejlesztőtől. Mivel az késik, hát a hivatalos verzió is várat magára.
És ez most már nem is vicces...Én már figyelemre sem méltatom a mindig legújabb határidőt. Majd amikor a KIES szól, akkor lesz kint.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
gelbelex
őstag
válasz leslieke #49605 üzenetére
De már bármelyik héten megjelenhet...
Úgy tűnik (nekem?), hogy a hétről-hétre csúszás oka (Lieferbar voraussichtl. ab 17.11.2011) az, hogy tesztelik-tesztelik a 2.0-t (mióta?), aztán mindig kikönyököl belőle valami xar, ami miatt csak bétának tekinthető...
Ha csak annyi erőforrásuk van, hogy a bada-zászlóshajó folyamatosan csúszik, akkor vajon hol/meddig tart majd a 2.0 Wave I-II-re visszaportolása..?( Pedig nem sok hiányzik az 1.2-ből, hogy nekem tökéletes legyen a Wave II.
Ez a néhány "apróság" fontossági sorrendben a memóriaelfogyás kiküszöbölése, gyors hangprofil-váltás, folderek a menüben, több hangsávos videolejátszó, normális böngésző. ) -
consono
nagyúr
válasz leslieke #49563 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy már eddig is szó volt róla, hogy náluk és az oroszoknál később érkezik a 2.0... Mi még megkaphatjuk napokon belül...
-
Fred23
nagyúr
válasz leslieke #49524 üzenetére
Megér 47k-t egy új Wave I ? Nem tudom, mik az árak, de ha lehet 30-ért is venni használtan, akkor az a +17k soknak tűnik. Vagy reális?
consono: érintkezési problémája lehet, és azt érzékelheti miatta a teló, hogy bele van dugva egy füles. Ez azért is lehet így, mert 1-1 mp-re néha elő tudtam csalni belőle csengőhangot is, de kábé 10 néma másodpercre jutott egy hangos másodperc, aztán annyi sem. -
duvi
nagyúr
válasz leslieke #49492 üzenetére
Akkor most csak nálam van zavar az erőben Egyik böngészőből se tudom elérni gépről és telefonon se tud kapcsolódni az appstore Lehet, hogy a UPC szivat? Minden más oldal műxik csak az appstore nem.
(#49494) study
Igen ez valóban elég sok pénz. De az arányok akkor is számítanak. Akkor lenne igazságos a teszt és a cikk, ha minden telefonból ugyan annyit adnának el és az után számolnának. Illetve ha minden platformon belül végeznének egy százalékos felmérést az eladott és javításra visszahozott készülékek arányáról. -
bokrosolajos
őstag
válasz leslieke #49403 üzenetére
Nyilván a félig teli poharat másképpen látjuk, nincs ezzel semmi baj.
A túl optimistától a pesszimistáig széles a jelenlévő társaság skálája, amiben mi a pont ellentétes pólusokat képviseljük
Nekem nem az jött át, hogy emberünk hanyatt vágta volna magát a bada 2 fantasztikus képességeitől. Amikor hozzánk került a készülék, nagyjából egy-másfél hónapig örültünk, mint majom a farkának, viszont ő már az első nap után lát hibát. Mindenki döntse el, melyik a realistább! -
ABal
őstag
válasz leslieke #49401 üzenetére
Igen, még sok minden elhangzik, de nem akartam ezzel offolni.
A teszt maga egyébként elég amatőr. Ha valaki nekiáll bemutatni egy telefont, célszerű előtte átgondolni, hogy miről is akar beszélni, mert ez a csapongó, összefüggéstelen szövegelés, a kétszer újrafogalmazott mondatok és az elnézést kérések elég bosszantóak, mert élvezhetetlenné teszik a mondanivalót.
Arról nem is beszélve, hogy többek között elhangzik ez is „… it doesn't record in HD” ami gondolom, full HD lett volna pontosan, mert 720p-ben már a Wave is tud felvenni.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #49349 üzenetére
Még szerencse hogy nem japán a cég, hanem koreai, mert már az egész vezetőség lemondott volna a Wave3 ill. a bada 2.0-a miatt! (vagy harakiri-t követtek volna el csoportosan)
ABal: Lövésem sincs, de úgyis megmondod. Talán köze van a badához?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Autós topik
- Crypto Trade
- Ukrajnai háború
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest