Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
ettee
csendes tag
Sok nagy kijelzős telefonnál szerintem a pót akksi a megoldás.
szója tejet iszok mert vegán vagyok a 'könyörületes táplálkozás' ZEITGEIST The Movie, ZEITGEIST Addendum
-
mrhitoshi
veterán
válasz unrealnoise #47046 üzenetére
Is - is. Nem lesz olyan fül felül, hogy 3G ki-be kapcsolása.
PS4
-
pezolka
csendes tag
Hali!
Tudtok valamit a VIBER-röl ?
Esetleg BADA 2.0 már elfogadja ? -
leslieke
Jómunkásember
válasz csuvarszkia #47037 üzenetére
Ezzel a módszerrel próbáld meg megoldani: Kies 2.0.2.11071_128 Samsung Apps probléma megoldása
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
boszitom
csendes tag
Hali!
Kijelzőhírek, forrás: pcpult.hu
"Amikor a Samsung lecserélte a Plus szót HD-ra a legújabb kijelzőjében, mindenki nagyon örült. A legfrissebb hírek szerint azonban a Plus tényleg pluszt jelentetett, ám a dolgok jelenlegi állása szerint semmi ok az aggodalomra. Fogd a törölköződ, és ne ess pánikba: a Super AMOLED HD, ellentétben elődjével, RG-BG PenTile technológiát használ majd. És hogy ez mit is jelent ránk, földi halandókra nézve?
Többnyire semmit, hacsak nem fél centiről, nagyítóval nézed a kijelzőt. De nézzük a dolgok technikai oldalát először:
A Super AMOLED Plus kijelző gyönyörű képét az RGB csíkokkal történő megjelenítés eredményezte. Lényegében minden színt egy RGB réteg, valamint az alatta található másik RGB állított elő. Ezzel szemben a Galaxy Nexus, valamint a Note AMOLED HD kijelzője PenTile technológiát használ majd, melynél a két réteg az RB valamint a GB pixelekből áll. Ez a fajta PenTile azonban fényévekkel jobb, mint a Motorola által használt RGBW PenTile.
Ráadásul a 316 PPI (pixel per inch) mellett az átlag emberi szem nem fogja érzékelni a különbséget. Ezt bizonyítják a Galaxy Note-ról első beszámolók is, melyek egyikében sem lehet arról olvasni, hogy gond lenne a kép minőségével.
A dolog hátulütője azonban, hogy a jobb minőség oltárán áldozni kell némi akkumulátor időt. De ez várható volt az első HD kijelzőknél.
Várhatóan a Super AMOLED HD Plus kijelzők megjelenésekor a Samsung visszatér majd az RGB-RGB megjelenítéshez, de addig sincs semmi ok a pánikra."
SGS 5 a csúcs
-
duvi
nagyúr
válasz csuvarszkia #47037 üzenetére
A multi miatt most függetlennek látja a telódat a KIES. (XEH)
Az appstore hiánya viszont baj Ha a számítógép restart után is így néz ki, akkor marad a KIES reinstall. -
mrhitoshi
veterán
-
unrealnoise
senior tag
Egyébként nem tudom droidnál hogy van, de a 3G-t remélem végre fentről azonnal be lehet kapcsolni, kibaszott idegesítő, hogy állandóan be kell menni a menübe...
most láttam egy videót, 1:57-nél itt nincs semmi 3G vagy ilyesmi... Nyomi. Persze lehet testreszabható, oldalra csúsztatható az a négyes "lista", és akkor ott van még pár gyors gomb.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
duvi
nagyúr
válasz TomWexX #47026 üzenetére
Kipróbáltam az általad említett megoldást. Telefon csatlakozás nélkül telepítettem a legújabb KIESt, egy Win7 32 bit laptopra. Nálam bevált az 5leted! Igaz erre a laptopra még soha nem volt KIES telepítve, de most elsőre jó lett
Az asztali gépen nem változott a helyzet frissítés után se. Ott még mindig "nem hivatalos" verziót ír ki a T-s Wave II-re.
-
consono
nagyúr
válasz consono #47029 üzenetére
Illetve de Csak mikor letöltöm az alkalmazást, akkor nem lehet rádugva a telefon a gépre. Ha úgy töltöm le, utána már tudom telepíteni... Sztranzsé...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz mrhitoshi #47027 üzenetére
Nálam is, nem tudok semmit sem telepíteni, telóról meg simán. Legalább már addig eljutottam, hogy a Kies nem fagy le, ha rádugom a telefont...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
TomWexX
addikt
Frissítettem a KIES-t, és nekem nem írta bele a gépnevet a Firm verzióba.
És erre van is egy ötletem miért nem: Amikor frissít a KIES, szerintem nem jó ötlet ha már csatlakoztatva van hozzá a teló, mert akkor keverhet be. Akinél benne van a PC név az aktuális firm verzióban az hogy frissítette a KIES-t? Össze volt már csatolva a telóval?Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
bokrosolajos
őstag
Ezek a sárgák beindultak, mint állat
Ajánlom magamat figyelmetekbe!!! -
leslieke
Jómunkásember
A Kies Samsung Appsban minden alkalmazás QR kódot kapott:
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #47021 üzenetére
Idő,idő,idő... Meg modemdriver,modemdriver,modemdriver
-
consono
nagyúr
Yes! Van a 2.0-s firmware-ben FOTA Majdnem biztos, hogy lehet akkor duálbootolni Androidot!
[ Szerkesztve ]
-
A beágyazott rendszerekben hely szűkén nem szokott lenni hardver-absztrakciós réteg amivel ilyesmit össze lehetne hozni, továbbá szintén pazarlás lenne egy konkrét vasnál több támogatást belerakni a binárisba. Felesleges, lebuildelik az anyagot minden célpontra automatizáltan és minden telefon kapja a maga karcsú szoftverét.
“All nothings are not equal.”
-
leslieke
Jómunkásember
-
Goldmen75
őstag
válasz bokrosolajos #47010 üzenetére
Na de ha van már full 3 rom, akkor az azt jeletni hogy a bada 2.0 kész. Tehát?)
-
leslieke
Jómunkásember
Tegnap volt időm tesztelgetni a zenelejátszót.
Az eredmény az lett, hogy az 5.1-es beállítással szólnak a legszebben a metál istenei.
Ennek csak az a hátránya, hogy minden alkalommal aktiválni kell, mert ezt nem jegyzi meg a lejátszó. Szerencsére gyorsan elérhető, két "kattintással" megvan.[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #47000 üzenetére
Az úszásról mesélj, pontosan hogy oldod meg?
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest