- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Köszönöm! Próbáld ki. Én a napi gyakorlatban használom. Egy körömnyi pendrájvon mindig ott van a pénztárcámban, s ha Van valamerre egy gép-féle legalább 4 gigabájt RAM-mal és nem secure bootos, akkor van egy gépem. Netelni is ezt használom, a jelszót mindig átírom, járok, amerre járok, s ha végeztem illa berek .... kikapcsolom. Utánam a vízözön.
Gratulálok a te munkádhoz is, már korábban olvastam, de annak az elkészítése macerásabb.
Az én verzióm lényege, hogy csak eredeti (Ubuntu mentes!!) debiánból készítsük! [a Tomas Mateicek féle script] segítségével. Amikor kész van, akkor a boot mappából mindent kigórok, csak a kernel és az initramfs marad benne. És a Ventoy Grub menüjével bootolom. Lényeges , hogy a build linuxos filerendszeren legyen elhelyezve (Ext2...Ext4), mert csak így találja meg a saját squasfs tömörítményét ( core.sb ). -
Zsír
Mentésekhez, tesztelni tökéletes.Ha rendes USB-s Linuxot akar az ember, az macerásabb
Viszont az már nem pendrive-ra való.
-
-
Ha lenne benne egy stabilan működő Ubisoft Connect, még ki is próbálnám.
-
Én meg egy Ubuntut sem tudok apám laptopjára telepíteni jelenleg valamiért.
-
Nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő