- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tökione
csendes tag
Üdv!
Szervizből most került vissza a telóm és feltettem a v6.2 speed romot. Ezután betettem a simkártyát is majd a pinkód beírása után a telefon offline módban maradt. Lehet hogy egyszerű kiküszöbölni de sajnos nem tudom hogy hol kell beállítani hogy érzékelje a telenor hálózatát. Help me.
Jah és a simkártyát már többször kivettem és betettem.
-
Tökione
csendes tag
5893-as hozzászólásommal kapcsolatban főleg az első kérdésemre nincs senkinek valami megnyugtató válasza?
-
Tökione
csendes tag
Üdv!
Memóriakártyát szeretnék venni a telómba. Nekem 16Gb-os alapmemóriával szerelt Omnia HD változat van.
-A 32Gb-os Micro SD-t felismeri vagy csak a 16Gb-osat tudja kezelni?
-Milyen márkák között nézelődjek? ( Sandisk, Kingston)Akinek van tapasztalata a témában azt kérem segítsen! Köszi!
Más:
Én is feltettem ezt a félhivatalos magyar firmwaret. Nekem nem bírja az aksi addig mint a régi rom-mal. A régi, lightos használat mellett 6 napig is bírta ez pedig 3 max 4 napig bírja, de amúgy semmi gond nincs vele.
-
Tökione
csendes tag
válasz
Quasi_modo #5814 üzenetére
Köszönöm!
De nagy láma vagyok . -
Tökione
csendes tag
Üdv!
Feltettem én is az új magyar firmware-t, semmi gond vele de sajnos a csengőhang nagyon halkan szól. Keresgéltem hogy hol kellene hangosítani de a lüke fejemmel nem találom, pedig régen a másik firmware-rel megtaláltam már.
Kérek egy gyors helpet!
THX -
Tökione
csendes tag
Üdv!
Segítség kellene!
A telómat a dobozában talált TV out kábellel csatlakoztattam az LG HD-Ready-s tévémhezde a képpel probléma van. Fekete-fehér csak a kép és mákos elmosódott is ráadásul, a hang az rendben van.
Mit ronthattam el vagy esetleg mire nem figyelhettem? -
Tökione
csendes tag
válasz
Quasi_modo #2927 üzenetére
Pl itt:
http://www.gsmtakacs.hu/samsung_sgh_i8910_hd_16gb_ezust/?referer=arukereso.hu
vagy itt is:
http://www.xxlgsm.hu/keres.php?load=802
De hogy tényleg létezik-e azt nem tudom.
-
Tökione
csendes tag
Hi!
A kérdésem az lenne hogy az alapból 16Gb memóriával szerelt verzióhoz maximum hány Gb-os Micro SD kártyát lehet csatlakoztatni? Rémlik mintha olvastam volna valahol hogy 32 Gb-os Micro SD-ket is tud fogadni.
És pls ajánljatok megbízható és jól működő Micro SD kártyákat amivel az Omnia HD-k tökéletesen működnek. Sandisk, Kingston...? Nem vágom melyek a jól ár-teljesítmény arányban.Más....
Valaki pls linkeljen már be képet a titanium-silver verzióról mert én égre főldre keresem de sehol nem találom.
Előre is köszi a válaszokat.
-
Tökione
csendes tag
Ez azért különösen érdekes mert én is onnan rendeltem az enyém. Viszont a doboz oldalára nekem ez van írva:
Net Contents: 1 Main Set, 1 Battery, 1 Travel Adapter, 1 Strereo Headset, 1 Data Kit, 1 Navigation Map Kit, 1 Leather case, 1 TV out Cable
Ez alapján csekkolhatod hogy minek kellett a dobozban lennie és neked mi volt benne.
-
Tökione
csendes tag
válasz
Phobos25 #2414 üzenetére
Üdv!
Nekem a 16Gb-os Blue violet Omnia Hd-m van. A teló színe az nagyon sötét majdhogynem fekete.
Igazából csak nappali fényben lehet látni azt hogy sötét lila. A 16Gb-os verzióhoz jár még a dobozban egy jó minőségű bőrtok, de sajna nem csíptethető övre.
Képem és linkem nincs de ha keresgélsz biztos megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged